Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Vain kahdeksan joukkuetta on jäljellä tämän vuoden Mid-Season Invitationalissa

Kolmannes osallistuvista joukkueista on jo lähtenyt kotiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka vain 12 joukkuetta pääsi Mid-Season Invitational kilpailulliseen League of Legends -kauteen tänä vuonna, ja huolimatta vain yhdestä viikonlopusta, joka on tähän mennessä takanamme tässä turnauksessa, jo kolmannes joukkueista on pudonnut ja lähetetty kotiin.

Tämä johtuu siitä, että tapahtuman Play-In vaihe päättyi viikonlopun aikana, mikä tarkoittaa, että puolet tähän osioon osallistuneista joukkueista on jo pudonnut. Toinen puolisko on edennyt Bracket vaiheeseen, jossa he kohtaavat ja liittyvät yhteen neljän muun joukkueen kanssa (LEC: N, LCS: N, LPL: n ja LCK: n johtajat) jatkaakseen taistelua paikasta suuressa finaalissa myöhemmin toukokuussa.

Mitä tulee kotiin lähetettyihin, LCS:n FlyQuest, Brasilian LOUD, Vietnamin GAM Esports ja Latinalaisen Amerikan Estral Esports on kaikki eliminoitu, kun taas LCK:n T1, LPL:n Top Esports, LEC:n Fnatic ja Aasian ja Tyynenmeren alueen PSG Talon ovat kaikki edenneet eteenpäin.

Tämä tarkoittaa, että Bracket -vaiheen kaavio on lukittu, mikä tarkoittaa, että tiedämme, milloin kukin joukkue pelaa toisiaan vastaan ja ketä vastaan he pelaavat ensin. Voit nähdä tämän kaavion alla, ennen kuin se alkaa hyvin pian, kaikki ennen finaalia, joka pidetään 19. toukokuuta.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä