Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

JBL esittelee mukautetut ANC:t - Tune Flex -kuulokkeet, joista näkee myös sisäosat

"Muutettava" TWS julkaistaan ​​elokuussa, kun taas uusi Reflect Aero on juuri julkaistu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

JBL by Harman on kevään aikana tuonut markkinoille upouuden CES 2022 -messuilla esitellyn tuotevalikoiman, mutta erityisesti kuulokkeista puhuttaessa valmistajalla oli hihassaan toinen ässä, joka on juuri julkistettu ja se lanseerataan pian. Sen nimi on JBL Tune Flex.

Tune Flexin idea on samanlainen kuin mitä muutkin merkit tavoittelevat nykyään: saada kuulokkeista parhaat puolet esiin aktiivisen melunvaimennuksen ja avoimen kuuntelun välillä. Toisin kuin Sonyn LinkBuds-lähestymistapa, JBL antaa sinun päättää kunkin hetken asetuksista, ja sitä varten se mahdollistaa 6 "tilaa", jotka sisältävät 3 paria sekä suljettuja että avoimia korvatyynyjä, joista jälkimmäinen jättää korvasi vapaaksi. Sovellusohjattu Sound Fit -ominaisuus mukauttaa ympäristön käyttäjän mieltymysten mukaan.

Aiemmin Tune 330 -koodinimeltään 4-mikrofoninen ANC JBL Tune Flex kestää 8 tuntia yhdellä latauksella ja 24 tuntia kantolaukussa. Tuote julkaistaan ​​Euroopassa elokuun puolivälissä noin 99 euron hintaan. Saatavilla on kolme väriä, ja mukaan tulee kolme läpinäkyvää Ghost-versiota, jotka brändin mukaan "näyttävät kaiken, mitä ahdettiin sisään".

JBL esittelee mukautetut ANC:t - Tune Flex -kuulokkeet, joista näkee myös sisäosatJBL esittelee mukautetut ANC:t - Tune Flex -kuulokkeet, joista näkee myös sisäosat

Urheilullisille käyttäjille JBL esitteli myös (ja myös julkaistiin noin 149 eurolla) kestävämmän Reflect Aeronin, joka myydään keskihintaisena hieman Reflect Flow Pro:ta halvemmalla. Pakkaukseen kuuluu Bluetooth 5.2, kevyempi kotelo ja palautetoiminto omasta äänestäsi, joka on opittu "Quantum-peliosastolta".

Kuulet pian lisää joistakin JBL:n uudemmista kuulokkeista, olipa kyse sitten Gamereactorin suositusta Quick Look -videosarjasta tai lisäarvosteluista, mukaan lukien JBL Quantum TWS ja 610.

JBL esittelee mukautetut ANC:t - Tune Flex -kuulokkeet, joista näkee myös sisäosat


Ladataan seuraavaa sisältöä