Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Vain 4 ms Xbox Onen Halo 5:n ja xCloudin välillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suoratoistamalla tehtävän videopelaamisen ehkä se pahin koetinkivi on verkkoviive. Toisin sanoen napin painalluksen ja toiminnon ruudulla näkymisen välillä on aina pieni viive. Microsoftin itsensä mukaan tietenkin heidän oma xCloud-teknologiansa on ylivertainen. Ars Technica päätti testata asiaa.

Samsung Galaxy S8:lla tehdyn testin mukaan Halo 5: Guardiansissa niin sanottu input lag oli 67 ms, kun tavallisesti Xbox Onella pelatessa se oli 63 ms. Toisin sanoen eroa on vain 4 ms.

On tietysti muistettava, ettei ole tiedossa, miten kaukana E3-messuista xCloud-palvelimet sijaitsevat, ja Microsoft on toki varmistanut juuri nyt messuille parhaat mahdolliset olosuhteet. Testin tulos on silti rohkaiseva tulevaisuutta ajatellen.

Halo 5: Guardians

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä