Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Challengers-liigat jatkuvat ympäri vuoden vuodesta 2024 alkaen

Tavoitteena edistää ekosysteemiä paremmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on hahmotellut suunnitelmansa Valorant Challengers Leagues-ekosysteemin tukemiseksi ja kasvattamiseksi paremmin.

Kuten eräässä blogissa todettiin, meille kerrotaan, että katsojamäärän kasvattamiseksi ja organisaatioiden kannalta hyödyllisemmäksi isännöidä joukkueita kilpailullisen pelin toisella tasolla, Challengers toimii nyt koko vuoden, eikä siinä ole joka vuosi pitkää off-seasonia heinäkuusta joulukuuhun.

Samoin voimme odottaa vähemmän lähetyksiä Challengers:lle, mutta uutta lähestymistapaa siihen, miten Challengers lähetetään ympäri maailmaa.

Challengers Ascension-turnaus siirretään myös syyskuuhun suuren Champions-turnauksen jälkeen, jotta se voi loistaa paremmin kilpailukalenterissa.

International Leagues:n ja Challengers Leagues:n välillä on nyt myös lainajärjestelmä, joka antaa pelaajille paremmat mahdollisuudet liikkua näiden kahden välillä.

Lopuksi on Premier-tila, jonka on määrä toimia kilpailullisen Valorant kolmantena tasona ja avata tie toiselle tasolle, mikä toivottavasti houkuttelee lisää pelaajia ja faneja Challengers Leagues:ään.

Riot on luvannut tarkkoja tietoja jokaisesta näistä alueista seuraavien kuukausien aikana.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä