Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Frasier-sarjan uudelleenkäynnistyksen kuvaukset saattavat alkaa lokakuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista sitcom-sarjoista on Frasier, jossa radiopsykologi Frasier Crane, hänen veljensä Nile ja heidän isänsä Martin käsittelivät kaikenlaisia ​​Seattlen arjen ongelmia. Frasier oli itse asiassa spinoff, joka perustui 80-luvun hittiin Cheers, ja nyt näyttää siltä, ​​että myös spinoff on saamassa spinoffin, kun Frasier käynnistetään uudelleen Paramount+:ssa.

Vaikka projekti on ollut tiedossa jo viime vuodesta, ei yksityiskohtia ole kerrottu sen enempää, kuin että Kelsey Grammer esittää jälleen Frasieria ja hän on mukana myös tuotantotiimissä. Nyt saimme joitakin elonmerkkejä, kun Grammer sanoo haastattelussa, että kuvaukset saattavat alkaa lokakuussa, ja että hän on periaatteessa valmis ensimmäisen jakson kanssa. Jakso on ollut hänelle kertoman mukaan tunnepitoinen:

"Kuvaukset? Lokakuusta keskusteltiin, ehkä hieman myöhemmin. En tiedä. Pari muuta asiaa on tulossa. Olemme kehitelleet paria muuta projektia, jotka näyttävät menevän kuvausten edelle.

Olemme Frasierin uudelleenkäynnistyksen osalta ensimmäisen jakson viimeisen käsikirjoituksen viimeisessä vaiheessa ja se näyttää melko hyvältä. Olen käynyt sen pari kertaa läpi ja itkin. Ymmärrättehän, olen onnellinen."

David Hyde Pierce, joka näytteli Nilesiä, haluaisi myös olla osana sarjan uudelleenkäynnistystä. Voiko uusi Frasier mielestäsi olla yhtä hyvä kuin alkuperäinen?

Frasier-sarjan uudelleenkäynnistyksen kuvaukset saattavat alkaa lokakuussa

Kiitokset: DeadlineLadataan seuraavaa sisältöä