Suomi
Gamereactor
uutiset

Lyle-krokotiili valloittaa New Yorkin myrskyn tavoin lokakuussa

Elokuvassa nähdään antropomorfinen matelija, joka navigoi ihmiselämässä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka perhe-elokuvien ja antropomorfisten eläinten alagenreä on suurelta osin hallinnut Paddington-karhu, niin myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä uusi olento haluaa haastaa kyseisen hahmon. Toisin kuin Paddington, tämä eläin ei ole pörröinen ja intohimoinen marmeladin fani. Pikemminkin tämä olento on hilseilevä ja rakastaa laulamista.

Mainittu otus on Lyle-krokotiili - hahmo, joka nousi kuuluisuuteen 1960-luvulla osana Bernard Waberin kirjoittamia lastenkirjoja. Myöhemmin tänä vuonna juuri tämä hahmo tekee debyyttinsä valkokankaalla, toimintaelokuvassa nimeltä Lyle, Lyle-krokotiili, joka saa ensi-iltansa elokuvateattereissa lokakuussa (tarkalleen 7. lokakuuta Yhdysvalloissa).

Shawn Mendes toimii matelijan äänenä. Elokuvan pääosissa nähdään myös Javier Bardem ja Constance Wu. Elokuva pyörii Lylen oppimisen ympärillä, kun hän joutuu sopeutumaan ihmiselämään Isossa Omenassa (New York). Tyypillisenä piirteenä tällaisille elokuville Lylen on jossain vaiheessa vältettävä häntä jahtaavaa rankkuria vain siitä syystä, että hän on krokotiili.

Katso Lyle, Lyle-krokotiili -elokuvasta traileri maistiaisiksi alapuolelta.

HQ
Lyle-krokotiili valloittaa New Yorkin myrskyn tavoin lokakuussa


Ladataan seuraavaa sisältöä