Suomi
Gamereactor
Videos
Detective Pikachu Returns
HQ

Detective Pikachu Returns - Video Review

Detective Pikachu Returns - Video Review

Audio transcriptions

"Detective Pikachu oli yksi viimeisistä Nintendo 3DS -peleistä, mutta onneksi sitä ei jätetty Pokemon-franchisen takana ja savuääninen etsivä ilmestyi jälleen kerran, hyvässä livenä toimintaelokuva, joka sovitti päähenkilö Tim Goodmanin ja hänen pullean ensimmäisen tarinansa, metsästäjä-korkkinen Pokemon-tutkimuskumppani. Vaikka Detective Pikachu Returns tekee siis hyvän työtä tiivistää edeltäjänsä avausjaksossa, sinun ei tarvitse tietää enempää kuin mitä tämä yhteenveto tarjoaa ennen kuin hyppäät tähän ainutlaatuiseen Pokemon-tutkimuspeliin."

"Juoni alkaa kaksi vuotta niiden tapahtumien jälkeen, joissa Substance R käänsi Rhyme Cityn Pokemon wild, ja pormestari palkitsi meidät mitalilla työstämme säilyttää tämä ihmisten ja pokemonien rinnakkaiselon utopia. Kuitenkin joukko outoja ja näennäisesti toisistaan riippumattomia tapahtumat johdattavat meidät takaisin suurempaan juoneen, jossa meidän on laitettava havaintotaitomme ja vähennys hyvään käyttöön jälleen kerran. Samaan aikaan etsitään Timin isää, joka on - myös Pikachun entinen etsiväkumppani, on edelleen käynnissä, joten kaksi juonta ovat vähitellen kietoutui myös toisiinsa. Mutta ennen maailman pelastamista on vielä pari pientä mysteeriä."

"ratkaista. Detective Pikachu Returns on hyvin lineaarinen tutkintanimike, jossa Pikachu pelaa etsivän, apurin ja ryhmänjohtajan roolissa. Toiminta esitetään melko lineaarisesti, melkein kuin peräkkäisiä vuoropuheluita ja pohdintoja, ikään kuin se olisi ollut visuaalisen romaanin, vaikka se vaatii meiltä myös tarkkaavaisuutta keskustelujen yksityiskohtiin, ja ettemme jätä huomiotta mitään vihjeitä, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa, kirjaamatta niitä ylös tutkimuksessamme..."

"muistikirja. Vihjeitä otetaan Rhyme Cityn ympäristöstä ja paikoista sekä ihmisten ja Pokemonien todistukset. Pikachu huolehtii taskuhirviöistä, kun taas Tim huolehtii ihmisistä. Tämä ei ole erityisen haastava otsikko aikuiselle, mutta nuoret lapset...
kotonaan pitävät sitä hyvänä virikkeenä keskittää aistinsa monien ongelmien ratkaisemiseen ja rikoksia Reimakaupungissa. Jokaisessa jutussa on useita säikeitä, joita on seurattava, jos haluat saada oikeat ratkaisu, ja se voi pitää sinut viihdyttävänä hyvän aikaa. Samaan aikaan on olemassa myös pienempiä tehtäviä, joissa autetaan ihmisiä tai Pokemoneita yksinkertaisilla minipuzzleilla, joiden keskipisteenä on yleensä kiinteän kohtauksen ympärillä, jossa liikutamme suurennuslasia korostaaksemme vihjeitä ja etsiessämme esineitä, tai päädyt suoraviivaiseen pika-aikatapahtumaan."

"Pelissä esiintyvien kymmenien Pokemon-lajien tuntemus ei ole edellytys.
myöskään, sillä lyhyt kuvaus antaa usein vihjeitä siitä, pitäisikö ne olla pidetään osana käsiteltävänä olevaa asiaa. Meillä on Pokemoneita melkein jokaisesta menneestä sukupolvesta täällä, joten jos sinulla on jonkin verran tietoa, se voi nopeuttaa joidenkin rivien suorittamista..."

"tutkinnan ja muodostavat lopulliset vähennykset tapauksen päättämiseksi.
Mutta emme voi keskustella Pokemonista mainitsematta karismaattista karvaista päähenkilöämme.
viehättää karhea ääni, joka voisi hyvin esiintyä film noir, ja joitakin kommentteja, että saa jopa harmaantuvat hiukset hymyilemään. Se hetki kahvista ja korkeasta kolesterolista on puhdasta elokuvaa. Pikachu pitää meidät myös keskittyneinä nykyiseen - tehtävä. Emme voi tutkia tai tutkia sen alueen ulkopuolella, jonka peli haluaa meidän sillä hetkellä näkevän, ja virheisiin ei ole paljon varaa, koska kamera on kiinteä ja parhaimmillaan seuraa meitä side-scroll kuten ensimmäinen peli teki Nintendon käsikonsolilla 5 vuotta sitten. Jos voisimme liikkua näyttämöllä syvemmällä se voisi lisätä lisähaastetta vihjeiden etsintään, jotain, joka parantaisi edellisen pelin kaavaa. Hahmosuunnittelu ei ole muuttunut vuoden 2018 jälkeen, paitsi korkeampi resoluutio. Pokemonien kanssa ei ole mitään suurempaa ongelma, mutta ihmisten mallinnus kaipaisi hieman enemmän ilmaisuvoimaa."

"Detective Pikachu Returns on liikaa jatko-osa, niin hyvässä kuin pahassa, ja se näyttää liian mukavalta tarjota enemmän samaa eikä hyödyntää sitä.
Nintendon nykyisestä laitteistosta. Silti tutkimukset ovat hyviä, eikä tarina ole huono joko, ja koska otsikko on suunnattu nuorille Pokemon kouluttajille ja tutkijoille, etsivä Pikachu Returns tarjoaa hyvän johdannon tämäntyyppisiin peleihin."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää