Suomi
Gamereactor
uutiset

Amber Heard aikoo kirjoittaa kirjan, joka kertoo kaiken hänen avioliitostaan Johnny Deppin kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sirkus Amber Heardin ja hänen entisen aviomiehensä Johnny Deppin ympärillä jatkuu, ja oikeudenkäynnin jälkeen näyttelijä on lähteiden mukaan allekirjoittanut monen miljoonan dollarin arvoisen kirjasopimuksen. Kyseisiä rahoja Amber ehdottomasti tarvitsee maksaakseen Johnnylle oikeudenkäynnin jälkeen vahingonkorvaukset, joita vaaditaan noin 10 miljoonan dollarin edestä.

Kirjan tuottamisesta uutisoinut OK! Magazine väittää, että siitä tulee kaiken kertova kirja, joka paljastaa alastoman totuuden Amberin ja Johnnyn avioliitosta hänen näkökulmastaan kirjoitettuna. Näyttelijälle läheinen lähde kertoo sanoneensa seuraavasti tulevasta kirjasta:

"Amber arvioi uransa Hollywoodissa päättyneeksi. Hän on jo otsikoissa, ollen siitä innoissaan. Juuri nyt hänellä ei ole mitään menetettävää ja hän haluaa kertoa kaikille."

Herättääkö tämä ajatuksia? Voisiko kirja paljastaa uusia yksityiskohtia, joita ei aiemmin tiedetty vai lisätäänkö oikeudenkäynnin aikana kerrottujen asioiden jatkoksi vielä muutakin? Miltä hänen tulevaisuutensa näyttää Hollywoodissa, haluavatko yritykset jatkaa yhteistyötä Amberin kanssa?

Amber Heard aikoo kirjoittaa kirjan, joka kertoo kaiken hänen avioliitostaan Johnny Deppin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä