Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
New Tomb Raider

Uuden Tomb Raiderin Lara Croft on ilmeisesti vanhempi ja seksuaalivähemmistöön kuuluva

Modernit ja progressiiviset tuulet jatkavat puhaltamistaan yltyvällä tahdilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huhtikuussa Crystal Dynamics ilmoitti olevansa uuden Tomb Raiderin kimpussa, ja pohjalla hyrrää Unreal Engine 5. Nyt sitten Last Stand Median perustaja ja IGN:n entinen toimittaja Colin Moriarty on kertonut julkisuuteen vuodetuista tiedoista viime viikon Sacred Symbols -jaksossa.

Moriarty joukkioineen on nyt laittanut maailmalle uuden videon, jonka mukaan Crystal Dynamics ja Square Enix ovat lähettäneet "Digital Millennium Copyright Act" -pyynnön Patreonille pyytäen Moriartya poistamaan Tomb Raiderin maininnan viime viikon Sacred Symbols -jaksosta. Moista tapahtuu yleensä silloin, kun vuoto on ollut oikea.

Nyt siis vuodettujen tietojen mukaan uuden Tomb Raiderin Lara Croft olisi noin 35-vuotias, ja pelastamassa maailmaa yhdessä nuoremman polven seikkailijoiden kanssa. Lara Croftia näyttelevän tulee olla valmis romanttisiin kohtauksiin toisen naisen kanssa.

New Tomb Raider
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä