Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Sonic Origins -kilpailu

Suosikkisiilimme on remasteroitu, ja sitä juhlitaan massiivisella kilpailulla, jossa yksi palkinnoista on... Sonic-hajuvesi!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Sinulla on nyt mahdollisuus kokea uudelleen joitain klassisimpia pelejä niiden täydellisimmässä muodossaan, jopa HD-laatuisena! Sonic Origins on remasterointi seuraavista peleistä:

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog 2

Sonic 3 & Knuckles

Sonic CD

Ja se ei anna sinun vain elää menneisyyttä uudestaan, vaan myös kokemaan kaiken täydellisempänä versiona, johon sisältyy uusi alku- ja loppuanimaatio. Tämä koskee kaikkia pelejä.

HQ

Klassisen kokemuksen ohella tarjolla on myös modernimpia lähestymistapoja, kuten juhlavuosimoodi, jolla voit pelata täyden ruudun tilassa, mutta myös loputtomilla elämillä. Myös uusia tehtäviä voidaan avata. Versiosta riippuen mukana on myös lisää kolikoita (joilla avataan pelin sisäisiä asioita), vaikeampia tehtäviä, peilikuvatila, animoidut hahmot päävalikossa, uudet kamerakontrollit ja jopa lisättyä musiikkia MegaDriven ja Genesiksen Sonic-peleistä.

Moderni Sonic Origins -julkaisu on saatavilla kaikilla pääalustoilla, myös PC:llä! Juhlistamme tätä julkaisua arpomalla palkintopaketin, jossa on liuta Sonic-tuotteita. Pakettiin sisältyvät seuraavat tuotteet:


  • Sonic Mood light

  • Sonic Perfume

  • Sonic String lights

  • Sonic Candle

Sonic Origins

Sinun tarvitsee vain vastata tähän kysymykseen: Mikä on rakkain muistosi Sonicista?

Yksi voittaja valitaan 7.7., ja voittaja julkistetaan 11.7.2022. Palkinnon yhteisarvo on 100 euroa, eikä sitä voi vaihtaa mihinkään muuhun tuotteeseen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall (Kääntänyt: Toni Turunen)

Sega on julkaissut ylistetyn Retro Enginen (joka pyöritti Sonic Maniaa) kautta neljä vanhaa Sonic-klassikkoa kauan odotetussa kokoelmassa, mutta Petter Hegevall ei ole vieläkään kovin vaikuttunut.

Sonic Origins -kilpailu

Sonic Origins -kilpailu

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Suosikkisiilimme on remasteroitu, ja sitä juhlitaan massiivisella kilpailulla, jossa yksi palkinnoista on... Sonic-hajuvesi!Ladataan seuraavaa sisältöä