Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Amnesia: The Bunker
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Warhammer 40,000: Space Marine

   Vanhan koulukunnan Space Marine

   Keisarin valittu ei yhdestä tipahda

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Relicin Otto Ottosson on kertonut GT:lle, että Warhammer 40,000: Space Marine tulee muistuttamaan moninpeliltään enemmän Quake 3:a tai Unreal Tournamentia kuin Call of Dutyä.

   "Eihän Space Marinea voi tappaa parilla luodilla. Se vaatii vähän enemmän. Taistelut kestävät kauemmin, sinulla on kilvet ja niiden jälkeen vielä kestopisteet. Näin siinä on enemmän vanhan koulukunnan fiilistä. Meidän mielestämme se on melko virkistävää nykypäivän markkinoilla."

   Space Marinen moninpeli on luokkapohjainen, vahvaan hahmotuunaukseen nojaava rymistely Keisarille uskollisten ja kaaokseen sortuneiden joukkojen välillä.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   3
   Warhammer 40,000: Space MarineScore

   Warhammer 40,000: Space Marine

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Ihmiskunnan imperiumin kunniakkaimmat ja uskollisimmat soturit ottavat yhteen örkkien ja kaaoksen voimien kanssa Relicin ja THQ:n uutuudessa.   Ladataan seuraavaa sisältöä