Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Activision Blizzardin hallitus antaa Bobby Kotickille lisävuoden

Kiistanalainen pomo jatkaa tehtävässään vielä vuoden, vaikka pelijättiläinen on saanut lukuisia väärinkäyttösyytöksiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Useat avainsijoittajat olivat vaatineet Activision Blizzardin toimitusjohtajaa Bobby Kotickia eroamaan hallituksesta lukemattomien meneillään olevien tutkimusten ja henkilökohtaisten syytösten seurauksena.

Mutta Kotick on selvinnyt tilanteesta kuin yhdeksän elämää omaava kissa WCCFTech-sivuston mukaan, sillä nyt kerrotaan, että sijoittajat ovat äänestäneet Bobby Kotickille toisen vuoden Activision Blizzardin hallituksessa. Tämä tapahtui vuosittaisessa sijoittajakokouksessa.

On kuitenkin huomattava, että yritys otti käyttöön myös surullisenkuuluisan New Yorkin raportin, eli aloitteen, jolla varmistetaan yrityksen läpinäkyvyys sen suhteen, mitä se käsittelee tulevaisuudessa:


  • Yrityksen ratkaisemien riitojen kokonaismäärä ja siihen käytetty rahamäärä
  • Edistyminen kohti tällaisten valitusten ratkaisemiseen kuluvan keskimääräisen ajan lyhentämistä joko sisäisesti tai oikeudenkäynnin kautta
  • Seksuaalista hyväksikäyttöä, häirintää tai syrjintää koskevien vireillä olevien valitusten kokonaismäärä
  • Työtuntien määrä ja maksettu palkka Kalifornian oikeudenmukaisen työvoiman ja asumisen ministeriön (DFEH) vaatimusten mukaisesti

Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Activision Blizzardin oma sisäinen tutkimus "puhdisti" heidät kaikista syytöksistä, mutta näyttää siltä, ​​​​että omistajat eivät todellakaan uskoneet omaa versiotaan.

Activision Blizzardin hallitus antaa Bobby Kotickille lisävuoden


Ladataan seuraavaa sisältöä