Suomi
Gamereactor
Videos
Hyenas
HQ

GRTV News - Hyenas has been cancelled by Sega

GRTV News - Hyenas has been cancelled by Sega

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhua jostain, joka tapahtui itse asiassa suhteellisen aikaisin eilen, mutta se on todella iso tarina ja se on myös todella järkyttävä, koska Sega on päättänyt peruuttaa useita eri projekteja, jotka ovat tulossa sen eurooppalaisten kehittäjien, yksi joista hyeenat. Hyenas on tällä hetkellä melko korkean profiilin peli, se on tulossa osoitteesta Creative Assembly, melko suuri brittiläinen kehittäjä, joka on enimmäkseen tunnettu tai aiemmin ollut tunnetaan Total War -peleistä, mutta heillä on kokemusta myös muista asioista, kuten Alien Isolation ja Hyenas on tämä todella epätavallinen eräänlainen ryöstöräiskintä, eräänlainen moninpeli nimike, joka yhdistää monia Segan eri IP:tä, ja se on ollut kehitteillä jo vuotta tässä vaiheessa, ja he ovat tehneet paljon erilaisia testausjaksoja, beta-jaksoja, he ovat markkinoineet peliä niin voimakkaasti, että se oli läsnä Gamescomissa massiivisen koppi ja kaikki nämä jutut, mutta se on nyt peruttu ihan yllättäen, joten kyllä."

"katso sitä ja tutki miksi. Hyenas on peruttu Segan toimesta, kuten myös muutama muu ilmoittamattomia nimikkeitä kehitteillä ympäri Eurooppaa. Sega on jo sitoutunut valtavan määrän resursseja ja rahaa sekä Hyenaksen kehittämisen tukemiseen että sen markkinointiin suurissa tapahtumissa.
kuten Gamescom ja niin edelleen, mutta näyttää siltä, että kaikki on turhaa, koska tuoreessa lehdistötiedotteessa Sega Sammyltä paljastuu, että Creative Assemblyn Looter Shooter perutaan."

"Kuten mainitaan lausunnossa, joka liittyy siihen, miten yhtiö aikoo uudelleenjärjestelyt sen Euroopan kehittäjät ja tukikohdat, Sega toteaa, vastauksena alentunut kannattavuus Euroopan alueella olemme tarkistaneet otsikkoportfolion kunkin kehitystukikohdan Euroopassa ja tuloksena on Hyenaksen ja joidenkin kehitteillä olevien ilmoittamattomien nimikkeiden peruuttaminen."

"Ei ole mitään mainintaa siitä, mitä julkistamattomia nimikkeitä perutaan. Hyenasin odotettiin julkaisu joskus tänä vuonna useiden beta- ja testijaksojen jälkeen, joista yksi äskettäin julkaistiin kirjoitti ja keskusteli ristiriitaisista ajatuksistamme pelistä. Löydät sen esikatselu täällä. Oletko pettynyt kuullessasi, että Hyenas lopetetaan?
Ja kyllä, tämä on todella epätavallinen tilanne, koska taas tämä ei ole peli, joka on ollut kehitteillä pari vuotta tai jotain sinne päin. Se on aika pitkällä mutta se ei selvästikään ole menossa siihen suuntaan, mitä kehittäjä haluaa tai mitä julkaisija haluaa. Se on liian kallista tai jotain sellaista, joten he päättivät siirtyä eteenpäin. Tämä on peli, joka suurimmaksi osaksi tuntuu olevan lähes valmis. Tiedäthän, betat ja kaikki eri osia pelistä, että he ovat näyttäneet pois osoittaa, että peli on, että eräänlainen Viimeinen vaihe, jolloin he yrittävät hioa asioita, tarkentaa sitä ja sitten vain..."

"tavallaan koskettaa ja tehdä hieman QA ennen kuin he laittavat sen pelaajien käsiin noin maailma. Tiedättehän, tavallaan kuin viimeiset beta-jaksot. Mutta kyllä, peli on on nyt peruttu, se ei tule ulos. Jälleen kerran, se ei ollut vain Hyenas, joka on...
peruutettu täällä, on olemassa useita muita ilmoittamattomia projekteja myös, mutta emme ole liian varmoja, mitä ne ovat. Mutta jälleen kerran, ei epäilystäkään siitä, että tämä tulee olemaan valtava vaikutus Creative Assembly joka tiedäthän, käyttivät niin paljon aikaa ja resursseja tämän pelin kehittämiseen ja nyt heidän on pakko..."

"pudota se. Ja Creative-ohjelmassa on tulossa muutama erilainen rakennemuutos...
Kokoontuminen myös tämän osalta. Joten tiedättehän, SEGA:lta valtava päätös siirtyä eteenpäin...
tällaisesta projektista. Mutta kun tiedämme enemmän siitä, miten tämä vaikuttaa Luovaan Assembly, kuten tiedämme, tai ehkä emme koskaan tiedä, mutta toivottavasti tiedämme, mitä nämä Ilmoittamattomat projektit ovat, tiedotamme sinulle varmasti ja päivitämme. Joten siihen asti, Toivottavasti nautitte loppuperjantaista, nauttikaa viikonlopusta ja nähdään taas kilpailussa seuraava GRTV Uutiset maanantaina. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää