Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - lokakuu 2023

Screen Time - lokakuu 2023

Audio transcriptions

"Nyt on uusi kuukausi ja vieläpä vuoden karmaisevin, mikä tarkoittaa, että on paljon jännittäviä uusia elokuvia ja tv-sarjoja, joista voi innostua. Kauhujen kanssa, jotka ovat linjassa kuukauden pelottava teema, Marvel-projekteja ja jopa Oscar-ehdokkaita, lokakuu Vuodelle 2023 on paljon luvassa faneille. Joten, kun näin on, sukelletaanpa uuteen jakson Screen Time nähdäksesi, mitä kuukausi tarjoaa elokuva- ja tv-faneille. Mutta ennen Kun pääsemme alkuun, nopea muistutus. Olemme perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista tarkat paikalliset listaukset ja päivämäärät."

"Tämä lokakuu ei tarjoa aivan yhtä paljon pelottavia trillereitä kuin meillä on nähnyt yleistynyt aiemmin, mutta se ei tarkoita, ettei ole joitakin huolestuttavia Elokuvat debytoivat pelottaakseen sinua. Ohjaaja David Gordon Green on ottanut tehtäväkseen - luomaan todellisen jatko-osan vuoden 1973 ikoniselle elokuvalle The Exorcist, ja kuten toivoa sopii, tästä elokuvasta on tulossa kauhistuttava, pelottava ja todellinen ehdokas kauhistuttavimmaksi elokuvaksi."

"projekti tänä vuonna, puhumattakaan vain lokakuusta.
Kihou Kwanin suosikkipahis-sankari palaa Disney Plus -palveluun lokakuussa, kun Tom Hiddlestonin esittämä Loki jatkaa 1. kauden tapahtumien jälkeen ja pyrkii jälleen kerran - matkustaa aikajanojen läpi työskennelläkseen TVA:n kanssa estääkseen Jonathanin saneleman maailmankaikkeuden."

"Majurin Kang the Conqueror ei pääse vaikuttamaan. Mukana Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw ja Sofia de Martinon rakastettu Sylvie kaikki palaavat, tämä uusi kausi esittelee jopa joitakin uusia kasvoja, kuten Kihou Kwanin, joka tekee debyyttinsä Marvel Cinematic Universessa.
Miten estää tuotteliasta sarjamurhaajaa tekemästä veristä paluuta vuosikymmeniä ensimmäisen tekonsa jälkeen murhaputki? Yksinkertaista, menet ajassa taaksepäin ja pysäytät hänet alunperin. Tämä on tarina, jonka Prime Videon Totally Killer haluaa tarjota lokakuussa, Kiernan kanssa Shipka näyttelee nuorta naista, joka matkustaa ajassa taaksepäin pysäyttääkseen surullisenkuuluisan Sweet Sixteenin..."

"Tappaja ei ole koskaan ottanut ensimmäistäkään verta.
Kyllä, Goosebumps on sovitettu useita kertoja aiemmin live-action-muotoon, mutta Ei, se ei lopu Disneyssä. Kauhusarja on tekemässä paluuta kaikkein levottomimpiin päivä koko vuonna, perjantai 13., lokakuussa, jossa sarjassa nähdään joukko Viisi lukiolaista työskentelee pysäyttääkseen yliluonnolliset voimat, jotka he tahattomasti päästivät irti - tuhoten ja hävittäen kaupungin, jota he kutsuvat kodikseen."

"Ei olisi lokakuu, ellei Mike Flanagan olisi julkaisemassa uutta kauhuprojektia Netflixille.
Seuraavat elokuvat: Midnight Mass, The Haunting of Hill House, The Midnight Club ja The Haunting...
Bly-kartanon Flanagan aikoo tänä vuonna debytoida The Fall of the House of Usher -elokuvan.
Tämä minisarja on sovitus Edgar Allan Poen teoksista, ja siinä nähdään Carla Gugino johtaen melko nimekästä näyttelijäkaartia, johon kuuluvat myös Mark Hamill ja Rahul Kohli."

"Vaikka Ubisoftilla ei näytä olevan mitään suunnitelmia videopelin laajentamiseksi varsinaisesti Far Cry 3:n Blood Dragon DLC:n maailmaan, ranskalainen yhtiö on lyöttäytynyt yhteen lahjakkaan ohjaaja, joka teki Netflixin Castlevania-sarjasta valtavan menestyksen. Ady Shankar johtaa tämän uuden animaatioprojektin, jossa yhdistyvät Ubisoftin eri IP:t ja joka perustuu pääasiassa Blood Dragonin scifiympäristössä."

"Jos oli yksi elokuva tänä lokakuussa, jonka ympärillä on ollut Oscar-huuma siitä lähtien, kun sen ilmoitus, se olisi Martin Scorsesen seuraava projekti, Killers of the Flower Moon.
Tämä Leonardo DiCaprion, Robert De Niron ja Lily Gladstonen tähdittämä elokuva tutkii kauhistuttavaa Tapahtumat, joissa Asaji-heimon jäseniä murhattiin, ja pian sen jälkeen suuri FBI-tutkinta..."

"jossa J. Edgar Hoover on otettu käyttöön. Tämä elokuva on erittäin pitkä, ja sen kesto on valtava...
taistelevat epäilemättä parhaasta elokuvasta maaliskuussa, kun Oscar-palkinnot jaetaan seuraavan kerran.
isännöi.
Vuosien kehitystyön jälkeen Blumhousen Five Nights at Freddy's -elokuva on vihdoin tulossa markkinoille saapuvat lokakuussa. Ohjaaja Emma Tammeyn ohjaamassa elokuvassa nähdään Josh Hutchisonin Pääosassa on vartija, jonka tehtävänä on selvitä yövuorosta yökerhossa Freddy Fazbear's Pizza ravintola. Kaikki jotka ovat pelanneet tai nähneet pelejä toiminnassa..."

"tietää, että tämä ei ole niin helppoa tai turvallista kuin miltä se saattaa vaikuttaa.
Lokakuun päätteeksi Netflixillä on toinen merkittävä elokuva luvassa faneille. Se tuo yhteen Chris Evans ja Emily Blunt, Kipuhuijat tutkii, miten vaikeuksissa oleva äiti ja Epäonnistunut apteekkijohtaja lyöttäytyy yhteen tehdäkseen konkurssiin menneestä apteekista keskipisteen rikollisesta salaliitosta."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää