Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
Blasphemous II
HQ

Blasphemous 2 - Enrique Cabeza & David Erosa Interview

Blasphemous 2 - Enrique Cabeza & David Erosa Interview

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor ystävät, olemme Sevillassa tässä fantastisessa ympäristössä saadaksemme vihdoin tietää lisää Blasphemous 2:sta.
josta odotin innolla, että saisin tietää lisää, ja olen pelannut sitä, ja tiedättehän.
olemme pyytäneet Mauria tapahtuma toisensa jälkeen kertomaan meille lisää Blasphemous 2:sta, mutta hän oli kuin Ei, ei vielä, ei vielä, ei vielä, ei vielä, ja vihdoin on aika, joten kiitos paljon, että tulitte mukaan..."

"Enrique ja David, mikä olisi teidän mielestänne pääteema tällä kertaa?
Pääteema on hyvä kysymys, minusta yksi tärkeimmistä asioista on se, että tarina jatkuu.
suoraan kolmannesta julkaisemastamme ilmaisesta DLC:stä, ja olemme takaisin Katuvaisen kanssa...
ja yksi muista tärkeistä asioista on, että Penitent Onella on paljon enemmän uusia kykyjä - ja käyttää kolmea asetta yhden sijasta ja myös kolme asetta eivät ainoastaan auta Katuvaista taistelemaan - vaan myös tutkia ja päästä uusille alueille pelissä, joten se tekee pelistä rikkaamman."

"mielestämme hauskempi, mielenkiintoisempi, kyllä se on täynnä salaisuuksia, haluamme ihmisten pelaavan heti...
Halusin oikeastaan kysyä näistä uusista aseista ja siitä, miten sinulla on alusta alkaen kolme vaihtoehtoa...
mutta sitä ennen tietysti ensimmäinen peli sai potkua ja sinulle tuottajana - tiesit, että se menestyisi jossain määrin, ja sitten se meni sekaisin, sitä myytiin yli 2 miljoonaa kappaletta."

"mutta tällä kertaa ei tietenkään perustu kick-starter-kampanjaan...
miltä projekti, tuotanto ja tapa, jolla olette suunnitelleet kaiken tämän yhdessä Team17:n kanssa, tuntuu?
no vaikka tällä kertaa projektin taloudelliset näkökohdat eivät olleetkaan niin huolestuttavia kuin ensimmäisellä kerralla...
koska meillä oli tarpeeksi rahaa koko pelin tuottamiseen se on todella mukavaa ettei tarvitse jatkuvasti murehtia siitä joten tämä antoi meille paljon luovuutta ja vapautta ilmaista kaikkea mitä halusimme ilmaista..."

"ja myös asioita, jotka meidän oli jätettävä taka-alalle, asioita, jotka jäivät taka-alalle ensimmäisessä pelissä budjettirajoitusten takia.
Palatakseni asiaan, pidän todella siitä, että voit valita aseesi...
Valitsin voimakkaamman ja tunsin, että voisin oikeasti tavoittaa aktivoijat tai avata ovia eri tavalla kuin kollegani ympärillä olevat ihmiset mitä voit kertoa meille tästä päätöksestä antaa pelaajan valita ase ja miten se muuttaa metroidvania-tasosuunnittelua?
Tapa, jolla pelaajat voivat käyttää eri aseita ja vaihtaa niitä välittömästi..."

"luo nopeamman reagoinnin paitsi taisteluissa myös tutkimusmatkailussa ja saa pelaajat miettimään, mitä mahdollisuuksia heillä on näillä kolmella aseella.
vain kolme aseisiin liittyvää kykyä on hyvä nähdä miten pelaajat voivat kokeilla niitä nähdä kuinka pitkälle he pääsevät, kuinka ilmeikkäitä he voivat olla, kuinka nokkelia ja osallistuvia he voivat olla..."

"Puhutaanpa hieman tarinasta, joka on mielestäni yksi ensimmäisen pelin onnistuneimmista ja mielenkiintoisimmista asioista...
Tässä pelissä, kun se alkaa, on Miguel Hernandezin säkeistö...
Mitä voitte kertoa meille taustasta ja romantiikasta, tavasta jolla haluatte välittää näitä viestejä?
ehkä veistos, kaikki nämä pienet nyökkäykset ja kaikki tarinat, miten se kehittyy tällä kertaa?
Luulen, että työskennellessämme ensimmäisessä pelissä huomaamme, että on paljon asioita, joita voimme laittaa peliin, joista pidämme ja joita rakastamme..."

"ja olemme intohimoisia sitä kohtaan, ja aloimme kaivaa yhä enemmän ja enemmän omaa kulttuuriamme.
ja löysimme paljon mielenkiintoisia asioita, joita voisimme laittaa peliin.
joten periaatteessa noudatamme Blast Phantoms 1:n vaiheita...
ja löydämme vielä enemmän hienoja asioita, joita voimme tehdä kaiken kulttuurin avulla, jota meillä on täällä..."

"ja se on hyvin rehellinen asia meidän puoleltamme - ja näemme pelaajien jo reagoivan näihin asioihin, kuten tapahtui Blast Phantoms 1:n kanssa...
ja uskon, että se pelaa vielä kerran, yhä enemmän ja enemmän, ja olemme iloisia voidessamme tehdä niitä, tarjota niitä, toimittaa niitä Mainitsit juuri pelaajilta saadun palautteen ensimmäisestä pelistä ja miten halusit kehittyä siitä eteenpäin joten ensimmäisestä pelistä tuntui, että se oli vähän jäykkä, se oli vähän jäykkä kun aloitin pelaamisen ohjaus tuntui minusta vähän vaikealta, ehkä liian klassiselta minun makuuni..."

"oliko tuo jotain mitä sait myös pelaajilta?
koska kun aloin pelaamaan tätä peliä, se tuntui ensinnäkin raaemmalta.
toiseksi, tunsin itseni paljon ketterämmäksi, en tiedä pelaanko nyt paremmin, mutta tunsin itseni ketterämmäksi tuntuiko sinustakin siltä?
Olimme todella todella tietoisia siitä, että pelaajat eivät olleet aluksi tyytyväisiä ensimmäisen pelin kontrolleihin..."

"julkaisupäivänä ja olimme todella huolissamme siitä, emme halunneet tehdä samaa, sanonko virhettä...
joten keskityimme pelattavuuden tunteeseen...
Olemme onnekkaita, että meillä on tiimi, joka todella paneutuu siihen, miltä peli tuntuu...
ja me pelaajina haluamme todella, että ihmiset ymmärtävät pelin ja pelaavat sitä."

"ja että se tuntuu todella paremmalta versiolta kuin ensimmäinen peli...
joten se on yksi tärkeimmistä seikoista, joihin keskitymme, miltä peli tuntuu.
ei vain perusohjaus, vaan myös kaikki, mikä liittyy taisteluun, torjuntaan olemme mielestämme hyvällä tiellä, hyvällä suunnalla."

"Olemme puhuneet siitä, miten se tuntuu sujuvammalta tällä kertaa, miten aseet vaikuttavat asiaan.
mitä itse tarinasta, saimme tietää uudesta alueesta ja heti alusta asti tiedät mitä tehdä, miten päästä kaupungin huipulle...
joten pelaajille, jotka pelasivat ensimmäistä peliä ja myös pelaajille, jotka saattavat olla uusia sarjan suhteen mitä he voivat odottaa tarinan suhteen?
se on hyvin vaikea kysymys Luulen, että voimme odottaa, jälleen kerran, kryptistä ja salaperäistä tarinaa mutta täynnä yllätyksiä ja sisältöä jonka toivomme pelaajien löytävän pikkuhiljaa eikä heti."

"koska emme pidä siitä, vaan otamme mieluummin pieniä askeleita siihen suuntaan...
Mielestämme tässä pelissä on paljon tarinaa, paljon tarinaa, paljon hahmoja...
jotka tuntuvat yhtä tuoreilta kuin Platformers 1:ssä.
joten olemme hyvin ylpeitä niistä mitään vihjeitä uudesta vyöhykkeestä ja tarinasta?
veistoksesta, pidän veistoksen hahmosta - ja tällainen NPC, isäni itse on kuvanveistäjä ja taidemaalari - joten mitä voit kertoa meille tästä nimenomaisesta hahmosta?
Tämä on innoittamana Martinez Montañezin veistoksesta..."

"joten se on hyvin iso juttu täällä joten se on kuin kunnianosoitus, onko se oikea sana?
kunnianosoitus hänelle joten teimme sen suurella intohimolla ja kunnioituksella tätä historiallista hahmoa, henkilöä kohtaan ja uskon, että se on yksi niistä asioista, joita täällä asuvat pelaajat arvostavat paljon..."

"ja ehkä ihmiset muista maista ja muista paikoista Espanjassa, jopa Espanjassa pitävät sitä hyvin mielenkiintoisena ja kai sama tapahtuu taiteen kanssa teillä on tämä hieno kokoelma maalauksia täällä ympäriinsä johtuuko se minusta vai näyttääkö tämä hieman yksityiskohtaisemmalta kuin ensimmäisessä pelissä?
no, taas kaikki menee samaan asiaan ja tässä pelissä meillä oli enemmän vapautta luoda - meillä oli enemmän ihmisiä, joiden kanssa tehdä yhteistyötä joten se todella osoittaa, kun voit käyttää aikaa, jota peli tarvitsee, - Olemme myös onnekkaita, kun meillä on näitä yhteistyökumppaneita."

"jotka tekevät uskomatonta taidetta koska he todella ymmärtävät, mitä me tarvitsemme, mitä peli tarvitsee - joten kyllä, se osoittaa Hyvä on, viimeinen pelin mittakaavasta tämä on jatko-osa, joskus jatko-osat ovat enemmän tai sama asia mutta vain paljon pidempi mutta te olette, te todella haluatte kontrolloida että pelissä on todella hyvä pelitahti ja että sen rytmi, kuten juuri sanoit..."

"tarina kulkee pelattavuuden mukaan ja sitten tunnet itsesi voimakkaammaksi mitä siis on odotettavissa mittakaavan, pituuden jne. suhteen?
Mielestäni olemme hyvin ylpeitä pelin sisällöstä..."

"sisältö ei ole vain ajoitus, peliaika tai alueet vaan minusta kyse on kokonaisuuden rikkaudesta...
ja uskon, että pelaajat tulevat pitämään tästä määrästä elementtejä, joita pelissä on ja olemme hyvin ylpeitä siitä ja Blast Phenoms 2 julkaistaan Nintendo Switchille, PC:lle jos olen oikeassa mitkä muut alustat ja milloin?
olet oikeassa, se on PS5, Nintendo Switch, Xbox Series, PC ja milloin?
Katson naista joka tappaisi minut jos sanoisin jotain muuta."

"mutta loppukesästä, 23 myöhään, jaamme anteeksi, jaamme päivämäärät tulevaisuudessa haluaisimme jakaa sen, mutta emme voi juuri nyt."

"No niin, kiitos paljon ajastanne David ja Enrique.
Aamen kiitos kiitos kun saimme olla mukana"

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää