Suomi
Gamereactor
uutiset

Microsoftin Viva Piñata- ja Blast Corps -tavaramerkit uudistettiin

Pidetään peukut pystyssä, että nämä klassikot tekevät paluun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On hyvin yleistä, että videopeliyritykset uudistavat vanhojen klassikoiden tavaramerkkejä, vaikka niillä ei ole aikomusta käyttää niitä. Microsoftin äkillinen halu uudistaa kaksi lepotilassa olevaa harvinaista tavaramerkkiä saattaa sisältää jonkin tarkoituksen, kuten GameRant uutisoi.

Puhumme tässä tapauksessa Blast Corpsista ja Viva Piñatasta, joista jälkimmäinen on Nintendo 64 -klassikko. Se sai paljon kiitosta, mutta ei menestynyt kovin hyvin. Jälkimmäinen on Raren luultavasti suurin Xbox-hitti ennen Kinect Sportsin ja Sea of ​​Thievesin julkaisua. Viimeksi näitä franchiseja käytettiin vuoden 2015 Rare Replay -kokoelmassa, joka sisälsi 30 Rare-klassikkoa. Tämän pitäisi normaaliolosuhteissa tarkoittaa, että Microsoftin ei tarvitse uusia niitä vielä.

Vaikka tämä ei olekaan varma merkki tulevista asioista, niin se herättää toivoa ihmisissä, jotka haluavat saada enemmän irti näistä kahdesta klassisesta Rare-franchisingista. Ja ei todellakaan ole vaikeaa kuvitella Viva Piñataa moderniksi peliksi, jossa on yhteistyöpeli, online-moninpeli, live-palvelumaailma sekä runsaasti hahmoja ja kosmetiikkaa.

Muistatko Blast Corpsin ja Viva Piñatan, ja haluaisitko kuulla niistä lisää?

Microsoftin Viva Piñata- ja Blast Corps -tavaramerkit uudistettiin


Ladataan seuraavaa sisältöä