LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   Cat Quest III: Pirates of the Purribean
   HQ

   Cat Quest III: Pirates of the Purribean (Gamescom 2023) - We “tail” the seas!

   Cat Quest III: Pirates of the Purribean (Gamescom 2023) - We “tail” the seas!

   Audio transcriptions

   "Hei kaikki ja tervetuloa upouuden Gamereactor Gamescom Impressions -videon pariin.
   Halusin todella nauhoittaa tämän videon, koska aion puhua Gamescom 2023:n kohokohdastani, joka oli Cat Quest Pirates of the Perivian.
   Cat Quest Pirates of the Perivian on toimintaroolipeli, jossa meidän on löydettävä kaikkien Perivianin merirosvojen halutuin aarre, joka on Pohjantähti."

   "Vaikka se ei tietenkään tule olemaan helppo tehtävä, koska pelottava merirosvokuningas ja sen merirosvokätyrit seuraavat askeleitamme hyvin tarkasti ja yrittävät saada kaikki nämä, kuten sanoin, merirosvokätyrit lopettamaan meidät.
   Kuitenkin, ja tietysti kuten hyvä roolipeli, me vahvistumme ja saamme parempia varusteita ja taitoja voidaksemme kohdata kaikki nämä vaarat, joita merillä on meille varattuna.
   Aloitamme pelkällä miekalla, kauko-aseella ja taikaloitsulla, josta on alussa paljon hyötyä, jotta pääsemme eroon kaikista niistä, mutta luonnollisesti tarvitsemme paljon enemmän varusteita, jotka antavat meille enemmän puolustusta, enemmän terveyspisteitä ja jopa enemmän passiivisia kykyjä laastareiden, hattujen ja muiden merirosvoteemaisten esineiden muodossa, jotka sopivat täydellisesti pelin teemaan."

   "No, pelin teemaan, tarinaan ja ympäristöön yleensä.
   Ja ehkä jos olet katsonut paljastustrailerin, joka julkaistiin muistaakseni juuri eilen, vaikka kyseessä on uusi nimike, se saattaa näyttää samalta kuin edeltäjänsä, mutta minun on kerrottava, että meillä on selvästi uusi tarina, uusia ympäristöjä ja uusia mielenkiintoisia mekaniikkoja, kuten aluksen hallinta.
   Yleisesti ottaen sanoisin, että tämä pelin tärkein ero ja tärkein mekaniikka, koska kaikki tapahtuu Karibialla, merillä, tämä uusi mekaniikka toimii erittäin hyvin."

   "Ohjaukseen on todella helppo tottua, ja on erittäin tyydyttävää vain ohjata alusta.
   Ei ole mitään kömpelöä tai ei tunnu ollenkaan raskaalta tai kömpelöltä vain liikuttaa alusta.
   Itseasiassa sanoisin, että se on päinvastoin. Voimme liikuttaa laivaa niin nopeasti, että voimme melkein luistella merellä.
   Itse asiassa nimikkeen kehittäjät vahvistivat meille, että tämä sujuvuus oli jotain hyvin harkittua."

   "Heillä oli todella selvää, mitä he halusivat tehdä, ja heillä oli todella selvää, että he halusivat tarjota merirosvoteeman tähän nimikkeeseen.
   Ja juuri sen takia he tiesivät, että heidän täytyisi sisällyttää peliin laiva, mutta he eivät halunneet, että se häiritsisi kaikkea tätä sujuvaa tutkimusmatkailua tai itse pelin sujuvuutta.
   Jotain, josta minun on myönnettävä olevani äärettömän kiitollinen. Kiitos siis täältä, sillä oli mahtavaa vain ohjata alusta eikä tuntunut lainkaan raskaalta tai vaikealta ohjata."

   "Mutta minulla on toinenkin ominaisuus, joka todella kiinnitti huomioni tässä sarjan uudessa nimikkeessä ja halusin puhua siitä.
   Se on se, että Pohjantähti, pelin päätavoite ja lopullinen tavoitteemme, on tietyssä paikassa heti tarinan alusta lähtien.
   Tarkoitan, että meidän ei tarvitse suorittaa mitään tapahtumaa vain saadaksemme tähden tai vain lopettaaksemme pelin."

   "Jos siis haluaisimme, ja jos tietäisimme selvästi, missä tähti on, voisimme mennä suoraan sen sijaintiin ja voisimme ohittaa paljon taisteluita, paljon mysteerejä, paljon sivutehtäviä.
   Voisimme ohittaa melkein kaiken. Voisimme ohittaa kaikki asiat, jotka eivät ehkä kaikkia kiinnosta.
   Mutta vaikka tiedämme, että aarre on siellä ja että voisimme ohittaa kaikki nämä pelin osat, peli itse kannustaa tutkimaan jokaisen nurkan ja jokaisen pienen saaren."

   "Ja se on mielestäni tämän pelin ydin ja taika. Tarkoituksella ei ole väliä, se on tietysti tärkeää, mutta sillä ei ole väliä, mikä on lopullinen tavoite tai päätavoite.
   Se on vain matka, se on vain tutkimusmatka, se on vain seikkailu ja sitä haluaa vain pelata kaikkea, tutkia kaikkea, tutustua jokaiseen hahmoon, koska peli vain kannustaa siihen.
   Ja juuri sitä kehittäjät halusivat tämän pelin kanssa. He halusivat pelaajan nauttivan kokemuksesta, kun hän vain purjehtii ympäri merta."

   "He halusivat pelaajan vain löytävän erilaisia salaisuuksia, puhuvan eri NPC:ille, syventyvän heidän tarinaansa tai jopa löytävän uusia sivutehtäviä, joita et voi tehdä, jos et puhu heille suoraan...
   koska pelissä ei ole mitään kuvaketta, joka kertoisi, onko NPC:llä sivutehtävä vai ei.
   Ei ole huutomerkkejä, ei kysymysmerkkejä, ei mitään."

   "He halusivat pelaajan olevan mukana tarinassa ja siinä tapauksessa, että olet mukana tarinassa ja olet oikeasti kiinnostunut universumista, hahmoista jne.
   Vain, en tiedä, pakota itsesi tai rohkaise itseäsi vain puhumaan kaikkien kanssa, jotta saat kaiken irti tästä merirosvokokemuksesta.
   Mutta he eivät halunneet sinun... miten sen sanoisin? He eivät halunneet pakottaa sinua tekemään mitään."

   "He halusivat sinun haluavan tutkia maailmankaikkeutta, okei? Se on pohjimmiltaan sitä.
   Ja ilmeisesti he ymmärtävät, että on ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita kaivautumaan niin syvälle tähän universumiin tai jotka haluavat vain nauttia nopeasta seikkailusta ajattelematta mitään muuta.
   Joten he tarjoavat meille sekä laajan että ohjatun kokemuksen, jossa voimme eksyä ja saada seikkailustamme kaiken irti."

   "Ja toisen, jonka avulla voimme mennä loppuun asti, jos meitä ei kiinnosta mikään muu ja jos meillä on avaimet vain päästä loppuun asti.
   Koska ilmeisesti on tiedettävä, missä tähti on, eivätkä he kerro sitä heti alussa.
   Se on siellä, mutta sinun on löydettävä avaimet vain päästäksesi sinne, okei?
   Mutta voit ohittaa paljon osia vain jos haluat keskittyä siihen."

   "Henkilökohtaisesti, ja sanoisin vain loppupäätelmänä, että jos pidät merirosvoseikkailuista tai jos pidät tämän sarjan aiemmista osista tai jopa jos pidät seikkailuista, joissa voit vain eksyä etsimään kaikkia aarteita tai löytämään kaikki kartan kulmat, nautit tästä osasta todella.
   Tarkoitan, että se on seikkailu, joka tarjoaa sinulle paljon vapautta hyvin yksinkertaisella tavalla, jonka ei mielestäni tarvitse hukuttaa ketään pelaajaa, okei?
   Kaikki on hyvin yksinkertaista, hyvin selkeää, joten sinun ei tarvitse tuntea oloasi ylivoimaiseksi, jotta haluaisit vain tutkia kaikkea."

   "Se on vain niin, että maailmankaikkeus kiinnittää huomionne ja haluatte vain tutkia kaikkea, joten älkää huolehtiko siitä.
   Koska yleensä tunnen itseni hukkuneeksi jos on iso kartta jossa on paljon asioita ja ne eivät kerro minne mennä tai minulla ei ole selkeästi sivutehtäviä jne.
   Enkä tuntenut sitä tässä pelissä ollenkaan, joten siinäpä se."

   "No, täytyy sanoa, että se on myös täynnä söpöjä yksityiskohtia, täynnä maailmanpelejä, jotka saavat sinut hymyilemään useampaan otteeseen, varmasti.
   Se on täynnä mielenkiintoisia ja jopa haastavia taisteluita useampaan otteeseen ja kaikki selkeässä ja kauniissa ympäristössä, jonka avulla näet koko ajan, mitä ympärilläsi on, okei?
   Sinulla on kaikki, kaikki on näkyvissä."

   "Sinulla on kaikki saaret, jotka ympäröivät sinua, näyttävät selvästi, mitä niissä on sisällä.
   Jos siellä on aarre, jos siellä on vihollisia, jos siellä on luola, jos siellä on luolasto, jos siellä on luolasto, okei?
   Sinulla on kaikki juuri käsilläsi, jotta voit päättää, haluatko mennä sinne vai et.
   Joten, no, jos olet ollut kiinnostunut kaikesta siitä, mitä olen kertonut nimestä, jos sen visuaalinen ilme vain kiinnostaa sinua tai jos vain pidät merirosvoseikkailusta, älä epäröi antaa tälle nimelle tilaisuutta."

   "Jossain vaiheessa, jossain vaiheessa vuonna 2024, okei, jolloin se julkaistaan, se on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, ja se tulee olemaan saatavilla useimmille vanhoille alustoille, joten se siitä.
   Älkää epäröikö kokeilla sitä, kiitos, koska uskon, että se tulee olemaan erittäin hieno seikkailu, josta voi nauttia vain pari tuntia.
   Mutta jos haluatte sukeltaa peliin, uskon, että se tulee viihdyttämään teitä paljon, okei?
   No, ja siinä kaikki tältä päivältä. Kiitos paljon, että katsoitte tämän videon."

   "Toivon todella, että otsikko herätti huomionne yhtä paljon kuin se herätti omani, sillä kuten sanoin, minun on myönnettävä, että tämä peli oli yksi Gamescom 2023:n suosikeistani.
   Joten, älä epäröi vain kokeilla sitä, kun se on julkaistu, ja älä epäröi pitää silmällä seuraavia tulevia pelejä, ja älä epäröi löytää monia nimikkeitä, jotka julkaistaan myöhemmin tänä tai ensi vuonna, ja joista kerromme sinulle yksityiskohtia tällaisella videolla.
   No niin, siinäpä se. Kiitos paljon, että olette täällä. Nähdään seuraavassa Game Reactorin Gamescom-videossa. Hei hei!"

   Gamescom

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää