Suomi
Gamereactor
uutiset

Voit pelata kaikki Xboxin ja Game Passin pelejä isolta ruudulta ilman PC:tä tai konsolia

Tämä on tosin mahdollista vain Samsungin Smart TV:n avulla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämä asia jos mikä leimaa Xboxin kulta-aikaa. Erityisesti tapetilla ovat sen sijainti ja aloite tuoda ekosysteemi mihin tahansa mediaan. Jos sinulla on PC, voit pelata PC:llä. Jos tietokoneesi ei ole kovin tehokas, pilvipelaaminen on käden ulottuvilla. Ja jos konsolin tyyli on juttusi, voit valita Xbox One- ja Series-tuoteperheestä. Mutta entä jos sinulla ei ole mitään yllä olevista ja haluat silti pelata? Phil Spencer ja hänen väkensä ovat ajatelleet myös sitä.

Microsoftin ja Samsungin TV-brändin välisen sopimuksen ansiosta voit jo nyt pelata pelejä TV-sovelluksen kautta bluetooth-ohjaimella. Tämä koskee julkaistuja Xbox-pilvipelejä.

Kaikki tämä on mahdollista Samsung Gaming Hubin ansiosta. Se on suoratoistovideopelialusta, josta pelaajat voivat löytää kaikki Xbox-, NVIDIA GeForce NOW- ja Google Stadia -pelit pelatakseen Samsung-televisiolla ilman sisällön lataamista.

Samsung Gaming Hub, johon Xbox-sovellus on asennettu, on tällä hetkellä saatavilla vain Samsung Smart TV 2022 -malleissa, joten kestää vielä jonkin aikaa, ennen kuin se laajenee tähän uuteen malliin. Lisäksi tarvitset edelleen konsoliohjaimen bluetoothilla (Dualsense toimii myös), ja lukuun ottamatta Fortnitea, joka on saatavilla ilmaiseksi, vaativat muut pelit Game Pass Ultimate -tilauksen, jotta ne voidaan käynnistää TV:ssä suoraan pilvestä.

Mitä mieltä olet ideasta? Luuletko, että tulevaisuudessa fyysiset konsolit katoavat ja kaikki linkitetään pilviverkkopalvelun kautta?

Voit pelata kaikki Xboxin ja Game Passin pelejä isolta ruudulta ilman PC:tä tai konsoliaVoit pelata kaikki Xboxin ja Game Passin pelejä isolta ruudulta ilman PC:tä tai konsolia


Ladataan seuraavaa sisältöä