Suomi
Gamereactor
uutiset

Polium One, ensimmäinen NFT-peleihin suunniteltu konsoli, on syntynyt

Kyseessä on ainoa laite, joka on keskittynyt yksinomaan web 3.0 -peleihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme jo kuulleet useiden yritysten puhuvan NFT:n sovelluksista ja käyttötavoista nykyisessä ja tulevassa kehityksessä. Vaikka polku on vielä jokseenkin epäselvä, monet yritykset tutkivat jo, kuinka he haluavat ottaa kyseisen teknologian käyttöön tuotteissaan. Toistaiseksi olemme aina puhuneet ohjelmistoista, mutta tänään olemme oppineet ensimmäisestä pelikonsolista, joka on suunniteltu toimimaan lohkoketjupelien kanssa. Itse asiassa useista lohkoketjuista.

Konsolin nimi on Polium One, ja se on melko hämmästyttävä laite, sillä virallisilla verkkosivuilla kerrotaan, että laitteisto sisältää kosketuslukituksen sormenjäljellä, 4K-resoluution (ja jopa 8K), se tuottaa 120 kuvaa sekunnissa ja sisältää Ray Tracing -toiminnon. Kaikki on suunniteltu tarjoamaan parasta laatua peleissä, jotka toimivat seuraavilla vahvistetuilla lohkoketjuilla: Solana, Ethereum, Binance, ImmutableX, , Harmony, WAX ja Polygon, kaikki samasta kansiosta. Ohjain on rakenteeltaan melko samanlainen kuin Sonyn Dualshock, mutta siinä on kansiopainike, jolla voit käyttää kansiota milloin tahansa pelaamisen aikana.

Polium One, ensimmäinen NFT-peleihin suunniteltu konsoli, on syntynyt

Vaikuttaa siltä, ​​että projekti on pidemmällä kuin voisi odottaa, kun otetaan huomioon suhteellisen lyhyt aika, jonka kyseiset nimikkeet ovat olleet markkinoilla. Podium Onen asettama etenemissuunnitelma sisältää kehityssarjojen toimituksen studioihin vuoden 2023 puoliväliin mennessä ja konsolin tuomisen markkinoille ennen vuoden 2024 loppua.

Ja mitä pelejä sillä voi pelata? Sivusto on jakanut kuvan pääHUBista, jossa näkyy joitain nimikkeitä, kuten Axie Infinity, Grit tai Guild of Guardians, joten näyttää siltä, ​​että pelialan isot toimijat ovat jo antaneet hyväksyntänsä tulevalle laitteelle.

Polium One, ensimmäinen NFT-peleihin suunniteltu konsoli, on syntynyt

Kyseessä on epäilemättä asia, joka voi ravistella videopelibisnestä, ja meidän on odotettava, jos jokin teknologiaa jo tutkivista suurista yrityksistä (kuten Ubisoft ja Square Enix) rohkaistuu ​​tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja julkaisemaan tulevat pelit Podium Onella. Jos haluat pysyä ajan tasalla tästä uudesta tekijästä konsolimarkkinoilla, tarkista heidän Twitter-tilinsä alapuolelta.

Polium One, ensimmäinen NFT-peleihin suunniteltu konsoli, on syntynyt


Ladataan seuraavaa sisältöä