Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
F1 22

F1 22 kaasuttaa ulos heinäkuussa

Mukana myös Miami Grand Prix

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA ja Codemasters julkistivat hiljan uuden pelinsä F1 22, joka siis on tietenkin se uusi osa Formula 1 -kaahailuun. Julkaisu tapahtuu 1. heinäkuuta, ja mukana on myös Miami Grand Prix.

F1 22 tukee myös VR-pelaamista PC:llä, joten Oculus Riftillä ja HTC Vivellä pääsee totisesti tunnelmaan. Paluun tekevät niin ikään My Team, kymmenvuotinen uratila ja kahden pelaajan kampanja. Moninpeliä ei tokikaan ole unohdettu.

Alustoina ovat PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ja Xbox Series S. Jos ostaa Champions Editionin ennakkoon, pääsee pelaamaan jo kolme päivää muita aikaisemmin.

HQ
F1 22F1 22
F1 22
F1 22F1 22

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Arviossa F1 22

Arviossa F1 22

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi Formula 1 -kausi on hyvässä vauhdissa, ja nyt saamme myös virallisen F1-videopelin vuotuisen painoksen.Ladataan seuraavaa sisältöä