Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Tina Guo On The Beauty Between Cello and Heavy Metal (A Christmas Interview)

Tina Guo On The Beauty Between Cello and Heavy Metal (A Christmas Interview)

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor ystävät, tänään on hyvin erityinen, kuten tiedätte olimme harjoittaa tätä haastattelua varten mutta joulu on nurkan takana ja me kaikki olemme hieman tunteellisempia...
ja musiikkia on kaikkialla, joten mielestäni tämä on täydellinen ajoitus, kiitos kun tulit mukaan."

"Tina. Kiitos paljon, että sain olla mukana, olen innoissani. Taustalla on joulukuusi.
Se on aika kätevää. Se on ollut pystyssä jo ennen Halloweenia, olen suuri joulufani.
Olet työskennellyt monien tuntemiemme ja rakastamiemme elokuvien ja pelien parissa ja myös omien - sävellyksiäsi ja omaa musiikkiasi, joten viimeisin esimerkki lienee Endling, joka on - ympäristöystävällinen peli ketunpennuista, ja jokainen pentu on sidoksissa - soittimeen, ja jos olen oikeassa, yksi soittimista on tietysti sellosi. Joten mitä voitko kertoa meille tästä projektista ja siitä, että työskentelet taas Rusandan kanssa? Niin, Rusanda ja minä tapasimme esiintymällä Hans Zimmerin kanssa ja hän on yksi rakkaimmista ystävistäni..."

"joten on ollut ihanaa esiintyä hänen kanssaan ja tehdä yhteistyötä myös etänä.
koska hän asuu Itävallassa lähellä Wieniä ja minä olen täällä Los Angelesissa, mutta kun työstin Endling, asuin itse asiassa Vegasissa, koska muutin sinne pariksi vuodeksi pandemian aikana.
joten kaikki tehtiin täysin etänä, mutta kyllä se oli todella mielestäni ihanaa..."

"tehdä musiikillista yhteistyötä ja nähdä lopputuotos, koska paljon Kun työstää vain omaa pikku osuuttaan, ei useinkaan tiedä, miten se kaikki tapahtuu.
sopii yhteen, mutta musiikki siihen on todella todella kaunista ja rakastin työskennellä sen parissa.
sitä peliä. Mitä voit kertoa meille suhteestasi kollegana, mentorina, ystävänä ja ystävänä?
juuri sanoit? Kertokaa meille vähän enemmän. Tapasin Hansin vuonna 2000, taisi olla 2009 tai 10 vuotta sitten."

"Siitä on siis jo 12 vuotta, ja julkaisin musiikkivideon. Se on ensimmäinen musiikkivideoni YouTuben alkuaikoina, kun YouTube oli vielä aivan uusi nimeltään Queen Bee, joten se on...
heavy metal -versio Kimalaisen lennosta jos kirjaudut sisään yli 18-vuotiaana se on luokiteltu I:ksi En selitä miksi, mutta hän näki videon ja otti minuun yhteyttä työskennelläkseen Sherlock Holmesin parissa, joten..."

"Sherlock Holmes ja Inception olivat ensimmäiset projektit, joita teimme yhdessä vuonna 2009.
2010 ja olemme tehneet yhteistyötä siitä lähtien. Kun hän tarttuu selloon, siitä tulee miekka...
Onko se jotain mitä tunnet itsekin kun tartut selloon se muuttuu kuin kuin miekka? Joo niin Hans tykkää sanoa, että kyllä minä todella tunnen niin kuin minä luulen niin Luulen, että jokaisella on se yksi asia, jossa he ovat eniten flow'ssa tai he tuntevat itsensä mukavimmin. Tarkoitan, että nyt olen kunnossa, koska kaikkien näiden vuosien aikana olen harjoitellut puhumaan..."

"kuten puhun nyt, mutta itse asiassa olen luonnostani äärimmäisen sisäänpäin kääntynyt ja kömpelö, kuten kasvettuani Koulussa pelkäsin niin paljon puhua ihmisille, että jopa käytävillä pidin aina kirjaa kädessäni.
kasvojeni edessä kävellessäni, jotta minun ei tarvitsisi katsoa ihmisiä, joten olin aina...
hyvin epämukava luulen puhuminen, mutta sellon kanssa luulen, koska olen esiintynyt olen ollut - Olen esiintynyt niin kauan, ehkä kuusivuotiaasta asti. Ennen selloa soitin pianoa..."

"ensinnäkin luulen että soittaminen on minulle mukavampaa kuin ihmisten kanssa puhuminen nykyään.
se on niinku okei mä tunnen oloni mukavaksi puhuessani, mutta tuntuu että on syvempi osuus itseni, joka ilmenee suorimmin musiikin kautta ja musiikin kautta voi ilmaista - esittämällä selloa ja myös säveltämällä omia kappaleita tietenkin ja se on ollut jos olen oikeassa se on yli vuosi siitä kun Dies Irae en tiedä onko se oikea ääntämys Mitä voitte kertoa siitä teoksesta, kun muistellaan sen julkaisua ja tietenkin..."

"toinen yhteistyö, jonka video oli mielestäni hyvin vaikuttava ja hämmästyttävä, joka oli yhdessä - Serge Tankinin ja hänen upean äänensä kanssa. Niin, se albumi oli kai pari-kolme vuotta sitten.
koska työn alla koska tein Game Onin vuonna 2000 oliko se 2016 tai 17 se taisi ilmestyä oli ensimmäinen albumini Sony Masterworksille ja syy miksi pystyimme tekemään albumin lopulta COVIDin takia, joten kaikki pysähtyi, kiertueet pysähtyivät, joten tein töitä minun erittäin hyvän ystäväni Steve Mazzaron kanssa, joka työskentelee Hansille, hän on myös uskomaton säveltäjä."

"Bond-soundtrackin Hans Zimmerin kanssa ja paljon muuta ja itse asiassa myöhemmin tänään äänitän - johonkin Disneyn levyyn hänen kanssaan, joten hän ja minä työskentelimme levyn parissa yhdessä etänä ja me saimme sen valmiiksi melko nopeasti kahdessa tai kolmessa kuukaudessa vuonna 2020, ja se oli sävelletty Dies Irae tarkoittaa vihan päivä latinaksi josta pidän todella paljon se on myös Mozartin Requiem ja niinpä albumi..."

"on enimmäkseen klassista crossoveria. Kyllä, minulle suuri intohimoni elokuvamusiikin ohella on industrial metal ja yritin saada Sonya antamaan minun julkaista metallialbumin mutta se oli se oli se oli se oli Se oli aina vähän hankalaa, joten päädyimme lopulta klassiseen crossoveriin.
metallielementtejä, mutta he yhdistivät minut Sergeen, tiedätkö, System of a Downin laulajan, ja olen - ollut suuri fani, kuten kaikki muutkin, siitä lähtien kun olin ehkä yläasteella."

"kun he tulivat ensimmäisen kerran lavalle, joten oli mahtavaa työskennellä hänen kanssaan...
teimme yhteistyötä, joten itse asiassa improvisoin sen, se on looping, joten se on kuin looping monta kerrosta ja improvisoin sen nimeksi Moon Heart Moon Hearts, ja hän kuuli sen.
ja hän sanoi pitävänsä siitä todella paljon ja halusi improvisoida sen päälle ja silloin hän oli itse asiassa Uudessa-Seelannissa perheensä kanssa lampaiden kanssa maatilalla, koska hänellä on siellä koti se - oli COVIDin aikana ja hän teki kaiken muistaakseni yhdellä kertaa saman kuin minä, joten se oli täysin - improvisoitua kaikki oli ilmaista hän teki oman osansa hän lähetti sen takaisin me teimme hieman vähän editoimme sitä, niin kuin minulle, niin kuin tuotantojuttuja, ja siinä se periaatteessa oli ja sitten minä..."

"halusin tehdä siihen musiikkivideon, koska se sijoittuu avaruusasemalle sen jälkeen, kun Maa on - ja Serge on kuin hologrammi, koska hän on myös - miten sanon tämän ei ole enää kanssamme tarkoitan outoja käsitteitä minulla on outoja juttuja meneillään päässäni ja minun pitäisi olla kuin kyborgi en tiedä oliko se niin hyvä mutta kyllä..."

"joten kuvasimme videon parissa päivässä Los Angelesissa käyttämällä lisätyn kuvan avulla.
todellisuus tiedätkö samantyyppinen Mandalorian kuin teimme sen ja teimme minun Moonlight Sonata Se on paljon avaruusaiheisia videoita samana päivänä ja Sergein kanssa työskentely oli todella sujuvaa...
ja niin helppoa kuin ei ollut minkäänlaista kirjaimellisesti lähetin hänelle jutun hän on niin kuin hämmästyttävä Aion nauhoittaa lähetti sen takaisin yhden päivän kuulin sen hämmästyttävä hieno mennään wow melkein kuin jumi niinku tavataan niinku bändi jammailee niinku se oli se oli jammailua ja tiedätkö joskus niinku..."

"työskentely ei ole kenenkään vika, mutta joskus projektin työstäminen voi olla niin...
monimutkaista ja niin paljon muokkauksia ja edestakaisin kuukausia, ja hänen kanssaan se oli kirjaimellisesti - yhtenä päivänä se oli täysin sujuvaa ja ihmeellistä, onko se jotain mitä haluatte tehdä yrittää uudelleen hänen kanssaan, josta olette puhuneet, tai kyllä se olisi mahtavaa, koska hän on hän on tekemässä paljon omia juttujaan, myös säveltämistä, ja se oli hassua, koska kun Sony - taisi ottaa häneen yhteyttä, hän sanoi: "Tunnen Tinan, käytän hänen sample-kirjastoaan, koska minulla on..."

"pari ohjelmaa, joten hän on kai käyttänyt väärennettyä robottini Tina-äitiä...
kokoonpano, joten se oli hyvin täydellinen ympyrä ja luulen, että minulla oli fanityttöhetki, koska olen kuin...
Voi luoja, hän tietää kuka olen, hän käyttää sample-kirjastoani, joten se on todella mahtavaa...
Hienoa hienoa mitä voit sanoa siitä mitä olet tehnyt viime aikoina olen nähnyt jotain..."

"yhteistyöstä Camelotin kanssa, jonka pitäisi tietysti olla myös metallia, mutta...
mutta muuten ehkä uusista peleistä joista voimme oppia tai elokuvista kyllä kyllä, joten minä nauhoitin Tomb... Tomb Raider Reloaded, joka ei ole vielä ilmestynyt...
en usko että on ja viime aikoina olen äänittänyt Minecraft Legendsia varten joka tulee ulos seuraavaksi ja sitten elokuviin Dyyni ja Top Gun, jotka ovat jo ilmestyneet."

"Wonder Woman 3 alkaa ensi vuonna... Muut elokuvat joita juuri nauhoitin olivat Shazam ja Fury...
of the Gods tulee ensi vuonna ja The Flash joten paljon supersankarijuttuja um samoin kuin joitain tv öö tv-juttuja sain juuri valmiiksi töitä tämä oli pari viikkoa sitten ööm uuden Hulu elokuvan parissa joka kertoo Bostonin kuristajasta ja minä olen murhaajan ääni tietenkin kuristajan..."

"Kiitos, miksi tietysti ja mitä muuta tein? Seal Team, joka kertoo merijalkaväen merijalkaväestä.
Se on Paramount Plus ja CBS:n ohjelma täällä USA:ssa, joten olen työskennellyt sen parissa ja minä...
tein juuri jakson 609, joten olen tehnyt pari jaksoa siihen, mutta kyllä ne ovat niitä...
ovat juttuja joita työstän tällä hetkellä ja um seuraava ohjelma Hansin kanssa kuten seuraava kiertue alkaa taas tammikuussa um joten menemme Dubaihin ensimmäinen esityksemme Dubaihin klo Copacolassa ja sitten kolme kuukautta Euroopassa huhtikuusta alkaen paljon, paljon, paljon..."

"Paljon asioita odotan innolla, että saan tietää päivämääristä Euroopassa... olet maininnut useita genrejä tietysti paljon supersankareita miten vertaisit tuota esiintymistä videopeleihin?
ja elokuvien soundtrackien tekemiseen vaikka suurin osa niistä voi olla todella samanlaisia elokuvallisia nykyään voi jukra okei se on vaikeaa niin joo tarkoitan niinku luovan musiikillisen prosessin osalta..."

"se on hyvin samanlainen luulen luulen että suurin asia on se että on paljon variaatioita jotka kirjataan, koska joka kerta kun tapahtuu jotain tiettyä tai kettu...
ei tee jotain jos kuuntelet vaikka nuotit ovat hyvin samanlaisia se on vähän erilainen...
joka kerta, koska et halua sitä kun pelaat peliä luulen että lopulta huomaat jos joka kerta kun teet jotain toimintoa, jos ääni on täsmälleen sama, se voi käydä vähän..."

"joten siinä on pieniä pieniä vaihteluita ja yleensä sitä ei tehdä tv:ssä tai elokuvissa...
soundtrackeihin, joten muistaakseni vain minä muistan tehneeni paljon, ehkä 20 30 variaatiota...
kaikkea niin jos kuuntelet ja kuuntelet niin on pieniä pieniä eroja joka kerta niinkuin...
teema tai melodia palaa takaisin um joten luulen että teknisellä tasolla se on ainoa asia..."

"mutta yleisesti ottaen kaikki on öö hyvin hyvin samanlaista mikä on mielestäni hyvä asia siellä on paljon luovaa musiikillista vapautta uh mitä tahansa palvelee tiedätte kuva pelien osalta Olen tuntenut Austinin siitä asti kun olimme 18-vuotiaita collegessa...
se oli ensimmäinen projekti, jossa pääsin esiintymään..."

"isossa projektissa, vaikka tuolloin emme molemmat tajunneet, että siitä tulisi iso projekti...
se oli pieni projekti um ja luulen että se johtuu vain siitä että olemme niin oho että se on jotakin sellaista En tiedä, kuuletteko sireenin. Kyllä, toivottavasti kaikki on hyvin.
Luulen, että kaikki on kunnossa... Luulen, että se johtui vain siitä, että se oli niin..."

"sissityyliin orgaanista, olimme niin nuoria ja täynnä toiveita ja unelmia, jotka - olemme vieläkin, joten luulen, että muisto siitä, kun teimme sitä yhdessä, on todella uskomaton.
ja se perintö jonka se on jättänyt ja musiikki on iso osa sitä ja se on hyvin erilainen kuin blockbusterit ja toiminta, se on enemmän mietiskelevä ja pohdiskeleva."

"ja se on erilaista ja ainutlaatuista vielä tänäkin päivänä, joten kyllä... sitten löysit oman tapasi ja oman tyylisi ja tavaramerkkisi, joka sattuu olemaan...
sellon käyttäminen metallimusiikissa niille meistä, jotka eivät tiedä, mitä on mitkä ovat tärkeimmät erot sellon kuten ei ei sähkö sellon vaan klassisen sellon välillä ja air who, koska te myös esiintytte air who:n kanssa kyllä, niin air who on siis..."

"muinainen kiinalainen soitin, joka on tehty käärmeennahasta ja ruusupuusta...
jouset itse asiassa riippuvat ilmassa, joten siinä ei ole koskettimistoa, se on kirjaimellisesti se on vain - kaksi säveliä viritetty ja se on vain uh uh hyvin hyvin kätevästi minulle se on sama kuin kaksi ylintä kielet sellossa koska oon itseoppinut ilmassa kuka enkä soita sitä oikealla tavalla jos kuuntelet oikeaa kiinalaista air who soittajaa ja sitten verrataan sitä minuun niin olet että okei."

"Se ei kuulosta oikealta. Minusta tuntuu, että soittotapani on enemmän keski-itämainen...
En ole varma miksi... Rakastan itämaista musiikkia. Ehkä jossakin edellisessä elämässä tai jotain...
ja se vetää minua puoleensa... mutta teen parhaillaan uutta projektia nimeltä vesifoenix...
koska olen itseasiassa juuri nyt prosessissa, mutta lähden Stonysta hyvissä merkeissä. Olemme..."

"kaikki on edelleen hyvin mutta halusin tehdä kokeellista musiikkia halusin tehdä metallia tietysti ja myös outoa heimomusiikkia, etnistä musiikkia, jota työstän nyt.
ymmärrän täysin, että he sanovat, että se on vähän liian valtavirtaista heille.
um ja minulle uh joten puhuimme siitä hyvin pitkään ja lopulta sanoin vain että minä voin pystyn julkaisemaan asioita itse um ja haluaisin mieluummin luovan vapauden Joten uudessa projektissani se on yhdistelmä viikinkimusiikkia eli pohjoismaista sekoitettuna muinaismusiikkiin kiinalainen musiikki öö tai ainakin mitä kuvittelen päässäni heimomusiikkia kuten esikiinalainen niin öö heimomusiikkia siis öö heimomusiikkia aasialainen musiikki kuulostaa siltä alueelta um ja niin se on en oikeastaan käytä selloa ollenkaan koska se ei ole historiallisesti tarkkaa ei ole selloa um soitan ilmaa joka soitan minä soitan en tiedä näettekö sen, se on sähkö selloni takana, mutta minulla on se custom..."

"Se on itse asiassa tehty eläinten luista ja puusta, joten se on valehtelija, joten se on kuin - Viikinkiharppu ja sitten minulla on myös muita eläinten nahasta tehtyjä rumpuja ja shakereita... Tarkoitan...
menin ds eraystä joka sijoittuu tulevaisuuteen avaruusasemalle aina kaikkiin takaperin joo menneisyyteen joo fantasiaa niinku esihistoriallisia heimojen heimoihmisten uh juttuja joten olen todella todella innoissani siitä wow joo okei luulen että se riittää uh kiitos paljon kiitos paljon ajastasi Tina, se on ollut mahtavaa ja odotamme innolla, että saamme tietää lisää..."

"monista eri lehdistöstäsi, jotka juuri mainitsit, mukaan lukien Euroopan päivämäärät... kun ne ovat saatavilla uh kiitos paljon ajastasi tina pidä huolta kiitos kiitos kiitos kiitos kiitos"

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää