Suomi
Gamereactor
Videos
Battlefield 2042
HQ

GRTV News - Battlefield 2042 nearly set a new concurrent player record this weekend

GRTV News - Battlefield 2042 nearly set a new concurrent player record this weekend

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin toiseen jaksoon GRTV News, tänään meillä on melkoinen yllättävä uutinen, josta haluamme puhua teille, koska viime viikonloppuna on ollut tavallaan Battlefield 2042:n ilmainen viikonloppu ja näyttää siltä, että ihmiset ovat todella innoissaan..."

"siitä, koska monet ihmiset ovat kerääntyneet pelin parveen. Miksi tämä on mielenkiintoinen tarina tänään? No, koska Battlefield 2042 ei alunperin ilmestyessään menestynyt kovinkaan hyvin.
Se oli peli, johon ihmiset eivät erityisemmin tykästyneet erilaisten suunnitteluperusteiden vuoksi...
valinnoista ja ongelmista, ja yksinkertaisesti sanottuna se tavallaan floppasi, kun se julkaistiin."

"ja nyt viime viikonloppuna, lähes kaksi vuotta sen alkuperäisestä ensiesityksestä, - melkein uuden samanaikaisten pelaajien ennätyksen PC:llä, joten tässä tilanteessa sukelletaan asiaan.
Battlefield 2042 teki tänä viikonloppuna melkein uuden Steam-ennätyksen samanaikaisten pelaajien määrässä, näyttää siltä, että monet pelaajat olivat halukkaita antamaan pelille uuden mahdollisuuden ongelmien jälkeen."

"käynnistäminen. Battlefield 5 vuodelta 2018 oli lopulta kaupallinen epäonnistuminen EA:lle ja odotukset jatko-osasta Battlefield 2042 olivat korkealla, kun se julkaistiin lähes kaksi vuotta sitten, mutta valitettavasti asiat onnistuivat menemään vielä huonompaan suuntaan ja noin kaksi kuukautta julkaisun jälkeen 90 % pelaajista oli ollut jo siirtynyt muihin asioihin. Sen jälkeen samanaikaisten pelaajien määrä on pysynyt hyvin alhaisena."

"Steamissa ja ajoittain jopa lyöty vanhemmilla sarjan nimikkeillä kuten Battlefield 1 vuodelta 2016.
Mutta kuten olemme nähneet monta kertaa ennenkin kova työ maksaa usein lopulta itsensä takaisin, kun kehittäjät toimittavat mitä he lupasivat ja viikonlopun aikana on ollut ilmaiseksi pelattavissa Battlefield 2042 ja tämä oli jotain mitä monet pelaajat halusivat tarkistaa. Kuten SteamDB paljastaa, se saavutti huippunsa 102,009 pelaajaa viimeisen 24 tunnin aikana, mikä on todella lähellä kaikkien aikojen korkeinta 105.397 pelaajan lukemaa vuodesta 2002."

"kun peli julkaistiin vuonna 2021. Nämä luvut paljastavat, että peli oli hyvä sana suussa ja että ihmiset todella jäivät pelaamaan pidemmäksi aikaa. Kuinka moni näistä pelaajista jatkavat pelaamista nyt, kun ilmainen aika on päättynyt, jää nähtäväksi, mutta näyttää siltä, että Battlefield 2042 saattaisi saada ainakin pienemmän elvytyksen vaikeiden vuosien jälkeen. Oletko valmis antaa Battlefield 2042:lle uuden mahdollisuuden tarkistaa kaikki parannukset?
Joten kyllä, Battlefield 2042 on saanut massiivisen pelaajavirran. En ole aivan varma, mitä noppaa voi ottaa tästä reiluuden nimissä. Kun sinulla on näin suuri pelaajavirta sen jälkeen kun niin pitkän ajanjakson jälkeen, jolloin se oli melkoinen pettymys, on vaikea sanoa, että joo, se on..."

"tarkoittaa varmasti sitä, että uusi Battlefield ilmestyy hyvin pian. He ovat luultavasti yhä katsovat tätä sarjaa ja ajattelevat, että Battlefield 5 ei oikein osunut kohdalleen, Battlefield 5 ei oikeastaan laskeutunut, Battlefield 2042 ei myöskään ole oikeastaan laskeutunut.
Miten voimme, mitä voimme tehdä Battlefieldin franchisingin elvyttämiseksi, mutta jälleen kerran, kyllä, paljon..."

"työtä on tehty tämän pelin eteen viimeisten kahden vuoden aikana, jotta se saataisiin aikaan takaisin tilaan, joka oli tavallaan luvattu, ja epäilemättä sitä tullaan jatkamaan työtä sen parissa ja tulemme todennäköisesti toivottavasti näkemään lisää pelaajia, jotka kerääntyvät pelin parveen nauttimaan siitä...
nyt kun se on täydellisemmässä kunnossa. Mutta kyllä, se on kaikki aika mitä meillä on."

"tämän päivän jaksossa GRTV News, mutta palaamme huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten siihen asti kunnes toivottavasti nautitte sitten loppu maanantaista ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää