Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare II

Activision aikoo julkaista kolme Call of Dutya vielä tänä vuonna

Call of Duty: Modern Warfare II, Call of Duty: Warzone 2 ja Call of Duty: Warzone Mobile

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Duty: Modern Warfare II julkaistaan 28. lokakuuta, ja niiden ohella kuluvan vuoden aikana pitäisivät vielä saapua niin Call of Duty: Warzone 2 kuin Call of Duty: Warzone Mobile. Activisionin uusimmassa talouskatsauksessa kerrotaan muutakin.

Call of Duty: Modern Warfare II ja Call of Duty: Warzone 2 aikovat kumpikin käyttää Ricochet Anti-Cheat -ohjelmaa huijarien suitsimiseksi, ja pelien pohjalla hyrrää kokonaan uusi pelimoottori. Lisäksi Call of Duty: Warzone 2 merkitsee samalla Call of Dutyn paluuta Steamiin. Lisäksi Warzone 2:n luvataan olevan koko Call of Dutyn kunnianhimoisin peli.

Call of Duty: Warzone Mobile on edelleen kehityksessä, ja ulos peliä pitäisi saada mahdollisimman pian jo siksikin, että mobiilipelien markkina kasvaa voimakkaasti edelleen.

Kaikkien kolmen pelin kimpussa on oma tiiminsä, ja olemassa on myös pitkän aikavälin suunnitelmat pelien tukemiseksi ja päivittämiseksi. Ja tämä siis ilman, että jo ulkona olevien pelien tuki kärsisi.

Suunnitelmia siis ainakin riittää.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä