Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Netflix: What to Watch in August 2023

Netflix: What to Watch in August 2023

Audio transcriptions

"Kun uusi kuukausi on nyt täällä, olet epäilemättä miettinyt, mitä Netflix tuo ja tarjoaa tilaajilleen tulevina viikkoina. Varmistaaksesi, että saat uusimmat ja jännittävimmät toimitukset, olemme tarkastelleet Netflixin elokuun ohjelmistoa ja koonneet siitä kaikkein parhaimmat kiehtovimmat ja kiinnostavimmat projektit. On kuitenkin sanottava, että olemme perustaneet valintamme - Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisuaikatauluun, joten muista tarkistaa paikalliset listat tarkkojen tietojen saamiseksi."

"Tämän urheiludokumentin keskiössä on vaikuttaja, sosiaalisen median persoona ja nyrkkeilijä Jake Paulia ja tutkii, miten hän siirtyi YouTube-tähdestä ammattiurheilijaksi.
Brittiläisen romanttisen draamasarjan toinen kausi jatkaa edelleen purkamista ja tutkimista epätodennäköistä suhdetta, joka on muodostunut nuorten aikuisten, Charlien ja Nickin välille."

"The Lincoln Lawyer -juridisen draamasarjan toisen kauden toisessa osassa Mickey Haller jatkaa oikeudellisten palveluiden tarjoamista apua tarvitseville, ja kaikki tämä tapahtuu hänen pitämästään vastaanotosta Lincoln Town Car -autonsa takapenkillä.
Tässä korealaisessa reality-sarjassa joukko henkilöitä joutuu vaativien testien kohteeksi."

"tehtäviä, jotka on suunniteltu simuloimaan ja jäljittelemään zombiapokalypsiä.
Tässä rikosdraamasarjassa Matthew Broderick näyttelee OxyContin-reseptin takana olevaa nihkeää mieltä huume-epidemian takana, joka pyyhkäisi läpi Yhdysvaltojen.
Aichiro Odan ikonisen ja rakastetun merirosvo-animesarjan live-action-sovitus, One Piece, on melkein valmis. Tämä sarja pyrkii tutkimaan Endless Oceansin maailmaa ja nähdään, miten Monkey D. Luffy ja hänen merirosvomiehistönsä selviytyvät harvinaisten aarteita pyrkiessään merirosvokuninkaaksi."

"Ikonisen yliluonnollisen elokuvasarjan fantastisessa rebootissa 2021 Paul Rudd liittoutuu yhdessä tiimi nuoria tähtiä, kuten McKenna Grace ja Finn Wolfhard, jotka kaikki pyrkivät pysäyttämään kostonhimoisten aaveiden ryhmää aiheuttamasta tuhoa keskilännen kaupungissa.
Netflixin kuukauden suuressa toimintaelokuvassa Gal Gadot näyttelee tiedustelupalvelun agenttia Rachel Stone, joka yrittää estää hakkeria varastamasta ja julkaisemasta virastonsa tietoja."

"arvokkainta asetta.
Tämä animoitu seikkailuelokuva näyttää sovittavan kuuluisan tarinan Sun Wukongista, apinan kuningas, joka matkustaa Kiinasta länteen ja kohtaa ja joutuu voittamaan kaikenlaisia voimakkaita olentoja ja olentoja matkan varrella."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää