Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Euroopan Nintendo uudisti johtoaan

Nintendo Switchiä myyty 111,8 miljoonaa kappaletta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Euroopan Nintendon johto on vaihtunut. Uudeksi vastaavaksi ohjaajaksi on tullut Tom Enoki, tai oikeastaan on jo ollut alkaen 16. heinäkuuta. Samalla selvisi sekin, että Luciano Pereña jatkaa talouspäällikkönä, ja Laurent Fischer markkinointipäällikkönä. Edellä mainittu johtoryhmä tukee Euroopan Nintendon isoa pomoa Stephan Bolea. Entinen iso pomo Koji Miyake palaa takaisin Kioton päämajaan Japaniin. Asiaa kommentoi Stephan Bole.

"With a mission to put smiles on people's faces by offering unique entertainment experiences, the Nintendo of Europe management team is perfectly prepared to meet all challenges and surprise our customers in Europe. We welcome Tom to the NOE management team and thank Mr. Miyake for his commitment and service in Europe and look forward to working with him in the future. look forward to working with him in the future."

Siinä sivussa Nintendo paljasti myös uusimpia talouslukujaan. Kiinnostavaa on se, että Nintendo Switchiä on myyty yhteensä 111,8 miljoonaa kappaletta, mutta tästä luvusta vain 3,5 miljoonaa edellisen vuosineljänneksen aikana. Vuonna 2023 Nintendo odottaa myyvänsä 21 miljoonaa pelikonsolia.

Euroopan Nintendo uudisti johtoaan


Ladataan seuraavaa sisältöä