Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Women's Cup järjestetään tänä vuonna Insomnia Gaming Festivalilla

Sen esittelevät EE ja Excel Esports.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EE ja Excel Esports järjestävät yhdessä naisten Valorant-turnauksen tämän vuoden Insomnia Gaming Festival-tapahtumassa Isossa-Britanniassa. Tämä Women's Cup-nimellä tunnettu turnaus sisältää 10 000 punnan palkintopotin, ja se järjestetään paikan päällä torstaina 7. syyskuuta klo 12.00 BST alkaen.

Turnauksessa on ryhmät kaksinkertaiseen eliminointimuotoon, ja viiden hengen joukkueet (plus kaksi vaihtopelaajaa) kilpailevat kartoilla Haven, Split ja Ascend.

Mitä tulee palkintopotin jakamiseen, meille kerrotaan, että voittaja lähtee kotiin 5 000 punnan kanssa, toiseksi 2 500 puntaa, kolmanneksi 1 000 punnan kanssa ja yhä pienemmät summat kahdeksanneksi.

Mitä tulee aikatauluun, ryhmät on asetettu 7. syyskuuta, suurin osa kaksinkertaisen eliminaation pudotuspeleistä on suunniteltu 8. syyskuuta ja alemmat finaalit ja suuret finaalit pidetään 9. syyskuuta.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä