Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uutta Uber Eats -mainosta kritisoidaan maapähkinäallergian osoittamisesta

"Tämän loukkaavan vitsin jatkaminen ei ole hyväksyttävää Uber Eatsille."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäinen Uber Eats Super Bowl -mainos näyttää melko typerältä. Kyse on siitä, miten unohdat jotain muistettavaa, että Uber Eats voi toimittaa sinulle päivittäistavaroita. Se on täynnä julkkiksia, ja noin kolmessa sekunnissa minuutin mainoksesta siinä on joku, jolla on maapähkinäallergia, unohtaen, että maapähkinävoissa on maapähkinöitä.

Ne, jotka kärsivät ruoka-aineallergioista, eivät pitäneet tätä lyhyttä leikettä hauskana, ja ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä Uber Eatsille. Food Allergy Canada on kirjoittanut kirjeen ja pyytää ihmisiä kirjoittamaan Uberille ilmoittaakseen heille, että heidän on muokattava Super Bowl -mainostaan.

JD Arland, urheilusisältöpäällikkö Indianasta, sanoi BBC: lle seuraavaa: "Tämä stereotyyppinen anafylaksian kuvaus on kiusannut minua häikäilemättömästi koko elämäni ajan. Tämän loukkaavan vitsin jatkaminen ei ole hyväksyttävää Uber Eats."

Tämä on mainos:

Arland selitti, että tämä voisi olla tilaisuus kouluttaa ihmisiä allergioiden vaikutuksista ruoan tilaamiseen ja kuinka vaikeaa se voi olla.

Mitä luulet? Onko tämä ylireagointi vai oikeutettu vastaus mainokseen?

Uutta Uber Eats -mainosta kritisoidaan maapähkinäallergian osoittamisesta
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä