Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Post Trauma (Gamescom 2023) - Fear is in our minds...

Post Trauma (Gamescom 2023) - Fear is in our minds...

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa upouudelle Gamereactorin Gamescom Impressions -videolle, jossa tänään puhumme kauhupelistä.
Kyllä, aika on koittanut.
Itse asiassa tämä taitaa olla ainoa kauhupeli, jonka olen nähnyt Gamescom 2023 -messuilla, ilmeisesti vain kokouksissani."

"Mutta kuten ehkä tiedätte, jos tunnette minut, jos olette nähneet live-striimejäni tai pelipelejäni, tiedätte, etten yleensä pelaa kauhupelejä vain siksi, että pelkään liikaa niiden pelaamista.
Mutta no, aika on koittanut ja nyt on puhuttava Post Traumasta, joka on kauhupeli, jonka löysin Gamescom 2023 -messuilla.
Pohjimmiltaan Post Trauma on kauhupeli, joka on saanut inspiraationsa menneiden vuosikymmenten genreä määrittelevistä klassikoista."

"Se olisi erittäin tärkeää, mutta selitän sen myöhemmin.
Ensinnäkin haluan kertoa, että tämän pelin on kehittänyt Red Soul Games ja julkaissut Raw Fury ja että se julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle jossain vaiheessa.
Meillä ei ole virallista julkaisupäivää, joten sitä ei ole vielä julkistettu.
Mutta itse pelistä puhuttaessa täytyy sanoa, että tämä määritelmä siitä, että peli on saanut inspiraationsa menneiden vuosikymmenten genreä määrittelevistä klassikoista, on erittäin tärkeä, koska pelissä tullaan pelaamaan paljon niillä elementeillä, joita nuo kauhuklassikot pelasivat ilmestyessään."

"Periaatteessa he aikovat leikkiä näkökulmalla, kameralla, koska yksi tämän pelin pääpiirteistä on se, että et pysty ohjaamaan kameraa.
Ehkä vain vähän joissain tietyissä huoneissa, joissain tietyissä näkökulmissa, mutta yleisesti ottaen peli haluaa sinun katsovan sitä, mitä he haluavat sinun katsovan.
Älä siis odota, että katsot vain jokaista kulmaa, katso jokaista ympäristöä."

"Ilmeisesti he aikovat pelata sillä.
He leikkivät joillakin elementeillä, jotka ovat vain ruudun nurkassa, jotta saat luulla, että siellä on jotain piilossa, mutta aivan lopussa siellä ei ole mitään.
He saavat sinut luulemaan, että siellä tapahtuu hyppykauhu vain kameran ja näkökulman takia, mutta aivan lopussa mitään ei tapahdu."

"Ja sitten, kun luulet, että mitään ei tapahdu ja että he leikkivät tunteillasi ja mielelläsi, silloin löydät hyppypelon.
Ei ehkä mikään hyppykauhu, välillä on sellaisia, että ne eivät ole hyppykauhuja sinänsä, mutta ihan ok, jossa on jotain pelottelua yleensä.
Ja se on yksi asia, josta pidin todella, todella paljon, koska kauhupelejä pelatessa on toisinaan niin, että odottaa mitä tapahtuu, aivan kuten kauhuelokuvissa."

"Siellä on ilmeisesti esim. vaatekaappi, ja kamera osoittaa vain vaatekaappiin.
Vaatekaappi on keskellä huonetta, kamera osoittaa vaatekaappiin, ja sinun täytyy avata se.
Ja avaat sen, ja avaat sen peläten, koska luulet, että sieltä pääsee jotain ulos, mutta tämä peli vain leikkii sillä.
Tämä peli vain pelaa sillä jännityksellä, sillä ettei tiedä mitä tapahtuu."

"Ja minusta oli erittäin mielenkiintoista, että tässä tapauksessa he ovat soveltaneet tuota tunnetta ja mekaniikkaa niin, niin hyvin.
Ja se on mielestäni yksi tämän pelin parhaista puolista.
Ilmeisesti tarina on mielenkiintoinen.
Tämä loukussa oleminen eikä tiedä miksi, loukussa oleminen missä, koska kaikki on niin uhkaavaa, mutta kaikki on niin epätodellista."

"Kaikki tuntuu niin oudolta, ja en tiedä, ympäristö on niin siisti, ja se vain saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi heti alusta alkaen, koska et tiedä mitään.
Ja se on osa peliä, koska, no, en sanonut sitä, mutta päähenkilö on nimeltään Roman, ja me olemme loukussa tässä kieroutuneessa todellisuudessa, okei?
Siksi sanoin, että kaikki nämä uhkaavat ympäristöt ovat niin tärkeitä, koska ne tulevat olemaan, no, en sanoisi että synkkä fantasiaympäristö, mutta ymmärrätte kyllä pointin."

"Ne ympäristöt, jotka muuttuvat, joissa on outoja muotoja, joissa on outoja olentoja, joista emme tiedä mitä ne ovat jne.
Ja periaatteessa päätarkoituksemme tässä pelissä on vain tutkia näitä tuntemattomia paikkoja ja näitä tuntemattomia, no, niin kuin labyrinttejä, jos sitä voi kutsua sellaiseksi.
Tutki tätä uhkaavaa ympäristöä, tutki ja selvitä sen mysteerit, koska emme tiedä mitä tapahtuu, miksi olemme ansassa, mitä tekemistä sillä kaikella on meidän kanssamme jne."

"Ja tietysti, yritä selviytyä, okei? Yrittäkää päästä pois sieltä, yrittäkää selvitä kaikista niistä uhkista, jotka seuraavat meitä ja yrittävät tappaa meidät, okei?
Mutta kuten sanoin, tarina on todella mielenkiintoinen, mutta he leikkivät paljon sillä, ettei tiedä mitä tapahtuu.
Joten tärkeimmän asian pitäisi keskittyä, ja pelin tärkeimmän ominaisuuden pitäisi keskittyä pelattavuuteen, ympäristöön ja ääneen, vain koska tarina, me saamme tietää tarinan aivan pelin lopussa, okei?
Ja he ovat rakentaneet kaikki nuo pääominaisuudet todella, todella hyvin, okei? Minun on pakko sanoa se."

"Kaikki ympäristöt ovat super pimeitä, super outoja, kuten olen sanonut, ne saavat sinut tuntemaan olosi epämukavaksi heti alusta alkaen, ne saavat sinut tuntemaan olosi jännittyneeksi heti alusta alkaen, koska et tiedä mitä tapahtuu, et tiedä mitä odottaa.
Kaikki on niin outoa, kaikki nuo oliot joita tulet löytämään ovat outoja, tulee olemaan esineitä jotka näyttävät liikkuvan, mutta eivät oikeasti liiku.
Ja tämä kiinteä kamera on mielestäni tämän, no, päähenkilö, ei, pääominaisuus, pääelementti ja päätähti, sanoisin, halusin sanoa niin, pelin päätähti, okei?
Sen takia olemme koko ajan peloissamme, tai ainakin jännityksessä, ja se on mielestäni nykyään todella vaikeaa."

"Koska olemme kaikki pelanneet paljon kauhupelejä, olemme kaikki pelanneet, no, olemme kaikki katsoneet paljon kauhuelokuvia, ja enemmän tai vähemmän tiedämme mitä odottaa.
Mutta niin ei tule tapahtumaan tässä pelissä, kaverit, siitä tulee todella, todella vaikeaa, todella erilaista, anteeksi.
Ja sanoisin, että siinä kaikki, koska minulla ei valitettavasti ollut aikaa pelata paljon peliä, vain, en tiedä, ehkä 20 minuuttia, tai jotain sellaista."

"Ja se oli todella, todella outoa, töykeällä tavalla, okei? Se oli todella kauhistuttavaa, pelottavaa, todella, todella salaperäistä, todella outoa, taas kerran, mutta nautin siitä paljon.
Ja esimerkiksi kaltaisilleni ihmisille, jotka eivät pidä kauhupeleistä, vain hyppykauhujen takia, vain koska, en tiedä, ne saavat sinut tuntemaan jonkinlaista aikomusta, mutta ilman syytä, ja oudoilla äänillä, tämä peli ei ole sellainen.
Tämä peli voi olla täydellinen tuollaisille ihmisille, kaltaisilleni ihmisille, koska tuntuu, tuntui kuin pelaisin esimerkiksi Resident Eviliä, kuten niitä vanhoja, tai Signalis, jos tunnet sen pelin, okei?
Ympärillä tapahtuu outoja asioita, mutta ne eivät estä sinua haluamasta tutkia jne, okei? Ne eivät ole niin pelottavia, ne eivät ole pysyviä, koska ne leikkivät tuon aikomuksen kanssa."

"Joten, juuri sen takia, ne sallivat teidän, nuo elementit, ne sallivat teidän jatkaa tutkimista ja haluta tutustua tarinaan, tietenkin, olla aikomus, tietenkin, pelätä ajoittain, mutta se ei keskity siihen, että te kärsitte, okei?
Se keskittyy vain kertomaan tarinaa, saamaan sinut tuntemaan olosi epämukavaksi ja tuntemaan, että etenet tarinassa, ja se on mielestäni tärkeintä tällaisessa pelissä.
Eli mielestäni se on todella, todella hyvä peli ihmisille, jotka pitävät kauhupeleistä kuten minä, mutta eivät pidä näistä peleistä, jotka saavat sinut kärsimään ilman syytä, tai jotka saavat sinut olemaan avaamatta esimerkiksi sitä ovea, tiedäthän?
Siinä se on. Todella hieno peli, todella pelottava, outo peli, joka on saanut inspiraationsa näistä menneiden vuosikymmenten genreä määrittelevistä klassikoista, joka voi ehkä olla sinulle, jos et pidä tavallisista kauhupeleistä."

"Eli todella hyvä vaihtoehto alkuun, tai kaltaisilleni ihmisille, okei?
Ja, no, jos haluat tietää enemmän yksityiskohtia tästä pelistä, sinulla on oma haastattelumme osoitteessa gamereactor.yourdomainofchoice, okei? Siinä tapauksessa, että haluatte tietää lisää yksityiskohtia siitä, siinä tapauksessa, että haluatte tietää, no, kehittäjän mielipiteitä, jne., okei?
Ja siinä se on. Muistutan, että olemme pelanneet Post Traumaa, no, puhuessamme Post Traumasta, pelasimme sitä Gamescom 2023 -tapahtumassa, peliä, jonka on kehittänyt Red Soul Games ja julkaissut Raw Fury, ja joka tulee saataville PlayStationille, Xboxille ja PC:lle jossain vaiheessa, okei? Emme tiedä vielä."

"Mutta, todella hyvä kauhupeli, peli jota pelaisin, ja ottaen huomioon, että en yleensä pelaa kauhupelejä, se on todella hyvä asia.
Siinä se on. Toivottavasti nautitte siitä. Toivon, että tiedätte nyt enemmän tästä nimikkeestä ja että voitte ehkä kokeilla sitä, kun se julkaistaan virallisesti.
Ja, no, ehkä tutustua kauhupeleihin, kuten minä. Joten, siinäpä se."

"Kiitos paljon, että olette täällä. Toivottavasti olette viihtyneet. Toivon, että toivotte tätä peliä ja annatte sille mahdollisuuden, kun se julkaistaan virallisesti.
Ja nähdään seuraavassa gamereactor-videossa. Kiitos, että olet täällä. Hei hei! Kiitos katselusta!"

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää