Suomi
Gamereactor
uutiset

Optimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmona

Tämä on kirjaimellisesti rakkauskirje G1 Transformersin faneille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos todella rakastat Transformereita ja mangaa, niin Kotobukiya ja Hasbro kertoivat julkaisevansa markkinoille Optimus Prime Bishoujo -hahmon, eli pohjimmiltaan mielikuvituksen tuotteen siitä, miltä mahtava Optimus näyttäisi mangatyttönä. Se paljastettiin aiemmin tänä vuonna, mutta nyt ennakkotilaukset ovat alkaneet ja tämä kaunotar voisi olla sinun vaatimattomalla 149,99 dollarin summalla, kun se julkaistaan ​​tammikuussa 2023.

Jos tunnet G1 Transformer -hahmosi, niin kyseisessä figuurissa on paljon yksityiskohtia, joita osaat varmasti arvostaa (pidämme todella kaulakorusta ja saappaista). Mukana on myös taistelunaamari. Bishoujo-hahmoja on suunniteltu myös Megatronille ja Bumblebeelle, mutta jälkimmäistä ei ole ainakaan vielä paljastettu.

Mutta mitä mieltä olet tästä hyvin vaihtoehtoisesta Optimus-mallista, ja ennen kaikkea: haluatko sellaisen? Katso kuvia alta.

Optimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmona
Optimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmonaOptimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmona
Optimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmonaOptimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmonaOptimus Prime julkaistaan ​​naispuolisena mangatyttöhahmona


Ladataan seuraavaa sisältöä