Suomi
Gamereactor
uutiset
Warcraft Rumble

Se mobiilinen World of Warcraft on Warcraft Arclight Rumble

Strategisessa pelissä mukana yksinpeliä, kavereiden kanssa pelaamista, PvP-muotoa ja useita tuttuja henkilöhahmoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on virallisesti julkistanut mobiilisen World of Warcraftin. Nimenä on Warcraft Arclight Rumble, ja kyseessä on myöhemmin tänä vuonna Android- ja iOS-laitteille tulossa oleva strategiapeli. Luvattuna on tuttuja henkilöhahmoja, yksinpeliä (yli 70 tehtävää), kavereiden kanssa pelattavaa co-op-menoa ja vielä PvP. Tavoitteena on koota armeijoja (niin sankareita kuin pahiksiakin), ja sitten lähteä joukon kanssa tehtäviä tekemään.

Yksinpeli keskittyy pienemmän mittakaavan strategisiin pulmiin, joissa pelaajien on osattava muuttaa toimintaansa lennossa. Luolastojakaan ei ole unohdettu. Kavereiden kanssa pelattava co-op kattaa myös "raidit", ja PvP puolestaan koostuu yksinkertaisista otteluista. Guild-toiminto on niin ikään mukana yhteistyötä varten.

Pelin sisäinen puoti tarjoaa tavaroita, mutta roinat voi ansaita myös tavallisesti pelaamalla. Tästä osuudesta luvattiin kertoa lisää myöhemmin.

Warcraft Arclight Rumblen betailu alkaa valituilla markkina-alueilla "pian", ja ilmoittautua voi täällä.

Tulevaa peliä hehkutti Blizzardin pomo Mike Ybarra.

"Warcraft Arclight Rumble provides the sort of experience that we always strive to create at Blizzard. It's instantly fun, yet deep and rewarding over the long term, and we're immensely proud to bring a new and authentic representation of Warcraft to mobile. We can't wait for players to experience the joyful chaos of this game for themselves."

Warcraft Rumble
Warcraft RumbleWarcraft RumbleWarcraft Rumble
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä