Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
Millennia
HQ

A Strategy Game for the Ages - Millennia Interview

A Strategy Game for the Ages - Millennia Interview

Audio transcriptions

"Hei kaikki, olemme täällä Gamescomilla ja olemme juuri nähneet jotain hyvin, hyvin jännittävää, todellakin ja jotain, josta ei puhuta ennen kuin vasta kauan sen jälkeen kun tämä on luultavasti kuvattu.
mutta olen täällä Ianin kanssa, ja Ian on CPump Gamesista, ja puhuimme juuri Milleniasta."

"Ian, mitä voit kertoa minulle Milleniasta sen lisäksi, että se on strategiapeli ja sen pitäisi saada ihmiset innostumaan?
Joo, se on strategiapeli, ja toivomme, että se saa ihmiset innostumaan.
Millenia on historialliseen strategiaan perustuva 4X vuoropohjainen strategiapeli.
meillä on meidän, tavallaan sen ydinajatuksena on vaihtoehtoinen historia."

"Joten peli antaa sinulle mahdollisuuden johtaa kansakuntaasi, olla kansakuntasi johtava henki...
johdattaa heidät läpi 10 000 vuoden ihmiskunnan historian - alkaen kivikaudelta, kulkien pronssikauden, rautakauden ja tunnetun historian kautta.
ehkä ajanjaksoihin, joita ei oikeasti tapahtunut."

"myös vaihtoehtohistorian alueelle ja näitä mitä jos -skenaarioita on paljon ja ne kulkevat läpi koko pelin.
se kestää ehkä keskimäärin 10 vuotta saada se ehkä valmiiksi miten ihmiset kulkevat voittojen kautta näiden aikakausien läpi?
Joo, rakenne on ikään perustuva rakenne joten tavallisessa pelissä saatat käydä läpi 10 ikää..."

"joka ikää nimenomaan liikkuu läpi, joka muuttuu yli riippuen valinnoista, joita teet pelissä saatat mennä tiettyyn kriisiaikaan, tiettyyn vaihtoehtohistoriaan, vaihtoehtoisiin aikakausiin, vaihtuviin aikakausiin, vaihteleviin aikakausiin mutta voitot tapahtuvat yleensä niin sanottujen voittoaikojen kautta..."

"kaikki, mitä tapahtuu pelin viimeisessä iässä, on voiton aikaa voit myös päästä voittoikään hieman aikaisemmin pelissä jos menee todella, todella hyvin voit yrittää varhaista voittoaikaa Tarkoituksena on, että jos todella hakkaat kaikki muut pelissä, - Haluamme, että pääset ulos, haluamme, että voitat..."

"ilman, että sinun tarvitsee painaa seuraavan vuoron painiketta 300 kertaa...
Joten varhaiset, joita kutsumme rampin ulkopuolisiksi voittoikäisiksi...
antaa sinulle mahdollisuuden voittaa tai saada haastetta tai yrittää voittaa aikaisin, koska ne ovat yleensä vaikeampia aiemmin pelissä On myös paljon syvyyttä, kun on kyse siitä, miten johdat valtakuntaasi..."

"miten johdat alueitasi sekä sodankäynnissä että taloudessa...
voisitko kertoa hieman enemmän siitä, kuinka syvälle nämä järjestelmät menevät?
Joo varmasti, joten kaikki nämä järjestelmät, me yleensä otamme kerroksittaisen lähestymistavan, miten suunnittelemme asioita.
Haluamme, että nämä asiat toimivat yhdessä ja rakentavat toisiaan."

"joten ikäkaudet, kansalliset alueet, talous, armeijamme kaikki nuo asiat on suunniteltu tavallaan yhteistoimintaan ja tekemään yksi koko peli...
mutta talouspuolella meillä on niin sanottuja tavaraketjuja - Haluamme, että meillä on hieman enemmän päätöksentekoa siitä, miten joku kokoaa taloutensa yhteen."

"me teemme sen antamalla sinun päättää, miten aiot saada sinun on tehtävä perusasiat, sinun on tarjottava ruokaa, sinun on saatava tuotantoa...
sinun on tuotettava tietoa ihmisille mutta miten se tehdään, on erilaista meidän pelissämme..."

"sitä voi lähestyä monella eri tavalla...
osa tavaroistamme on hyvin matalia linjoja, ne eivät kulje kovin pitkälle.
ne ovat tavallaan hyviä hyvin lyhyen ajanjakson ajan.
osa tavaroista on hyvin syvällä, niille voi rakentaa paljon infrastruktuuria ja voit saada enemmän ja enemmän ja enemmän jotkut ovat joustavia ja voit levittäytyä ja saada eri asioita samasta hyvästä ja jotkut ovat aika matalia ja voit saada vain yhden Luulen, että esimerkki, josta puhuimme aiemmin oli eräänlainen ruoka on matala viiva ruokaa voit mennä keräämään maatiloiltasi, alat saada vehnää kun saat vehnän voit lähettää sen myllyyn, se tekee siitä jauhoja joka on arvokkaampaa ruokaa ja sieltä voit kääntää jauhot uunissa voit rakentaa kolmannen parannuksen ja voit alkaa ketjuttamaan näitä yhteen."

"ja nyt teet leipää joka antaa vielä enemmän ruokaa et koskaan saa mitään muuta irti ruoasta...
sinä rakennat maatilan ja saat vehnää.
se ei anna sinulle mitään muuta pelissä mutta jos päätän, että menen puun perään..."

"jos rakennan puunleikkurin ja alan tuottaa tukkeja...
tuossa vaiheessa se on vain tuotannon arvoinen mutta saatan rakentaa sahalaitoksen ja voin lähettää tukit sahalle.
toinen parannus ja siitä eteenpäin aion saada hieman tuotantoa Aion hankkia vähän insinöörityötä, joten olen mennyt vähän syvemmälle polulla..."

"Voisin myös ottaa saman puun ja lähettää sen paperintekijälle...
ja paperinvalmistajalla haen paperia tukista...
paperi on vain eräänlainen kauppatavara, joten se on ylimääräisen rahan arvoinen.
se ei ole paljon muuta arvoinen, mutta voisin rakentaa kolmannen parannuksen Voin ottaa tuon paperin ja tehdä siitä kirjoja - Voisin lähettää sen uskonnolliselle kirjurille ja saada sen muuttumaan uskonnolliseksi tekstiksi..."

"siitä saan uskontopisteitä Saatan lähettää sen ja saada siitä tehtyä kirjoja, jotka tuottavat minulle tietoa kirjoja, jotka tuottavat minulle hallintoa joten päädyt ajatukseen, että riippuen siitä, mitä teen - Saatan päättää, että haluan valita hyvin joustavan strategian..."

"Aloitan puusta, mutta voin päätyä tietämykseen uskonto, taide, raha, tuotanto, tekniikka ja se on hyvin joustava sen suhteen, miten voin ohjata sitä.
se voi myös saada minut vaikeuksiin Saatan ansaita vähemmän jostain noista asioista kuin jos olisin erikoistunut - ja vain tavallaan meni sitä polkua pitkin itsekseen - joten on hieman eroa siinä, miten pelaajat päättävät rakentaa taloutensa..."

"ja se vaikuttaa siihen, mitä kansallisia henkiä olet ottanut - Missä iässä olet, miten teet armeijasi kuinka monta noista rakennat, mitä sinulla on ympärilläsi kartalla...
joten on paljon kysymyksiä meille, pelaajallemme, - ja miten he haluavat räätälöidä lähestymistapansa strategiaan On myös kaksi tapaa tavallaan vuorovaikutuksessa iät kannalta kriisiaikojen osalta ja muistaakseni oli toinenkin, joka on eräänlainen "mitä jos" -skenaario."

"jotkut ovat positiivisia, jotkut voivat lähettää sinut täydelliseen kaaokseen ajoittain Kuten nimestä voi päätellä, kaaos, alat saada lisää kaaosta ja jos joudut johonkin kriisiaikaan pelin sisällä, - ne, joilla on taipumus kriisiin, ovat yleensä huono asia joten kriisiaika ja sitten vaihtoehtoinen ikäkausi - variantti ikä pelin ovat kaksi tyyliä ja ne ovat tavallaan spektrin vastakkaisia päitä - jos teet asioita, jotka ovat yleensä huonoja pelissä niin sinulla on suurempi mahdollisuus saada kriisi-ikäinen esiintymään ja kriisiaika antaa asioita, joita joudut käsittelemään..."

"Katsoimme juuri ruttoaikaa jos päädyt ruttoaikaan, - joudutte käsittelemään tautipesäkkeitä.
joudut käsittelemään sitä, että osa väestöstäsi kuolee..."

"sinun täytyy keksiä, miten aiot käsitellä niitä vitsauksia - jos menet tuohon muistomerkin ikään, jota tarkastelimme, tuo muunnos se on tavallaan se ikä, jossa kaikki on tavallaan egyptiläistä.
kaikki rakentavat super monumentteja ja siitä on eräänlainen kilpailu..."

"mutta se on Egyptissä, mutta maailmanlaajuisesti joten se on enemmänkin mitä jos -skenaario verrattuna kriisiin - joka muuttuu mielenkiintoiseksi joissakin niistä, joista puhuimme, - Eetterin aikakausi, jolloin polttomoottoria ei ole löydetty..."

"ja sen sijaan ihmiset käyttävät edelleen tällaista huippuluokan höyrytekniikkaa - ja juoksentelet niiden päällä sen sijaan, että käytettäisiin varhaisia autoja tai varhaisia lentokoneita...
Rakennatte ilmakehää kevyempiä taistelulaivoja..."

"ja sinä rakennat höyrykäyttöistä panssaria.
se muuttaa asioita, joilla leikitään kyseisessä iässä.
ja se muuttaa tavallaan koko pelin kulkua...
Syvä, syvä strategia siis Onko mahdollista, että..."

"Milloin voisimme odottaa ehkä nähdä tämän pelin ja mistä sitä voi ostaa?
Luulen, että voin sanoa siitä, milloin voitte - luultavasti voit nähdä sen noin kuukauden kuluttua kun olemme valmiit tämän kanssa mutta olemme jo testaamassa sitä ja meillä on jo hyvä ryhmä ihmisiä, jotka testaavat..."

"ja antaa meille palautetta siitä olemme juossut pelin kanssa jo jonkin aikaa ja uskon, että julkaisemme vuonna 2024 - Ian, kiitos paljon ajastasi Kiitos Kiitos"

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää