Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Star Trucker (Gamescom 2023) - Drive as you enjoy the breathtaking view of the cosmos

Star Trucker (Gamescom 2023) - Drive as you enjoy the breathtaking view of the cosmos

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa upouuteen Gamereactor Gamescom Impressions -videoon, jossa puhun tänään eräästä pelistä, superkylmäävästä pelistä, simulaatiopelistä, todella mielenkiintoisesta pelistä, joka kiinnitti huomioni ja vaikka se ei ollutkaan minun makuuni peli tai teema, ajattelin, että teema ei ollut minua varten, se todella kiinnitti huomioni ja nautin matkasta."

"Niin, no, jos et tiennyt, vaikka katsot trailerin jne. niin puhun Star Trackerista, simulaatiopelistä, kuten jo sanoin, jonka on kehittänyt Monster ja Monster ja julkaissut Roll Fury, ja joka tulee PC:lle jossain vaiheessa vuotta 2024.
Okei, kuten sanoin, simulaatio, ajopeli, okei, mutta avaruudessa, jossa meidän on periaatteessa kuljetettava rahtia, tehtävä kauppaa ja, no, pidettävä avaruuspukumme lähellä vain, no, saadaksemme mainetta ja onnea, jota olemme etsineet niin kauan, okei, hahmomme.
Kuten sanoin, se on kuin simulaatiopeli, kuin ajosimulaatiopeli, mutta avaruudessa oleminen oli niin, no, se tuntui niin erilaiselta, okei."

"Aivan alussa olin hieman peloissani, koska mielestäni simulaatio on todella, todella hyvin tehty, koska sinulla on paljon nappeja painettavana, paljon asioita tehtävänä, koska turvallisuus on ensin, ja sinun on kiinnitettävä huomiota kaikkiin näihin yksityiskohtiin, ja mielestäni se on erittäin tärkeää simulaatiopelissä, koska jos et tunne olevasi kuorma-auton sisällä, jos et tunne ajavasi sitä Star Truckia oikeasti, et nauti siitä.
Ja näissä peleissä on kyse matkasta nauttimisesta ja ympäristöstä ja kaikesta ympäristöstä, joten siinä mielessä se oli todella, todella hyvä, todella siisti, anteeksi."

"Kuten sanoin, minusta tuntui, että alussa oli hieman vaikea tottua ohjaukseen, ihan vain siksi, että okei, ehkä olet pelannut muita kuorma-autosimulaatiopelejä, mutta tämä on avaruudessa, joten kaikki muuttuu, ja sinun täytyy leikkiä painovoiman kanssa, ja sinun täytyy leikkiä fysiikan kanssa, ja sinun täytyy leikkiä monien asioiden kanssa.
Ja, no, myös tähtienvälisten hyppyjen ja sellaisten hullujen asioiden kanssa, ja teidän täytyy kiinnittää huomiota avaruuden vaaroihin, okei, avaruudessa tapahtuu paljon asioita, ja teidän täytyy kiinnittää huomiota kaikkiin niistä ja olla varovainen vain, no, toimittaa lastinne, okei?
Ja kyse on vain siitä. Se on avoin polku, sanoisin, luulen että se oli kuin avoin maailma, okei, joten voit tutkia sitä, voit valita tehtävät, voit valita minne menet seuraavaksi, jne."

"Ja se on yksi asia, josta pidin todella, todella paljon, koska tuntee itsensä vapaaksi, ja tuntee itsensä oikeaksi Star Trek -kuljettajaksi, tiedäthän, jos haluan ottaa tämän rahdin vastaan, jos en halua, jos se on liian kaukana, ehkä minun pitäisi tehdä tämä ensin, ja sitten se toinen, ja mitä tahansa, tai tämä antaa minulle enemmän mainetta, mutta tämä antaa minulle enemmän rahaa, ja sen sellaista.
Joten sinun on leikiteltävä kaikkien noiden ajatusten ja kaikkien noiden elementtien kanssa ja, no, mieti mitä pidät parempana ja mieti mitkä ovat prioriteettisi. Mutta yleisesti ottaen kaikki nämä liikkeet ja kaikki nämä toimituksen lastimekaniikat ovat niin hyvin tehtyjä."

"Tämä ajaminen avaruudessa tuntui niin tyydyttävältä ja sulavalta. Niin haastavaa alussa, kuten sanoin, mutta todella tyydyttävää lopussa. Tarkoitan, että siihen ei ole niin helppo tottua, se on vain hieman ylivoimainen ja pelottava ensimmäisellä yrittämällä, ehkä, tai ainakin minusta tuntui siltä.
Mutta se oli niin tyydyttävää. Olin todella yllättynyt pelattavuudesta ja kuorma-auton liikkumisesta. Ja no, periaatteessa, kuten voitte kuvitella, kyse on siitä. Kyse on uralla etenemisestä, parempien ja tärkeämpien toimitusten saamisesta ja tietenkin kuorma-auton päivittämisestä."

"Ja niin, että pääsee esim. potentiaalisesti vaarallisille uusille alueille, ja kuten sanoin, saa parempia kauppoja jne. Tietenkin sinun on kiinnitettävä huomiota kaikkiin oivallusjärjestelmiisi, kuten olen sanonut, koska kaikki on tärkeää ja turvallisuus ensin, okei? Joten sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, ettet kaadu monta kertaa, koska se maksaa sinulle rahaa ja kaikki nämä asiat, okei?
Yleisesti ottaen se on se juttu. Kuten olen sanonut, sanoisin olevani simulaatiolajin fani, okei? Koska pidän sellaisista peleistä. En ole ajosimulaatiopelien fani."

"Mutta kuten olen sanonut, ja toistan itseäni, ja tiedän, että toistan itseäni monta kertaa, mutta tämä oli yllättäen niin tyydyttävä. Ja minusta kyse on siitä, siitä, että nautitte kaikista matkoistanne, siitä, että nautitte kaikista asioista, joita teette, siitä, että kiinnitätte huomiota jokaiseen liikkeeseen, jokaiseen yksityiskohtaan ja kaikkeen.
Koska esim. pelkkää vipua, noita kuormia, varten joutuu, no, menemään kuorma-autolla taaksepäin. Ja se tulee olemaan todella haastavaa, okei? Ja teidän on oltava todella tarkkoja liikkeissänne, ja teidän on tehtävä se todella, todella hyvin, jos ette halua kaatua. Ja juuri sen takia, maksa enemmän rahaa, okei?
Joten sinun täytyy, kuten sanoin, olla varovainen, tarkka kaikissa liikkeissäsi ja hyvin, mutta nauti vain siitä. Mä en tiedä. Ja yleisesti ottaen sanoisin, että minulla ei ollut mahdollisuutta vain soittaa sitä syvällisesti tai, no, tunnin ajan tai mitään sellaista. Se oli kuin kurkistus."

"Mutta kuten sanoin, se tuntui niin tyydyttävältä. Se tuntui niin siistiltä. Se tuntui niin syvältä ja valtavalta samaan aikaan, koska tämä avaruusympäristö vain saa sinut tuntemaan, että olet valtavassa alueella, valtavassa kartassa yleensä.
Ja kuten sanoin, en ole avannut mitään, enkä ole nähnyt kaikkia näitä vaarallisia alueita. Olen nähnyt joitain avaruustapahtumia, kuten, no, kuten meteorisateen tai jotain sellaista. Ei, ja sinun täytyy välttää sitä ja kaikkea sellaista. Olen toimittanut rahtini ja muuta sellaista.
Mutta siis yksinkertaiset asiat vain aluksi, okei? Kuvittele, mitä voit saada aikaan, jos menet pidemmälle ja tutkit kaikkia näitä isompia ja mielenkiintoisempia alueita. Joten en tiedä. Sanoisin, että jos pidätte simulaatiopeleistä, että jos pidätte tästä ajatuksesta ajaa avaruudessa ja vain nauttia kaikesta matkasta ja vain, en tiedä, katsoa ympäristöä, mutta kiinnittää huomiota."

"Jos sinulla on tarpeeksi polttoainetta, jos kaikki radan osat ovat kunnossa jne. Uskon, että tuo olisi peli sinulle ja että tulet nauttimaan siitä kovasti. Kuten olen sanonut, pidän itseäni simulaatiofanina, en ajosimulaatiofanina, ja nautin siitä kovasti. Joten uskon, että jos tapauksessasi vain sekoitat molempia, tulet nauttimaan siitä paljon.
Ja lisäksi, no, visuaalinen ilme oli upea. Tarkoitan, että kaikki grafiikka jne. oli uskomatonta. Ja ääni vain saa sinut tuntemaan, että olet sisällä, eksynyt hiljaiseen tilaan, hiljaiseen, valtavaan tilaan. Okei, siinä se on. En tiedä. Minä vain nautin siitä kovasti."

"Ja haluan todella tietää enemmän otsikosta. Haluan todella pelata sitä, kun se on virallisesti julkaistu. Ja haluan todella, että pysytte kuulolla, kun kuulette lisää uutisia tästä pelistä. Siinä se siis on. Toistan vielä kerran, että olemme puhuneet Star Trackerista, Monsterin ja Monsterin kehittämästä ja Raw Furyn julkaisemasta simulaatiopelistä, joka julkaistaan tietojemme mukaan joskus vuonna 2024 PC:lle.
Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia pelistä, sinulla on haastattelu, jonka teimme Gamescom 2023 -tapahtumassa tästä pelistä. Mene siis osoitteeseen gamereactor.yourdomainofchoice, tsekkaa se, katso video ja tutustu hieman paremmin tähän peliin. Siinä se on. Ja siinäpä se sitten olikin. Kaverit, kiitos paljon, että olette täällä. Toivottavasti nautitte videostani ja toivon, että tiedätte hieman enemmän tästä mielenkiintoisesta nimikkeestä ja nähdään seuraavassa videossa. Pitäkää hauskaa! Pidä huolta itsestäsi ja nähdään seuraavassa videossa. Heippa!"

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää