Suomi
Gamereactor
Videos
Été
HQ

Lisää siitä, miksi Été on rento taiteellinen 2024-peli, jota haluaisimme pelata tänä kesänä

Impossiblen luova johtaja Lazlo Bonin kuvailee, kuinka tässä akvarelliseikkailussa keräät pisaroita maalarina sekä ilmaistaksesi itseäsi että suorittaaksesi tehtäviä naapurustossasi Montrealissa.

Audio transcriptions

"Okei, olemme Summer Game Festin pelipäivien 2. päivä ja minulla on sellainen tunne...
rento nyt, minulla on hyvä olo. Kaikki on, tiedäthän, kiireistä, ja nyt minä...
pääsin pelaamaan tätä hyvin rentouttavaa taiteellista peliä, joka on Été. Kiitos."

"paljon siitä, että liityitte seuraamme. Se oli, se oli ilo ja se oli jotain erilaista.
sen suhteen, mitä pitää tehdä, mutta myös sen suhteen, miten ilmaista itseään...
onko se jotain mitä halusit saavuttaa? Ehdottomasti, haluamme molemmat pitää antaa pelaajalle mahdollisuuden vaeltaa ja rentoutua ja katsella maailmaa."

"ympärillään, mutta antaa heille myös leluja, joilla he voivat ilmaista itseään ja leikkiä taidemaalarina.
ja luovana ihmisenä. Olet siis nuori taidemaalari, joka on juuri saapunut Montrealiin...
vuokraat asunnon ja alat kerätä pisaroita.
maalausta varten, jotta sinulla olisi jotain, millä ilmaista, eikö niin? Juuri niin, joten sitä mukaa kun etenet ja tutkit kaupunkia ja maalaat lisää kohteita kaupungissa, nämä kohteet - tulevat saataville esineiksi, joita voit maalata aivan kuten jos maalaisit havainnoi niitä ikään kuin tutkien niitä maalarina ja sitten voit käyttää niitä - maalata taideteoksia kankaalle joko luovasti vain koska olet inspiroitunut - tai täyttääksesi tehtäviä ja tilauksia kaupungin asukkailta..."

"joita me pyydämme heiltä. Minusta oli mielenkiintoista, että...
sinun täytyy nukkua, sinun täytyy nukkua, jotta aivosi käynnistyvät uudelleen ja...
jotta voit olla luovempi ja energisempi seuraavana päivänä, eikö?
Tiesittekö sen itse taiteilijoina? Täysin, tarkoitan, että minä että uni on äärimmäisen tärkeää taiteilijoina, mutta se on myös keino - että ei mene liian pitkäksi aikaa, kun on kaupungissa..."

"retkikunta ja muista ottaa se hitaasti ja tehdä päivä, tulla takaisin, maalata pitkän tutkimuspäivän jälkeen ja tehdä se kaikki uudelleen seuraavana päivänä ja kyllä nauttia kesän jäätukikohdassa. Ja kun lähtee pidemmille retkille niin onhan se parempi että käytät pyörääsi, jotta sinulla on, jos olen oikeassa, kymmenen paikkaa, joissa voit oppia lisää..."

"Montrealista ja se on se tapa, jolla voit tutkia vapaasti kai sinulla on niinku niinku kiinteä polku tutkia kaupunkia ja oppia lisää kaupungista?
Joo, avaat lisää paikkoja, kun etenet pääjuonen läpi, mutta kun kerran Kun olet paikassa, yritämme tehdä siitä avoimen niin, että voit - seuraat vain uteliaisuuttasi, ja mitä tahansa, mikä kiinnostaa sinua, menet sinne päin."

"suuntaan, etkä ole määrätty polulle. Haluamme todella rohkaista pelaajaa harhailemaan ja menemään mihin suuntaan tahansa...
heitä kiinnostaa. Ja muuten kuin mainitsit tehtävät, jotka olet joita teet muille hahmoille ja normaalisti mitä olen nähnyt normaalisti..."

"pyytää sinua keräämään joitakin esineitä maalata ne ja sitten lisätä ne sinun albumiin, jotta voit käyttää niitä kankaalla, eikö? Joten muuten miten voimme odottaa, että he liittyvät muihin hahmoihin ja millaista toimintaa - teemme ympärillämme? Aivan, joten taideteosten maalaaminen on tärkein mekaniikkasi..."

"tehtäviä, mutta sinulla on pidempiä välivideoita ja dialogivalintoja ilmaistaaksesi sinun persoonallisuutta, kun tapaat muita taiteilijoita kaupungissa tapaat valokuvaajan a pianistin ja joukon muita taiteilijoita ja yrität rakentaa paikallista taiteellista yhteisö heidän kauttaan pidempään pääkertomukseen. Jos emme ole olleet tarkkoja pelimekaniikasta, niin se on ensimmäisen persoonan peli ja maalaat ympäriinsä siitä näkökulmasta voit edetä hieman kapasiteetti niin voit heittää näitä maalipurkauksia ja maalata isomman pinnan ja sitten voit myöskin on maalauksen mekaniikka itse kankaalle, joten mitä voit kertoa meille."

"näiden mekaniikkojen suunnittelusta? Aivan, joten se on todella tavallaan silmukka, joka kulkee näiden kahden välissä, joten sinulla on retkikunta, jossa voit - keräät lisää asioita ja sitten menet kankaalle, jossa maalaat 2D:nä ja mistä me todella pidämme kankaassa on se, että kyllä se tietysti kasvaa sinun kanssasi retkillä, mutta leimat, jotka laitat kankaalle, ovat hieman..."

"kehittyneempi kuin tavallinen kollaasi, koska voit pyörittää niitä 3D:nä.
itse kankaalla, jolloin voit luoda oikeastaan minkälaisen sommitelman tahansa.
voit viettää aikaa tehdä vakavia ja kauniita taideteoksia tai voit vain olla hölmö ja heittää huumoria sinne tänne se on oikeastaan itsestäsi kiinni kuinka paljon aikaa käytät haluat käyttää tähän. Mitä olet nähnyt luodun tuon työkalun avulla."

"joka näytti täysin hullulta tai hämmästyttävältä? Voi tarkoitan, että ihmiset ovat niin samanlaisia että me annamme tietylle taideteokselle kehotuksen, me teemme niistä hyvin löysät, kuten rajoitukset ovat hyvin löysät, jotta voit olla todella luova, joten on olemassa Joku sanotaan, että ensimmäinen tehtävä, jonka pyydämme sinua tekemään asetelman..."

"hedelmiä ja kulhoon ja jotkut tekevät sen klassisesti ja jotkut sitten tekevät kasvot hedelmien kanssa, ja he antavat oman luovuutensa loistaa...
läpi, ja se on mielestäni todella hauskaa meille. Ja mainitsit lyhyesti, että että siihen liittyy jonkinlainen tarina, joten mitä muuta voit kertoa meille siitä, mitä tiedät."

"mitä tämä taiteilija kokee Montrealissa ja miten taiteilija - yhteisö tulee kehittymään ja mitä voimme viettää niihin liittyen? Aivan, joten me olemme Yritämme tehdä tarinasta todellisuuteen perustuvan. Ei ole mitään...
Lohikäärmettä tai mitään, joka tulee mistään, joten tapaat nuoria - kaltaisiasi taiteilijoita, jotka löytävät itsensä taiteilijoina ja - edistyvät oman käsityönsä kautta, oman välineensä kautta, ja sinä olet - yrität periaatteessa ryhmittää taiteilijoita yhteen pelastaaksesi rakennuksen - tuhota ja luoda taiteilijayhteisö tuohon rakennukseen. Peli toimii hienosti jo nyt, mutta sanoit, että kaikki on myös kehitteillä, joten mitä on..."

"projektin tilanne ja milloin voimme odottaa pelata ja maalata sitä?
Me kiillotamme ja viimeistelemme voimme odottaa he odottivat alkuvuoden 2024 julkaisu tällä hetkellä. Millä alustoilla? Meillä on vain PC ilmoitettu juuri nyt.
Kiitos paljon ajastanne odotamme innolla maalausta E.T.:n parissa. Kiitos paljon!"

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

lisää

Trailerit

Riven - Official Launch Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Forestrike - Reveal Trailer

Forestrike - Reveal Trailer

Dungeonborne - Early Access Launch Trailer

Dungeonborne - Early Access Launch Trailer

Unknown 9: Awakening - Gameplay Walkthrough

Unknown 9: Awakening - Gameplay Walkthrough

Overwatch 2 - Juno Gameplay Trailer

Overwatch 2 - Juno Gameplay Trailer

lisää

Tapahtumat

lisää