Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Disney+: What to Watch in August 2023

Disney+: What to Watch in August 2023

Audio transcriptions

"Disney Plus on varjo siitä suoratoistopalvelusta, joka se kerran oli, sillä nykyään se ei julkaise puolta vähemmän alkuperäistä sisältöä kuin ennen. Tästä huolimatta elokuussa on tarjolla muutama erittäin jännittäviä lisäyksiä, joten saa nähdä, mitä Disney Plus tarjoaa tilaajilleen, olemme keränneet yhteen ja koonnut kiinnostavimmat lisäykset, jotta tiedät mitä voit katsoa ja milloin."

"nähdä. Olemme perustaneet valintamme Ison-Britannian julkaisuihin, joten muista tarkistaa paikalliset versiot.
tarkat päivämäärät ja listat.
Huippusuosittu draamakomediasarja, jonka pääosissa nähdään Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez.
palaa tässä kuussa kolmannelle kaudelle. Jaksot ilmestyvät viikoittain, ja kausi Kolmas jakso alkaa tuplaesityksellä, jossa kolmikko epäilemättä etsii - ratkaisemaan kaikenlaisia epätavallisia murhatapauksia."

"Uusin live-action Star Wars -tv-sarja pyörii entisen jediritarin ympärillä ja Anakin Skywalkerin padawania. Ahsoka-sarjassa Rosario Dawson näyttelee jedisoturia.
kun hän matkustaa ympäri galaksia auttaen hädänalaisia ja pyrkiessään pysäyttämään nousevaa joka aikoo täyttää romahtaneen imperiumin aukon."

"Kuuluisa brittiläinen selviytyjä on palannut ja valmis ottamaan vastaan maapallon vihamielisimmät ympäristöt.
Running Wild with Bear Grylls, The Challenge -ohjelmassa Bear opettaa eri julkkisvieraille...
taitoja ja tekniikoita, joita he tarvitsevat, jos he aikovat selvitä hengissä stressaavissa tilanteissa.
Marvel Cinematic Universen uusin elokuva on tulossa Disney Plus -palveluun kuukauden alkajaisiksi off. Guardians of the Galaxy Vol. 3 päättää Guardiansin tämän aikakauden kaaren ja supersankareiden jengi selviytyy emotionaalisista haasteista ja kohtaa uuden kieroutuneen vastustajan..."

"yrittäessään pelastaa ja suojella ihmisiä, jotka ovat eniten hädässä ympäri galaksia.
Tämä jatko-osa hölmölle komediaelokuvalle Lomakaverit jatkuu muutama kuukausi alkuperäisen jälkeen elokuvan jälkeen, ja siinä vastanaineet Marcus ja Emily kutsuvat kaverukset Ronin ja Kylan palkalliselle lomamatkalle...
matkalle ylelliseen Karibian lomakeskukseen. Sanomattakin on selvää, että tässä komediassa riittää naurua..."

"seuranta.
Tiedät tarinan, ja olet varmaan nähnyt tämän elokuvan jo muutaman kerran, mutta et koskaan näin laatutasolla. Tämä Tuhkimon 4K-korjattu versio tarjoilee sadun kanssa vaikuttavalla alkuperäisellä mutta uudelleenmasteroidulla visuaalisella ilmeellä, joka pyrkii palauttamaan elokuvan taikuuden tarinan uudelleen."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää