Suomi
Gamereactor
lifestyle

Verge Motorcycles esittelee uuden pyörän, jossa on "näköaisti"

Pyörä käyttää tekoälyä pyrkiessään tekemään moottoripyöräilystä turvallisempaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Verge Motorcycles haluaa ottaa merkittävän askeleen eteenpäin pyrkiessään tekemään moottoripyöräilystä turvallisempaa. Autoyhtiö on julkistanut maailman ensimmäisen pyörän, jossa on " näköaisti", ominaisuus, joka käyttää olennaisesti tekoälyä ja monia muita laitteisto- ja ohjelmistoosia tarjotakseen ratsastajalle " selkeän ja informatiivisen kokonaisnäkymän" näytöllään. #10
Päivitykset tulevat sähköpyörävalmistajan lippulaivamalliin, TS Ultra, ja ne toimivat kuuden kameran ja korkean resoluution etu- ja takatutkien yhdistelmällä sekä käyttämällä langattomia päivityksiä (OTA), anturitekniikkaa, tekoälyä ja ihmisen ja koneen käyttöliittymää (HMI), jotta pyörällä ajaminen olisi turvallisempaa kuin koskaan.
"Verge tekee ajamisesta entistä älykkäämpää ja turvallisempaa esimerkiksi parantamalla kuljettajan kykyä havainnoida ympäristöä ja pyörän toimintoja tekoälyn ja koneoppimisen avulla", sanoo Vergen teknologiajohtaja Marko Lehtimäki. "TS Ultran uudet kamerat yhdistettynä tänään julkistettuun ohjelmistopäivitykseen tekevät siitä maailman ensimmäisen näköaistilla varustetun moottoripyörän, neuvoo ratsastajaa ja toimii 'kuiskaajana' ajon aikana."

Päivitetty pyörä on esillä tällä viikolla CES 2024 -messuilla.

Verge Motorcycles esittelee uuden pyörän, jossa on "näköaisti"
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä