Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
Nom Nom: Cozy Forest Café
HQ

Nom Nom: Cozy Forest Café - Anaïs Salla IndieDevDay Interview

Nom Nom: Cozy Forest Café - Anaïs Salla IndieDevDay Interview

Audio transcriptions

"Hei ystävät, olemme Indie Dev Days -tapahtumassa Barcelonassa ja voitte kuulla vatsaani koska en ole vielä syönyt, mutta sinä olet jo syönyt, ja me puhumme tästä.
Nom Nom peli, joka on tietysti noin syöminen ja noin jotain muuta niin mitä Voitteko kertoa meille tästä erityisestä genrejen sekoituksesta, joka teillä on täällä. Kiitos."

"Kiitos, että tulit mukaan. Se on siis rytmi- ja koristepeli, se on vähän...
hieman huomautus 2000-luvun alun flash-pelejä niin kun käytetään mennä osoitteeseen Barbie web-sivu ja leikkiä pukeutua ja koristelu ja se ei ole paljon vastakkainasettelu, joten se ei ole vastakkainasettelupeli se ei ole kova peli se on vain peli nauttia ja nauttia ruoasta ja ruoanlaittoa ja puhuminen ja eläimiä. Ja mitä voit kertoa meille, mitä näytöllä tapahtuu juuri nyt?
Hän koristaa keksejä juuri nyt, hän valitsee sokerikuorrutteita ja kuorrutusta ja..."

"väri taikina ja voit valita paljon asioita se tulee olemaan siellä on tulee olemaan paljon erilaisia ruokia ja juomia joten se tulee olemaan kahvia vohveleita, kreppejä, boba-teetä. Eläimet opettavat sinulle, miten niitä tehdään ja sinulla on - valmistaa niitä rytmiminipelillä ennen niiden koristelua ja sitten voitte voit palvella heitä siellä tulee olemaan sinun tulee olemaan verkkosivuilla teidän oma kahvila ja voitte jakaa siellä ottamianne kuvia. Ja kerro meille hieman lisää minipeleistä ja siitä, miten ne perustuvat rytmiin. Joo ne ovat rytmi minipelejä ja voit valmistaa ruokaa, jota olet valmistamassa..."

"Joten keksit minipelissä sinun täytyy vatkata taikina...
ja munat ja sitten sinun täytyy rullata telalla ja sitten sinun täytyy käyttää ja se kaikki on synkronoitu musiikin kanssa ja sitten voitte voi päästä koristelemaan. Ja entä sinä suoritat näitä minipelejä..."

"ja sitten mitä tuloksia on väliä sillä, että olet kauhea klo minipelejä ja sitten ja sitten saat kauheaa ruokaa jota et voi syödä?
Jos saat alle 60-70% pisteitä, saat vähän sekaisin...
tarkastelu eläimestä, koska hän huomaa, että siellä oli siellä oli ongelmia keittiössä, joten se ei tule olemaan ankara peli se ei tule olemaan olla rankaiseva ja voit yrittää uudelleen, jos haluat, joten jos mokaat rytmissä..."

"minipelissä voit vain yrittää uudelleen ja yrittää saada paremman tuloksen ja tehdä sen uudelleen.
Mun mielestä se on vähän niinku Animal Crossing meets Cooking Mama joten Mitä mieltä olet siitä, että pelasimme paljon ruoanlaittopelejä...
Nintendo DS ja Wii aikakaudella mutta ne eivät ole enää olemassa luuletko että on olemassa kysyntää tämäntyyppisille peleille, joita te jahtaatte, että mahdollisuus tavallaan? Joo luulen, että on paljon hukattuja tilaisuuksia..."

"siellä, koska siellä oli paljon pin pelejä niitä kutsuttiin pelejä, jotka markkinoilla enemmän tytöille, ja uskon, että jokainen lapsi nauttii niistä, joten uskon, että siellä on puuttuvat markkinat juuri nyt, he eivät tunne markkinoita, joten uskon, että meidän pitäisi yrittää antaa niille lapsille ja luovuudesta nauttiville ihmisille enemmän kuin konflikti ja että sota ja meidän ei tarvitse olla kaikki pelit olla ampujat ja tapahtua avaruudessa, joten mielestäni meidän pitäisi yrittää tehdä hieman enemmän ruoanlaittomuotia ja anna ihmisten vain pitää hauskaa pelien kanssa sen sijaan sen sijaan, että ne ratkaisisivat ongelmia. Ja sinä olet yksin kehittäjä täällä, mutta sinulla on tausta, jonka me tiedämme, joten mitä voit kertoa meille noin taustasi ja matkasi siihen asti, että kehitit tämän pelin itse?
Joten olen pelisuunnittelija Devilish Games olemme äskettäin käynnistänyt Minavo huhtikuussa ja se on kokeellinen pelissä elämästä se on vähän väliä life sim kävely simulaattori nauriit se on hieman outo, mutta se puhuu a paljon elämästä ja kuolemasta ja ihmissuhteista ja se on vähän erikoinen peli ja ihmiset tuntuvat nauttivan siitä paljon. Mikä oli sinun roolisi tuossa projektissa? Olin pelisuunnittelija. Siitäkin, okei. Joo, työskentelen Devilishille."

"Olen pelisuunnittelija. Jotain siitä projektista, että olet tavallaan että innoittamana tuoda tänne vai oletko sinä tavallaan lähettää mitään viestiä elämästä täällä? Minavo oli siis hyvin syvällinen viestissään, joten luulen että...
että tässä yritän olla pirteämpi, koska kuten sanoin..."

"puhuu paljon kuolemasta ja ihmissuhteista, joten tässä voit todeta suhteita asiakkaisiin ja ystävystyä heidän kanssaan, mutta se ei ole tulee olemaan niin syvä kyllä. Ja mikä on projektin tilanne? Näyttää siltä, että se on monia asioita se jo ja se toimii mukavasti jo niin milloin voimme odottaa pelata sitä ja millä alustoilla? Toivottavasti vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä ja se ilmestyy Nintendo Switchille, PC:lle, Xboxille ja mobiilialustoille. Ja se on julkaistaanko Devilishin toimesta vai miten se toimii? Julkaisija on Devilish Games ja minä olen tehnyt sen."

"Kiitos paljon ajastanne. Kiitos paljon."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää