Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

GRTV News - Banishers: Ghosts of New Eden gets delayed to February

GRTV News - Banishers: Ghosts of New Eden gets delayed to February

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on viive ilmoitus sinulle valitettavasti. Yksi odotetuimmista peleistä tulossa myöhemmin Tänä vuonna, jotain, mitä olen ollut todella innoissani pelaamaan, sitä on työnnetty ja se on ei tule enää vuonna 2023 vaan sen sijaan se tulee helmikuussa 2024, jolloin tuo peli on Banishers Ghost of New Eden. Peliä on siis lykätty, ja miksi, no Dontnod on antanut meille pienen lausunnon, jossa selitetään juuri tämä. Banishers Ghost of New Eden siirtyy helmikuulle. Dontnod tajuaa vihdoin, ettei ole fiksua lähteä Marvelia vastaan."

"Spider-Man 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG ja niin edelleen. Remedy oli yksi ensimmäisistä studioista, jotka sanoivat suoraan, etteivät he halua...
haluavat mennä muita kovasti odotettuja pelejä vastaan, kun he viivästyttivät Alan Wake 2:sta. Suomalainen studiota seurasi nopeasti Pieces Interactiven rehelliset sielut, jotka työnsivät yksinään in the Dark to 2024. Nyt on kolmannen pelin aika kumartaa. Dontnod ja Focus Entertainment ovat ilmoittaneet, että Banishers Ghost of New Edenin julkaisua on lykätty marraskuun 7. päivästä lähtien."

"2023 - 13. helmikuuta 2024. He väittävät pelin olevan periaatteessa valmis, mutta että se ei olisi pystyisi loistamaan yhtä kirkkaasti, jos se julkaistaisiin samoihin aikoihin kuin Marvel Spider-Manin 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG ja kaikki muu tulee lokakuun lopulla ja marraskuun alussa. Mielenkiintoinen päätös kun alkuperäisen päivämäärän saamisesta on tuskin kaksi kuukautta, ja suurin osa päivämääristä - jotka olemme saaneet sen jälkeen ovat Nintendolta ja Banishers Ghost of New Eden ei ole edes tulossa Switchille. Silti useimmilla meistä ei ole rajattomasti rahaa, joten se on hyvin ymmärrettävä päätös, ja kunnes huomaat, että helmikuussa kirjoitushetkellä - on asetettu Suicide Squad tappaa Justice League, Helldivers 2, Persona 3 Reload ja Final Fantasy 7 Rebirth, luuletko että tämä viivästys auttaa Banishers Ghost of New Edeniä?
Se on mielenkiintoinen viive silmissäni hieman, koska siinä missä Banishers oli tällä hetkellä sijoittui oli tavallaan hieman hiljaiseloa kiireisessä syksyn vilkkaudessa, joka on tällainen syksyn ikkuna."

"Alan Waken jälkeen 26. tai 27. lokakuuta on pieni tauko.
kunnes jonkinlainen Call of Duty Modern Warfare 3 ilmestyy sekä Super Mario RPG ja kaikki tämä noin marraskuun 10. päivän, 8.-10. päivän tienoilla. Ja Banishers sijoittui mukavasti väliin tavallaan marraskuun 3. päivä, anteeksi marraskuun 7. päivä."

"Joten se on tavallaan mielenkiintoinen minulle. Jälleen kerran, kuten Eric sanoo uutisessa, helmikuussa tulee olemaan taas hyvin kiireinen kuukausi. Olemme nähneet tämän parin viimeisimmän kuukauden aikana.
vuotta todella. Monet suuret pelit ilmestyvät yleensä alkuvuodesta 2020 tai alkuvuodesta pitäisikö sanoa. Eikä tämä tuleva helmikuu tule olemaan erilainen. Itsemurharyhmä Tappoi Justice Leaguen oikeasti osuu tuohon helmikuun ikkunaan. Vaikea sanoa, me ei ole oikeastaan kuullut paljon pelistä tämän katastrofaalisen PlayStation State -lajin jälkeen of Play aiemmin tänä vuonna. Helldivers 2 on asetettu tuohon helmikuun julkaisuun joten odotamme, että se tapahtuu. Persona 3 Reload taas, näyttää todennäköiseltä että se tapahtuu sitten."

"Ja sitten Final Fantasy 7 Rebirth, olisi järkyttävää, jos se työnnettäisiin pois tuosta ikkunasta.
Epäilemättä tulee paljon lisää julkistuksia ja paljastuksia ja erilaisia pelejä, jotka on asetettu ilmestyy myös tuona aikana, mukaan lukien useita Nintendon pelejä. Niinpä, auttaako se bannit lopulta? Vaikea sanoa. Tämä syksy on hyvin kiireinen pelien suhteen joten epäilemättä sieltä pois pääseminen on luultavasti hyvä asia tittelin kannalta. Mutta ehkä se olisi olisi ollut hyödyllistä, jos he olisivat vain siirtäneet sitä noin kuukaudella, siirtäneet sen joulukuun alkuun tai jotain. Mutta minä en ole se, joka markkinoi peliä, minulla ei ole tietoa siitä, mitä analytiikka parhaiten ehdottaa. Mutta joka tapauksessa, tärkein asia, joka siitä on otettava, on se, että Banished Ghost of New Eden on siirretty marraskuusta helmikuuhun. Joten jos olet odottanut sitä peliä..."

"kuten minä, sinun täytyy odottaa sitä hieman kauemmin. Enempää aikaa meillä ei ole tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jakso, mutta palaamme huomenna seuraavalla jaksolla. Joten siihen asti, toivottavasti nautitte loppukeskiviikosta ja nähdään seuraavassa keskiviikossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää