Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Super Nintendo World Hollywood - Tour and Impressions

Super Nintendo World Hollywood - Tour and Impressions

Audio transcriptions

"No niin, kaverit, tämä on viimeinen päivä LA:ssa, joten otimme aikaa maksaa Superille.
Nintendo-maailmassa ja opimme paljon siitä, miten toimia Nintendo Worldin kanssa.
koko tiedät tungosta teemapuisto myös oli hauskaa luulen, että saimme kyllä Kyllä rannekkeet, joten ostimme liput ja saavuimme tänne. Tämä on Universalin Studios -teemapuisto Hollywoodissa ja se on melko suuri tila, jossa Super Nintendo World on vain nurkassa, jossa on melko paljon samaa, mitä olimme nähneet jo aiemmin Tokion versiosta ostimme lipun sadalla dollarilla ja jotain."

"päiväksi, päiväksi, ei mistään muusta, olin vain...
yhdeksi päiväksi, ja se ei mennyt suunnitelmien mukaan, sanotaanko näin.
Kun menet Universal Studiosin kaltaiseen teemapuistoon - Hollywoodiin, joka on tarpeeksi iso puisto, mutta se ei ole kuin..."

"massiivinen, se on aika tiivis, se on rakennettu keskelle...
joten se kertoo varmaan paljon. On käynyt ilmi, että joillakin alueilla ei voi...
jos ne ovat liian ruuhkaisia, joten emme tienneet, että ostimme tavaramme...
Emmekö voisi vaeltaa Super Nintendo Worldiin tai..."

"Mikä tahansa sunnuntai on sunnuntai on kesäkuu on koleaa ei ole vielä kesä mutta...
on sunnuntai on kesäkuu ja Super Mario -elokuva saa ihmiset sekoilemaan joten odotimme, että siellä olisi tungosta, mutta ajattelimme, että voisimme tehdä...
helpommin tänne, mutta saavuimme paikalle ja voit ostaa tämän varhaisen pääsyn."

"joka antaa sinulle pääsyn tuntia ennen puiston avautumista, mutta niin ei käynyt.
koska olimme töissä aamulla, joten halusimme saapua noin klo 4 tai jotain ja odotimme, että voisimme jonottaa vähän aikaa, ymmärrän.
Tämä on kulma toisen tilan sisällä, joten odotimme odottavamme ihmisiä..."

"että ihmiset lähtisivät, jotta pääsisimme sisälle, mutta emme päässeet, joten näimme nämä kyltit punaiset kyltit.
joissa luki virtuaalilinja, että teidän on mentävä virtuaalilinjalle. Emme tienneet mitä se oli...
Tarkoitan, että kukaan ei oikeastaan tiennyt, mitä se oli, koska suurin osa teemasta - maailman teemapuistoissa ne alueet, jotka on jaettu, eivät ole suljettuja..."

"niihin voi kävellä milloin vain, mutta kyllä Nintendo Worldissa se on suljettu ja kun siellä on liikaa väkeä, he sulkevat puiston ja sinä...
täytyy tehdä virtuaalinen varaus, jotta pääsee sisään. Emme tienneet sitä...
Olimme juuri lähdössä. Aioimme imeä sen pois..."

"Ajattelimme, ettemme pääse sisään, joten me vain...
ja sitten kun olimme puolimatkassa takaisin, se oli niin kuin että se on nyt auki, okei, teillä on varata, missä haluatte olla, mutta sen täytyy olla auki sovelluksessa.
sinun täytyy tarkistaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan yrittääksesi saada tunti, että sopii sinulle ennen kuin lähdet puistosta, joten olimme kuin emme selviä siitä."

"ja olimme menossa takaisin kaikki portaat, mikä on pitkä, pitkä kävelymatka ja sitten kaikki...
yhtäkkiä tarkistimme toisen monitorin ja se oli nyt auki, joten sinun ei tarvitse mennä...
tehdä virtuaalilinjaa, joten jos tulette tänne, en tiedä Tokiossa Tokio on - luultavasti tiukempi ja paremmin järjestetty jos me mennään jos tulet tänne ehkä yrittää tehdä aikaisin juttuja ehkä ei tule sunnuntaina ja - ehkä ymmärtää, että joinakin tunteina se voi olla suljettu ja sinun täytyy olla päivittää sovellusta yrittää saada eräänlainen virtuaalinen lippu, joka ei maksa mitään..."

"Tietenkin se on vain kysymys siitä, kuinka täynnä se on, joten itse kokemus...
se oli hyvä se on se on se on se on se on se on se on se osa teemapuistosta joka on rakennettu nuoremmalle yleisölle, eikö niin? Se ei ole kuin...
kuten Jurassic Worldin alue tai jotain sellaista tai jopa Tylypahkan alue."

"Harry Potterin maailma on enemmän nuoremmille suunnattu...
Yleisö aktiviteetteja täällä voitte ehkä kuulla joitakin melua taustalla se on kaikki hyvin eräänlainen tiedättehän nuorempia teemoja ja näkee, että lapset rokkaavat täällä, he rakastavat sitä ja se on..."

"Hienoa, jos ostat tämän 40 dollarilla lisää, voit valita haluamasi yksilön.
ranneke valitsin Yoshi Ben valitsi rupikonna ja sen kanssa on useita toimintoja ympäri puistoa, jotka eivät ole oikeuksia, vaan minipelejä.
kuten Mario Party -pelissä on minipelejä ja paljon palikoita jotka joita voi kuulla ja sitten kerätään kolikoita ja laastareita ja muuta ja sitten..."

"voi kohdata molemmat no ne ovat pohjimmiltaan NFT:t kun ajattelee sitä kyllä koska teet ympäriinsä pieniä pieniä toimintoja ja sovelluksen päivityksiä ja...
se näyttää sinulle ja antaa sinulle merkin ja muuta sellaista ja tiedät, että Ihmiset, jotka ovat vähän nuorempia lapsia, jotka ovat kiinnostuneita..."

"haluavat vain tehdä jotain Mario-juttuja se on hienoa se on hienoa mutta vanhemmat Yleisö osa viehätysvoimasta luultavasti huuhtoutuu pois sinusta hieman Tiedäthän, että se luultavasti menee, jos sinulla oli vähän ja sanoisin, että se on luultavasti hieman erilainen itse Mario Kart -ajelussa, koska..."

"itse ajelu on todella jännittävää se on todella hauskaa se on ohi noin neljässä minuutissa minuutissa kuten suurin osa huvipuistojen ajeluista on mutta onneksi jono joka oli melkein kaksi tuntia meille se on todella hyvin suunniteltu ja - Se vie sinut läpi kaikkien näiden eri Mario-biomien ja mitä lie."

"Jos tulet tänne ja menetät kyydin, et menetä kyydin, vaan olet Josie's Islands Bowser's Castle Bowser's Castle Bowser's laboratorio joka on jotain uutta kaanoniin tai tarinaan menetät kaiken tuon kunnes pääset istumaan autoon ja aikuisille kuten sinä kuten mainitsit mielestäni itse ympäristöt ovat missä todella minä pienet yksityiskohdat olet kaikki..."

"ajan, kuten nähdä, että lukee, että kirjaa, nähdä, että kuva siellä niin, että se on - fantastinen ja sitten pääset itse ajelulle, joka on lyhyt, kuten sanoit.
mutta se on mielenkiintoinen Mario Kartin tapaan AR:n kanssa, se on ihan ok, jos on päälläsi.
nämä lasit laitetaan niinku visiiri päälle ja ne antaa sinulle niinku..."

"säädettävä visiiri sitten pääset varsinaiseen Mario Kart juttuun on neljä ihmistä...
siinä on neljä ihmistä ja napsautat tämän AR-visiirin varsinaisen visiirisi päälle ja Joo, ne tavallaan vain lukitsevat sinut sisään ja vain lähettävät sinut ja sinun täytyy käyttää - pyörä tavallaan kuin se ei ole oikeastaan et tee paljon oikeastaan se kertoo kun kääntää niin kääntää antaa kolikoita kun kääntää oikein ja sinun täytyy tavallaan painaa kääntyä napata kysymyspalikat kyllä napata esineen palikat ne antavat sinulle kuoret ei ole useita erilaisia simpukoita kuin vain vihreitä simpukoita, mutta pointti on se, että se on tavallaan..."

"yhdistelee tavallaan joo ammuskeluelementtejä oikein tähtäät ja sinun täytyy ampua alas Bowser ja hänen miehistönsä ja sinun täytyy olla ampumatta joukkue Mario teet sen sitten menetät kolikoita ja kyse on vain siitä, että saat mahdollisimman monta pistettä tai...
niin monta kolikkoa kuin mahdollista matkan loppuun mennessä ja kyllä sen voi synkronoida."

"bändisi kanssa, jotta voit saada merkkejä ja voit saada korkeimman tason Sait korkeimman tuloksen, mutta et upottanut sitä, joten minun piti upottaa se, joten minä...
En saanut tulostani pois, olisin ollut täällä kuin huipputuloksissa.
koko kesän olisi Ben Lyons Game Reactor, mutta hän ei uponnut..."

"Unohdin upottaa sen, no tiedäthän, joo joo ja sitten ja sitten keräilet jos hän oli upottanut sen yhdessä kaikkien mainitsemiemme toimintojen kanssa...
minipelejä jne. sitten voit kohdata Bowser jr. ja sitten voit tavallaan nähdä, että rivit näkevät kartan, jossa on aktiviteetteja, on myös sijaintipohjainen ja..."

"myös aikuisten osalta huomasin, että se oli todella erilaista...
Tunnelma, kun pääset sinne, on kuin söisimme päivällistä satulassa...
Ranch, mutta minä sanoin, että voisin syödä täällä, se on ihan täynnä, mutta...
Tarkoitan, että ravintola perustuu konniin, joita he kokkaavat..."

"niitä näkee ikkunoiden läpi ja kaikki sisustus on aivan...
fantastinen jopa itse astiat joten olisin mielelläni lounastanut tai...
jotain mutta emme vietä koko päivää olimme onnekkaita että pääsimme sisään joten kyllä Tarkoitan se oli ehdottomasti kokemus se on ehdottomasti jotain tekemisen arvoista, jos te saa tilaisuuden tehdä sitä, mutta ymmärtäkää vain, että se ei ole niin kuin se ei ole niin kuin kuin monet muut nähtävyydet ympäri maailmaa, toinen huvipuisto."

"juttuja ympäri maailmaa joten ehkä se muuttuu tulevaisuudessa on kun he tietävät että hype Mario-elokuvasta hiukan laantuu, mutta tällä hetkellä kyllä...
hieno juttu joka kannattaa käydä katsomassa jos olet jos olet Los Angelesissa laita ehkä tulla paikalle todella aikaisin, jotta pääset sisään varhain."

"ennen kuin puisto todella avautuu sanoisin että mutta muuten kyllä ehdottomasti...
Jotain tutustumisen arvoista menemme nyt kauppaan joka tulee olemaan mitä tekee jo ennestään kalliin kokemuksen, koska se oli niin kuin me...
mainittu useita hintoja on Mario jo kallis kokemus se on tekee siitä paljon kalliimman, koska tavarat ja vaatteet ovat - fantastinen, joten me ostamme sen kaiken, joten joo joo en tiedä miten me..."

"mahtuuko se matkalaukkuihimme vai ei, mutta ei sillä ole väliä, se on meidän ongelmamme.
Juuri niin, se on siinä. Luulen, että se on melkein sulkemisaika.
joten meidän täytyy lähteä mushroom Kingdomista se oli nautittavaa se oli hyvä vaikka vähän...
Tiedätkö emme tienneet, jos aiomme tehdä sen niin enemmän tunteita takaisin niin Nähdään seuraavalla kerralla, kaverit."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Speak No Evil - Official Trailer 2

Speak No Evil - Official Trailer 2

Bad Monkey - Official Trailer

Bad Monkey - Official Trailer

Gunner - Virallinen traileri

Gunner - Virallinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää