Suomi
Gamereactor
Videos
Life by You
HQ

Life by You (Gamescom 2023) - Live your life your way

Life by You (Gamescom 2023) - Live your life your way

Audio transcriptions

"Hei, kaikki, ja tervetuloa upouuden Gamereactor Gamescom Impressions -videon pariin.
tänään puhumme pelistä, tarkemmin sanottuna live-simulaatiopelistä, Okei?
Ja luulen, että emme ole puhuneet mistään livenä simuloitavasta pelistä tässä Gamescom 2023 Impressions -julkaisussa."

"video, joten olen todella iloinen, että voin tehdä sen juuri nyt.
Puhun ehdottomasti Paradoxin kehittämästä ja julkaisemasta Live by You, okei, pelistä, joka julkaistaan 5. maaliskuuta 2024, okei, PC:lle ja early access -pelinä, Okei?
Ehkä olet kuullut siitä, ehkä et, mutta lupaan sinulle, että jos pidät livenä simulaatiopelejä, et tule katumaan sitä, että kuulit siitä, okei?
Kehittäjät haluavat vain, että tämä peli on yksi modattavimmista ja avoimimmista live-simulaatioista."

"pelejä, okei?
He haluavat todella keskittyä kaikkiin kustomointeihin, he haluavat todella keskittyä kaikkiin hahmoihin, he todella haluavat keskittyä, no, pohjimmiltaan, kaikki nämä luomukset, kaikki nämä tarinat, että voimme rakentaa mielikuvituksellamme ja luovuudellamme."

"Ja mielestäni se on tärkeintä näissä live-simulaatiopeleissä, okei?
Tietysti se vain etsii yhtäläisyyksiä tosielämän kanssa ja vain, no, ehkä on pystyy luomaan uudelleen oman elämänsä tai luoda uudelleen todellinen tarina, mutta myös vain keskittyä eri hahmoista tai tarinasta, jonka haluat luoda."

"On joitakin muita live-simulaatiopelejä, joissa on joitakin, no, rajoituksia tai joitakin Rajoitukset ja, no, Paradox halusi tämän pelin olevan täysin päinvastainen, antaa sinulle mahdollisimman paljon mahdollisuuksia ja räätälöintimahdollisuuksia, Okei?
Joten periaatteessa sanoisin, että tärkein sana, joka voi määritellä tämän live-simulaatio pelin on vain räätälöintiä, okei?
Koska esimerkiksi, ihan vain tiedoksi, voit muokata hahmoasi..."

"persoonallisuus, no, jokaisen hahmon persoonallisuus, koska voit luoda omia hahmoja, mutta ei myöskään ole tarvetta keskittyä vain yhteen hahmoon.
Voit keskittyä yhteen hahmoon luodaksesi tarinaa jne, mutta voit hypätä yhdestä hahmo toiselle ja vain elää kaikkien elämää, en tiedä ymmärrätkö sitä."

"Voit siis luoda eräänlaisen kaupungin tai yhteiskunnan, jossa on erilaisia hahmoja, erilaisia persoonallisuuksia ja erilaiset taustat ja tarinat ja vain hallita niitä kaikkia klo samaan aikaan, jos haluatte, okei?
Mutta puhutaan ensin tästä, no, minusta tuo oli super tärkeää mitä juuri sanoit, joten anteeksi, että hyppään vain tiedosta toiseen ja ominaisuudesta toiseen, mutta Minusta se on todella tärkeää, mutta kuten olen sanonut, voit muokata persoonallisuuden jokaisen hahmon kohdalla voit itse asiassa valita, mistä hahmo pitää ja mistä ei pidä."

"heillä on omat kunnianhimoiset tavoitteensa, omat uransa, nuo urat, heillä on eri...
edistämisen tasoja, aivan kuten olemme nähneet joissakin muissa elämänsimulaatiopeleissä, okei?
Meillä on eri jutteluvaihtoehtoja riippuen, no, suhteiden tasosta, että nämä hahmoja on esimerkiksi, ja en tiedä, minusta kaikki tuntuu niin aidolta."

"kuten olen sanonut, koska kaikki riippuu taustastasi ja kaikki riippuu valinnoistasi, siitä miten haluat luoda tuon hahmon, tuon suhteen ja kaiken, Okei?
Ja löydämme paljon lisää ominaisuuksia, jotka tuntuvat aivan oikealta elämältä, okei?
Vaikka, kuten sanoin, voit luoda kaiken ja voit vain luoda paljonkin eri hahmoja niin kuin haluat, mutta emme voi unohtaa, että tämä on elämänsimulaatio."

"ja juuri sen takia löydämme erilaisia ominaisuuksia, kuten, en tiedä, jätät vain kaikki likaiset vaatteesi maahan ja joudut sanomaan hahmollesi, Sinun täytyy nostaa tämä ja puhdistaa tämä, onko selvä?
Ja vain pestä vaatteet ja kaikki se ja se tuntui niin aidolta, okei?
Koska on joitakin kertoja, että elämän simulaatio pelejä, he unohtavat sen, koska he haluavat keskittyä muuhun sisältöön, muihin DLC:hin ja muihin partytilanteisiin tai muuhun seikkailuun tilanteita, mutta joskus unohdamme tavalliset asiat ja mielestäni se on super- tärkeää, jos haluat luoda oikeasti elämänsimulaatiopelin."

"Eikä vain se, okei?
Eikä vain sitä, koska voit muokata taloa ja ympäristöä lähes yhtä paljon kuin...
mitä haluatte, okei?
Tämä voi tuntua itsestään selvältä, okei?
Mutta en halua verrata tätä elämänsimulaatiota mihinkään muuhun, okei?
Mutta jos olet pelannut erilaisia elämänsimulaatiopelejä, tiedät, että on olemassa aikoja että, kuten alussa sanoin, he asettivat meille joitakin rajoituksia ja joitakin asioita."

"Esimerkiksi kun luomme oman talon ja laitamme huonekalut ja valitsemme värejä ja me oikeastaan haluamme luoda unelmiemme talon tai vain oikean talon tai mitä tahansa, mutta joskus et voi, koska sinulla on nämä värirajoitukset, jotkut sijoittelu rajoitukset, ja niin edelleen, ja tällä kertaa se ei tule tapahtumaan, koska voit melkeinpä Laita kaikki kaikkeen, okei?
Voit vain laittaa paljon objekteja vain eri objektien yläpuolelle, voit laittaa ne kaikki yhteen ilman melkein mitään rajoituksia, voit vaihtaa melkein jokaisen kohteen värin, okei?
Ei vain kohteen väri, mitä olemme jo nähneet."

"Voit vaihtaa tuon kohteen eri osien väriä.
Joten voit luoda, en tiedä, unelmiesi plösön, en tiedä, väreillä...
jonka haluat, haluamallasi muodolla ja haluamassasi paikassa.
Eikä vain se, oli yksi asia, joka todella teki minuun vaikutuksen, että he näyttivät minulle."

"Että jos sinulla on esimerkiksi, en tiedä, vaikka ryhmä kukkia ja haluat...
muokata, että ryhmä kukkia, okei, voit muokata väriä yksi niistä kukkia.
Ei tarvitse vain vaihtaa jokaisen kukan väriä, eikö?
Ja kuten olemme nähneet joissakin muissa nimikkeissä, esimerkiksi sinulla on erilaisia kukkia ja voit laittaa ne pöydälle tai mitä tahansa, mutta nuo kukat ovat kaikki, sillä..."

"esimerkiksi valkoinen, vaaleanpunainen tai punainen, okei?
Tässä tapauksessa ei, voit saada tuon kukkaryhmän, jossa on vain yksi kukka punaisena, toinen yksi valkoisella, toinen vaaleanpunaisella, toinen taas, miten vain haluat.
Ja minusta se on mahtavaa ja se antaa meille paljon mahdollisuuksia..."

"räätälöinnin ja koko ympäristömme.
Ja en tiedä, esimerkiksi minulle on kerrottu, että voitte muokata, esim.
esimerkiksi hahmosi tatuoinnit.
Voit muokata lähes kaikkea."

"Siksi sanoinkin alussa, että tämä peli perustuu ilmeisesti kaikki liveen simulointiominaisuuksia, kuten olen sanonut, erilaisten tavallisten tehtävien ja tavallisten asioiden kautta jonka me kaikki unohdamme pelatessamme näitä nimikkeitä.
Mutta kun ne ovat siellä, tajuat ja sanot, että hei, se on siistiä, koska tämä on vain..."

"kuin oikeassa elämässä ja minusta tuntuu, että pelaan oikeassa elämässä.
Mutta myös, juuri näiden asioiden takia, voit muokata lähes kaikkea ja mielestäni...
Se on uskomatonta.
Toisaalta se voi mielestäni olla hieman kunnianhimoista ja se voi olla hieman vaarallista, koska jos yrität muokata kaikkea, ehkä kyllästyt tai tulet unohtaa pelattavuus tai ehkä et kiinnitä niin paljon huomiota, koska on olemassa paljon muokattavaa."

"Et halua käyttää niin paljon tunteja vain, en tiedä, yhden kukan muokkaamiseen, esimerkiksi, kuten olen sanonut.
Mutta jos haluat, sinulla on siihen mahdollisuus.
Mielestäni vaikka se voi olla riskialtista, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, ei riskialtista kuten itse, koska Minusta se on tosi siistiä, mutta juuri sen takia, mitä sanoin, se voi olla vähän riskialtista."

"Mutta samalla se on mielestäni todella kunnianhimoinen hyvällä tavalla ja uskon, että se voi olla - olisi todella, todella siistiä niille ihmisille, jotka todella haluavat keskittyä räätälöintiin...
asia, koska on paljon ihmisiä, jotka haluavat vain muokata oman talonsa, the hahmot, tausta, tarina, persoonallisuus jne., aivan kuten me voimme tehdä täällä."

"Ja he unohtavat pelattavuuden, koska he eivät välitä.
He haluavat vain luoda haluamansa elämän ja taustan ja se siitä.
Ja minusta sekin on ihan ok.
Se on sen arvoista ja se on siistiä ja se on hyväksyttävää, tietenkin."

"Se olisi siis se yleisesti ottaen.
Meillä on paljon vaihtoehtoja yleensä.
Meillä on paljon räätälöintijuttuja, kuten olen sanonut.
Ja voit myös pelata peliä miten haluat, koska tiedämme, että toisinaan meillä on tämä tarvepalkki, okei, kun peli kertoo meille, onko hahmollamme nälkä, jos hahmomme tarvitsee mennä vessaan tai jotain, okei, tai jos sillä on tylsää, jne."

"Mutta jos haluat, ja kuten olen sanonut, jos haluat keskittyä esimerkiksi räätälöintiä tai et välitä tästä haastavasta ominaisuudesta, ei, ja haluat vain keskittyä elämään sinun omaa elämää ja unohtaa perustarpeet ja kaikki se, voit vain huijata, okei, ja muokata näitä palkkeja ja unohtaa nämä perustarpeet ja keskittyä vain tarinaan, että haluat luoda."

"Minusta se on täydellinen, koska jokainen pelaaja, jokainen elämänsimulaation pelaaja haluaa vain - pelata erilaisia, tällaisia pelejä.
Ja tässä pelissä voit pelata miten haluat siirtymättä toiseen peliin tai tarvitsematta tai unohtamatta joitakin asioita, joihin todella haluat keskittyä."

"Eli mielestäni tämä peli oli täynnä mahdollisuuksia.
Tämä peli oli täynnä kustomointiominaisuuksia ja että se on todella lupaava.
Olin todella yllättynyt siitä, kuinka paljon asioita voi muokata ja kuinka paljon asioita, joita voit tehdä tässä pelissä yleensä."

"Olin todella yllättynyt, no, kaikki kartta, okei, kaikki naapurustossa, vaikka se on ei ollut valmis, mutta he näyttivät minulle hieman kurkistaa ja se näytti todella lupaava, kuten olen sanonut, ja uskon, että pelattavuus tulee olemaan todella, todella, todella...
siisti ja sen arvoinen, jos pidät elämänsimulaatiopeleistä."

"Joten vakavasti, jos olet fani genre, vain pysyä viritetty, lisää se toivelistallesi jos voitte, koska tästä pelistä tulee huikea ja yllättävä ja se on...
tulee olemaan lupaava, kuten olen sanonut.
Vakavasti."

"Ja jos pidät kaikista näiden pelien räätälöintiominaisuuksista, tulet rakastamaan sitä, koska kaikki on keskittynyt siihen ja pelaamiseen miten haluat, mikä on tärkein ominaisuus tänne, okei?
Ja sanoisin, että se on se yleisesti ottaen."

"Tiedän, että olen puhunut paljon kaikista muokkausjutuista, mutta ehdottomasti se oli pääominaisuus ja mielestäni se on hämmästyttävää.
Tiedän, että olette katsoneet trailerin yhä uudelleen ja uudelleen...
taas, mutta tarkistakaa se, lukekaa kaikki ominaisuudet, kokeilkaa sitä kun se on virallisesti julkaistu julkaistu, lisää se toivelistallesi, jos olet genren fani, ja toivon, että olet nauttinut omista vaikutelmistani ja kaikesta tästä pelin ominaisuuksien selittelystä."

"Ja no, kiitos paljon, että olette täällä.
Muistutan teitä, että tämä peli julkaistaan oletettavasti 5. maaliskuuta 2024 osoitteessa early access ja vain PC:llä, ja että sen on kehittänyt ja julkaissut Paradox.
Ja toivottavasti nautitte videosta, selityksestä, itse pelistä jne."

"Nähdään seuraavalla Game Reactorin Gamescom Impressions -videolla.
Kuten aina, pitäkää hauskaa, pitäkää huolta, ja halauksia ja suukkoja teille kaikille, kaverit.
Nähdään pian.
Hei hei!"

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää