Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Gears of War

Tuottaja lyttää Gears of Warin

"Huonointa tekstiä koko peliteollisuudessa"


Dead Space -sarjan tarinatuottaja Chuck Beaver on pamauttanut EA:n virallisessa haastattelussa, että Gears of Warin tarinat ovat kirjaimellisesti huonointa tekstiä koko peliteollisuudessa.

Gearsien suosio ei silti ole Beaverille mysteeri, sillä "tarina voi pilata pelin vain ihmisille jotka välittävät tarinasta" eivätkä Gears of War -sarjan "hirvittävät ja loukkaavat tarinankerronnan perusteita vastaan hyökkäävät" elementit ole haitanneet sen faneja laisinkaan.

Epic Gamesillakin ollaan tietoisia siitä, ettei sarjan nimissä olla tehty suurta taidetta, ja Cliff Bleszinski on todennut muun muassa, että alkuperäinen suunnitelma oli tehdä Gears of Warista enemmän Band of Brothersin kaltaista, vakavaa viihdettä, mutta he eivät yksinkertaisesti tienneet kuinka tämä saataisiin aikaiseksi. Sen sijaan he tekivät "dude-bro -pelin".

Beaver on myös valmis vastaamaan omista rimanalituksistaan, ja myöntää samassa haastattelussa, että Dead Spacen tarina oli vain "yksinkertainen kummitustalojuttu", ja että Dead Space 2 alkoi "toisiinsa liittymättömien tapahtumien sotkuna" josta koitettiin hioa jotain parempaa. Tämä yritys ei Beaverin mukaan "täysin onnistunut".

Kehuja Chuckilta kirpoaa Portal 2:lle, joka hänen mukaan onnistui yhtä hyvin tarinankerronnassaan kuin mestarillisessa tasohyppelyssäänkin.