Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Origins

Sonic 3:n ääniraita sävellettiin Michael Jacksonin toimesta

Mutta sitä ei käytetty Sonic Origins -pelissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosien spekuloinnin ja huhujen jälkeen Sonicin luoja Yuji Naka on paljastanut, että Sonic 3:n ääniraidan on säveltänyt Michael Jackson. Naka yllätti kertomalla Twitterissä, että Sonic Originsissa peli käyttää erilaista ääniraitaa kuin alkuperäinen.

"Voi luoja, Sonic 3:n musiikki on muuttunut, vaikka SEGA Official käyttää Michael Jacksonin musiikkia", Naka sanoi.

Japanilainen kehittäjä vahvisti huhun pian sen jälkeen julkaisemalla kuvan, jonka hän otti matkustaessaan Jacksonin Neverland Ranchille helikopterilla.

Sonic Origins julkaistiin eilen PC:lle, PlayStationille, Xboxille ja Nintendo Switchille, ja se sisältää Sonic the Hedgehogin, Sonic the Hedgehog 2:n, Sonic 3 & Knucklesin ja Sonic CD:n remasterit. Lue pelin arvostelu täältä.

Sonic Origins

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall (Kääntänyt: Toni Turunen)

Sega on julkaissut ylistetyn Retro Enginen (joka pyöritti Sonic Maniaa) kautta neljä vanhaa Sonic-klassikkoa kauan odotetussa kokoelmassa, mutta Petter Hegevall ei ole vieläkään kovin vaikuttunut.

Sonic Origins -kilpailu

Sonic Origins -kilpailu

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Suosikkisiilimme on remasteroitu, ja sitä juhlitaan massiivisella kilpailulla, jossa yksi palkinnoista on... Sonic-hajuvesi!Ladataan seuraavaa sisältöä