Suomi
Gamereactor
uutiset

Valven järjestelyt The International 2016 -turnauksesta kritiikin kohteena

Selkeyden ja johdonmukaisuuden puute riipii Reddit -käyttäjiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maailman suurimman Dota 2 -turnauksen, The International 2016:n, olisi määrä käynnistyä kahdeksan päivän päästä, mutta eräs Reddit-käyttäjä on ilmaissut huolensa tapahtuman järjestelyistä.

Nimimerkillä leeharris100 kirjoittava henkilö suomii kovin sanoin turnauksen hoitamista. Esimerkiksi viisumikäytännöissä on ollut merkittäviä ongelmia, joten osa joukkueista saattaa joutua pelaamaan paikallisilla vaihtopelaajilla. Valve ei ole kommentoinut viisumiasiaa virallisesti tai ilmeisesti tarjonnut aiempaan tapaan tukea ongelmaisille.

Turnauksen joukkueet ovat myös epätietoisia siitä, mihin aikaan pelit pidetään ja missä turnausformaatissa koko operaatio vedetään läpi. Wild Card -aikatauluja ei ole, eikä pelaajakortteja. Steam Workshop -artistit (jotka tekevät usein turnauskohtaisia erikoisesineitä) oli kutsuttu vain kahden viikon varoitusajalla.

Muut käyttäjät ovat kommentoineet ketjuun myös. Osa jakaa alkuperäisen kirjoittajan huolen ja sanoo, että "näin Valve toimii aina".

Valven viestinnän kuvittelisi olevan paremmalla tolalla ottaeen huomioon sen, että The International on yksi maailman suurimmista, rahakkaimmista ja arvostetuimmista eUrheiluturnauksista.

Valven järjestelyt The International 2016 -turnauksesta kritiikin kohteena


Ladataan seuraavaa sisältöä