Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo Immortal

Diablo Immortal teki uuden pohjanoteerauksen Metacriticissä

Ennätyksiä tehtaillaan nyt tavalla ja toisella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eräs pelaavan kansan keinoja osoittaa tyytymättömyytensä jostakin pelistä on rientää Metacriticiin antamaan huonoa arvosanaa kyseiselle pelille. Joskus tämä tuottaa historiallisia lukemia, kuten nyt on saanut tuta mobiilinen Diablo Immortal.

Blizzardin mobiilipeli on saanut runsaasti lunta tupaan ahneutensa vuoksi, ja nyt kansa on sanansa sanonut Metacriticissä. Peli "nauttii" tällä hetkellä käyttäjäarvosanasta 0,4. Alemmaksi pääsee vielä Madden NFL 21 lukemalla 0,3.

Diablo Immortalissa onkin mahdollista kuluttaa kottikärrykaupalla rahaa ilman, että pääsee käsiksi halutuimpaan Legendary-tavaraan. Esimerkiksi Twitchin suoratoistaja Quin69 käytti testiksi yli 10 000 dollaria mikromaksuihin saamatta mitään takaisin.

Diablo Immortal
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä