Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Brad Pitt kertoo uransa päättyvän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brad Pitt on Hollywoodin mittapuulla supertähti - tämä on yhtä selkeä asia kuin voi paahtoleivän päällä. GQ:n haastattelussa Pitt kertoi, että hän on alkanut miettiä eläkkeelle jäämistä ja uransa lopettamista elokuvateollisuuden parissa.

"Olen lähestymässä urani päätöstä. Menossa on viimeisen kauden ensimmäinen kolmannes. Millainen se tulee olemaan? Ja millaisena haluan sen kokea?"

Olemme vuosikymmenten ajan saaneet nauttia supertähden upeista roolisuorituksista. Pitt on tähdittänyt monia upeita elokuvia, kuten ​Kalifornia, True Romance ja Interview with the Vampire. Unohtamatta näitä loistavia elokuvia: Seven, 12 Apinaa, Fight Club ja Ocean's Eleven. Vielä viime vuosinakin hän on jatkanut loistavien roolisuoritusten parissa, kuten esimerkiksi Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta-, The Curious Case of Benjamin Button-, Burn After Reading-, Kunniattomat Paskiaiset- ja Once Upon a Time in Hollywood -elokuvissa.

Ajatus Brad Pittin uran päättymisestä on tietysti erittäin surullista. Mutta kaikki loppuu aikanaan. Mieltä madaltavista uutisista huolimatta Brad Pittillä on edelleen useita projekteja horisontissa, joista seuraavana on vauhdikas Bullet Train, joka perustuu Kotaro Isakan suosittuun mangaan.

Mitä mieltä olet, onko Brad Pittin liian aikaista jäädä eläkkeelle, vai näkisitkö mieluummin hänen jatkavan vielä monta vuotta sen sijaan, että hän ripustaisi hattunsa narikkaan?

Brad Pitt kertoo uransa päättyvän


Ladataan seuraavaa sisältöä