Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us: Part I

Last of Us Part 1 vaatii 79 gigaa kiintolevytilaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Last of Us Part I julkistettiin virallisesti Summer Game Fest -tapahtumassa pitkien huhujen, spekulaatioiden ja vuotojen jälkeen. Kuten jo tiedämme, se julkaistaan ​​1. syyskuuta tänä vuonna, joten pian pääsemme nauttimaan Ellien ja Joelin matkasta myös Playstation 5:llä. Lisätietoja kerrotaan myöhemmin, mutta jo nyt tiedämme kuinka paljon kovalevytilaa peli vaatii.

Playstation Directin tietojen perusteella peli vie tilaa 79 Gt, mikä on kuitenkin vähemmän kuin jatko-osassa, mutta kuitenkin huomattavasti enemmän kuin mitä Playstation 4:n remaster-versio vie tilaa.

Tämän lisäksi paljastettiin myös, että pelissä käytetään joitain DualSense-ohjaimen toimintoja, erityisesti haptista palautetta ja mukautuvia näppäimiä. Playstation Directin mukaan haptinen palaute toimii kaikkien aseiden kanssa, ja sama pätee mukautuviin näppäimiin. Haptinen palaute tuo mukaan myös sateen tunteen ja luultavasti paljon muitakin ympäristössä tapahtuvia asioita.

The Last of Us: Part I

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä