Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Indiana Jones

MachineGames Indiana Jones -pelistä: "huolehdimme siitä, että mitä tahansa teemmekin, se sopii tarinaan"

Jerk Gustafsson kertoo Gamereactorille, että Kadonneen aarteen metsästäjät on hänen suosikkielokuvansa: "katsomme sitä melko paljon peliämme varten".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wolfenstein: The New Order täytti äskettäin 8 vuotta. Tuona aikana MachineGames on kasvanut ja modernisoinut joitakin työmenetelmiään. Studion vastaava tuottaja Jerk Gustafsson istui mielellään alas ja puhui kaikesta MachineGamesiin liittyvästä Gamereactorin kanssa noin 20 minuutin ajan. Keskustelusta on video alapuolella. Ja vaikka studion tuleva Indiana Jones -peli on salaisempi kuin Pyhän Graalin sijainti, puhuimme hieman franchising-sarjasta ja kehittäjän lähestymistavasta siihen.

"Minulle se olisi tietysti Raiders of the Lost Ark", vastaa Gustafsson, kertoen Indyn olemuksesta ja suosikkielokuvastaan. "Tänne päähenkilöt asettuvat, ja he loivat pilarit, joilla muut elokuvat pohjimmiltaan seisovat. Minusta se on myös paras elokuva, se on klassinen seikkailuelokuva. Odotamme melko paljon Liiton kadonneelta arkilta, kun kehitämme peliä."

HQ

Alkuperäinen trilogia on 80-luvulta, neljäs jatko-osa julkaistiin vuonna 2008 ja nyt tuleva viides elokuva vuonna 2023. Kysymme Gustafssonilta franchising-käsityksestä nykypäivän popkulttuurissa ja kuinka eri elokuvat voivat muuttaa sitä ajan myötä.

"Jumala, se on vaikea kysymys", pohtii MachineGamesin toinen perustaja. "Olen varma, että se tulee olemaan jossain määrin, ja olen varma, että Kristallikallon valtakunta toimi myös näin jossain määrin, mutta en todellakaan ajattele sitä niin paljon itse. Ilmeisesti tarkastelemme kaikkia katsomiamme elokuvia, mutta emme vain elokuvia. Katsomme melko paljon vanhojen pelien ja sarjakuvien suuntaan. Meidän on vain varmistettava, että kaikki, mitä teemme sopii historiaan ja että kerromme tarinan, joka toimii tarinan kanssa, eikä se ole millään tavalla ristiriidassa uuden tarinan kanssa. Mutta kun kyse on henkilökohtaisesta suosikistani, niin se on Kadonneen aarteen metsästäjät. Pidän myös todella paljon Viimeinen ristiretki -elokuvasta. Mielestäni se on niin mukavaa seikkailla Sean Conneryn kanssa siinä elokuvassa. Mutta melkein kaikissa elokuvissa on paljon hyvää: sinun täytyy vain löytää palat, joita haluat käyttää."

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä