Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - The writers strike will end soon

GRTV News - The writers strike will end soon

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News. Tänään meillä on melkoinen iso juttu, koska kirjaimellisesti muutama tunti sitten tehtiin virallinen sopimus - ja paljastettiin julkisuuteen, että Hollywoodin lakko on pian päättymässä."

"Hollywoodin johtajat ja Writers Guild of America ovat päässeet sopimukseen, joka on tarkoittaa, että tämä osa lakosta päättyy. Näyttelijöistä ei ole mainintaa SAG-AFTRA:n puolelta, mutta tiedämme, että sopimus on tehty.
Writers Guild of America ja Hollywoodin johtajat ovat päässeet sopimukseen. Joten sukelletaanpa siihen ja puhutaan siitä hieman."

"Kirjailijoiden lakko loppuu pian. Writers Guild of America on päässyt alustavaan sopimukseen - saatuaan suurimman osan haluamistaan asioista. Niin monet elokuvat ja tv-sarjat ovat jääneet kesken.
jäässä, myöhässä ja jopa peruttu kahden jättilakon takia, jotka ovat tuoneet Hollywoodin markkinoille.
polvilleen viime kuukausina, ja jotkut arvelivat, että se jatkuisi tällä tavalla vielä 2024. Onneksi näin ei näytä käyvän. Writers Guild of America paljastaa, että he ovat päässeet alustavaan sopimukseen uuden MBA:n allekirjoittamisesta saatuaan suurimman osan heidän vaatimukset täytetty. Jäljellä on enää sopimuksen viimeistely ja killan jäsenten joten kuulostaa siltä, että suosikkielokuviemme ja -ohjelmiemme kirjoittajat palaavat takaisin."

"töihin melko pian. On tärkeää muistaa, että tämä ei tarkoita kaikkien näiden elokuvien tuotantoa.
projekteja käynnistyy uudelleen, koska näyttelijöiden lakko on edelleen hyvin pitkälle voimassa, mutta klo ainakin käsikirjoittajat saavat Last of Usin toisen kauden suunnittelun valmiiksi, Amazon voi julkaista The Boysin neljännen kauden ja paljon muuta."

"Joten kyllä, kaksi keskeistä asiaa, jotka on otettava tuosta, on se, että kyllä, sopimus on saavutettu välillä Writers Guild of America ja Hollywoodin johtajat ja massiiviset tuotantoyhtiöt - jotka muodostavat Hollywoodin siellä. Mutta toinen asia, joka tästä on otettava huomioon, on se, että SAG-AFTRA.., joka on Screen Actors- Screen Actors Guild ja jotain-jotain-jotain-jotain-jotain."

"Näyttelijät ja erilaiset ihmiset ja ääninäyttelijät ja kaikki nuo erilaiset ihmiset.
jotka kokoontuvat yhteen ja todella esiintyvät elokuvissa, joista pidämme ja joita katsomme. Siellä on siitä ei ole vielä sovittu. Hollywoodin lakko on siis massiivinen. Se koostuu kahdesta suuresta osasta, jotka ovat kirjailijoiden lakko ja näyttelijöiden lakko - ja puolet siitä on nyt päättymässä. Joten kyllä, kun tiedämme enemmän tästä, olemme varmoja, että - pidämme teidät ajan tasalla. Odotamme kuulevamme lisää Writers Guildin vaatimuksista - ja kaikesta tästä hyvästä parin seuraavan päivän aikana. Mutta mitä tulee SAG-AFTRA:n vaatimuksiin.., Kuka tietää? Se voi olla viikkojen päässä vielä tässä vaiheessa. Ehkä, kuten analyytikot sanovat."

"alunperin, ehkä se venyy vuoteen 2024. Mutta joka tapauksessa voimme aloittaa tuotannon tai Esituotanto voisi ainakin alkaa joissakin elokuvissa ja tv-ohjelmissa ja muussa hyvässä.
jotka ovat olleet tauolla niin pitkään tässä vaiheessa. Mutta kyllä, kerro meille mitä mitä mieltä olette. Muuten palaamme nyt huomenna viikon seuraavaan. Joten siihen asti, Toivottavasti nautitte maanantaista ja nähdään GRTV Newsin seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää