Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Pokémon Scarlet/Violet

Pokémon Scarlet/Violet näyttää trailerissa pelattavuutta Paldean alueella

Pokémon Presents -lähetys on pidetty.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pokémon Presents -lähetys on pidetty, ja samalla The Pokémon Company ja Game Freak kertoivat lisää 18. marraskuuta 2022 Nintendo Switchille tulossa olevasta pelistä Pokémon Scarlet/Violet.

Uusi alue on nimeltään Paldea, ja kaksi uutta legendaarista taskuhirviötä ovat Koraidon ja Miraidon. Olioilla pääsee myös ratsastamaan niin maalla kuin vedessäkin.

Pokémon-kouluttajia tulee tarinassa kahdesta eri paikasta, joista valitaan se toinen. Naranja Academy vai Uva Academy? Se riippuu siitä, minkä version pelistä hankkii. Paldeaan matkataan aarrejahtiin, ja luvassa "kolme isoa tarinaa". Yhdessä näistä taistellaan tie kahdeksan eri gymin läpi, jonka jälkeen edessä on The Pokémon League.

Moninpelin osalta voi käyttää Union Circlea, ja enimmillään kolmen kaverin kanssa napata taskuhirviöitä tai vain tutkia Paldeaa.

HQ
HQ
Pokémon Scarlet/Violet

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pokémon Scarlet/Violet julkistettiin

Pokémon Scarlet/Violet julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Pokémon Legends: Arceus saapui Nintendo Switchille kuluvan vuoden alussa, mutta jo nyt on aika suunnata katse tulevaisuuteen. Se yhdeksännen sukupolven peli tulee olemaan...Ladataan seuraavaa sisältöä