Suomi
Gamereactor
uutiset
Elden Ring

Vahvistiko George R.R. Martin juuri, että Elden Ring -sovitus on työn alla?

Kuuluisa kirjailija vihjaa varmasti johonkin...

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

George R.R. Martinilla on tällä hetkellä käsissään lukuisia maukkaita piiraita. Kuuluisa kirjailija työskentelee Westerosiin sijoittuvien teosten parissa - näiden joukossa on paljon odotettu Winds of Winter -kirja. Hän on myös kiintynyt elokuvan Fire and Blood ja (House of the Dragon) live-action-sovituksiin, sekä tulevaan The Hedge Knight -sarjaan. Westerosin ulkopuolella hän työskentelee myös muutaman muun projektin parissa HBO:lla.

Mutta näyttää siltä, ​​että kirjoittajalla saattaa olla vielä enemmänkin projekteja työn alla, koska Hidetaka Miyazakin mukaan Elden Ring -elokuva kiinnostaa, ja äskettäisten huhujen jälkeen on puhuttu mahdollisuudesta, että Elden Ring mukautetaan elokuvaksi tai TV-sarjaksi. Martin on kertonut aiheesta blogissaan.

"Oh, and about those rumors you may have heard about a feature film or television series based on ELDEN RING... I have nothing to say. Not a word, nope, not a thing, I know nothing, you never heard a peep from me, mum mum mum. What rumor?"

Martin liitettiin Elden Ringiin yhdeksi pelin luojista, vaikka hänen tarkka osallistumisensa on epäselvä. Hänen arvellaan olleen ratkaiseva pelin tarinan ja juonen rakentamisessa, mutta tarkkoja yksityiskohtia ei ole koskaan vahvistettu. Jos Elden Ring saa sovituksen, Martinin kokemus alalta tulee epäilemättä huomattavasti enemmän esiin.

Haluatko sinä nähdä Elden Ring -elokuvan tai TV-sarjan?

Elden Ring

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Elden RingScore

Elden Ring

ARVIO. Kirjoittaja Onni Ratala

Elden Ring on haikea kokoelma FromSoftwaren parhaimpia ja huonoimpia ideoita.Ladataan seuraavaa sisältöä