Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Challengers EMEA käyttää ensi vuonna kolmivaiheista turnausmallia

Pelaajilla mahdollisuus pelata enemmän taidoillaan pröystäillen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on paljastanut, että Valorant Challengers skene EMEA-alueella saa pienen muutoksen kohti kautta 2025. Turnaus siirtyy kolmivaiheiseen muotoon, jossa jokaisessa vaiheessa on kaksi osaa; Runkosarjan peliosio ja täysin uusi turnaus, jossa parhaat joukkueet kohtaavat toisensa.

Tämän rakennemuutoksen tarkoituksena on tarjota pelaajille enemmän mahdollisuuksia hioa taitojaan ja myös esitellä kykyjään, samalla kun ansaitset pisteitä, jotka nyt määrittävät, miten Ascension turnaus ja tapahtumaan osallistuvat joukkueet määritetään - Ascension on tapa, jolla Challengers joukkue etenee Champions Tour.

Muussa tapauksessa Riot on vahvistanut, että Italia ja Portugali liittyvät jatkossa Challengers Spain piiriin mahdollistaakseen alueiden ja lahjakkuuksien paremman jakautumisen EMEA-alueella. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Challengers Spain -liigan paikat järjestetään hieman eri tavalla alla olevissa alueellisissa liigoissa Challengers siten, että neljä joukkuetta Spain: Rising karsiutuu, yksi Italy: Rinascimento, yksi Portugal: Tempest, yksi jokerimerkkipaikka ja yksi voittamalla karsintaturnauksen.

Riot lisää, että monet näistä karsintaturnauksista alkavat myöhemmin tänä vuonna, ensimmäinen 25. syyskuuta ja viimeinen joskus marraskuussa.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä